Ραγδαίες εξελίξεις: Ηχούν τα τύμπανα πολέμου – «Εξετάζουμε εισβολή…”

Κοινοποίηση:
D5eBqwDWkAENaiV

Απειλή στρατιωτικής εισβολής των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα από τον Μάικ Πομπέο. Δεν απέκλεισε στρατιωτική δράση από τις ΗΠΑ «αν κριθεί απαραίτητο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ απειλούν με εισβολή στη Βενεζουέλα. Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ που το υπονόησε ήταν ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο που το είπε… ξεκάθαρα αλλά θέτοντας όρους τους οποίους όμως μόνο εκείνος ξέρει.

mikepompeo-768x512

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με το Fox, δήλωσε πως η στρατιωτική δράση στη Βενεζουέλα, δηλαδή η εισβολή στη χώρα, είναι πιθανή «αν αυτό κριθεί απαραίτητο». «Η στρατιωτική δράση είναι πιθανή. Αν αυτό είναι ό,τι χρειάζεται, αυτό θα κάνουν οι ΗΠΑ», τόνισε ο Πομπέο.

Το τι θα το… κρίνει ως απαραίτητο, δεν το διευκρίνισε. Ο Πομπέο υποστήριξε, πάντως, ότι θα προτιμούσε μια ειρηνική μετάβαση από τον Νικολάς Μαδούρο (τον οποίο οι ΗΠΑ πολύ θα ήθελαν να δουν να φεύγει από την εξουσία) στον Χουάν Γκουαϊδό, τον οποίο στήριξαν από την πρώτη στιγμή που αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός πρόεδρος στη Βενεζουέλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΣΥΜΦΩΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ,ΕΤΣΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΙ;

    1. Κομμουνι δεν εισαι. Αλλα για να ηδονιζεσαι τοσο πολυ με τον ερντογαν σε καθε σχολιο σου , ε τουρκοσπορος εισαι.

  2. ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΟΙ ΗΠΑ.?ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ?

    1. Το πετρελαιο.Γι’αυτο γινονται ολα.Δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα οσο νομιζουν οι Αμερικανοι,η οσο λενε οτι νομιζουν.Πισω απο το Μαδουρο βρισκεται η Ρωσια και ο Βλαδιμηρος.

Comments are closed.