ΩΡΑ 12:32! Οι Εβραίοι τελειώνουν τον Σουλτάνο; Επιθέσεις κατά συναγωγών από ισλαμιστές

Κοινοποίηση:
Erdogan-és-Netanjahu

Δεν έχει τέλος η σύγκρουση Τουρκίας-Ισραήλ, με την Άγκυρα να σηκώνει τους τόνους κατά του Νετανιάχου. Πριν λίγα λεπτά, ο εκπρόσωπος τύπου του AKP, Omer Celik, κατηγόρησε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό ως τρελό και ότι παραβιάζει το διεθνές δίκαιο! Μιλάνε και οι Τούρκοι για διεθνές δίκαιο την στιγμή που κατέχουν παράνομα το βόρειο κομμάτι της Κύπρου.

Επίσης ο Omer Celik δήλωσε, πως ο Νετανιάχου είναι ο εκφραστής της λέξεως κατοχή, καθώς θέλει να προσαρτήσει οικισμούς στη Δυτική Όχθη.

EΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Άγνωστοι στις αρχές,  οι οποίοι φυσικά ήταν Τούρκοι ισλαμιστές, έριξαν βόμβες μολότωφ σε εβραϊκή συναγωγή στην χώρα, για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική του Ισραήλ, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της τουρκικής αστυνομίας, στο νέο κεφάλαιο της έντασης ανάμεσα σε Ισραήλ και Τουρκία.

Το περιστατικό αναφέρθηκε για πρώτη φορά την Τρίτη από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Salom.

Ως γνωστόν, οι Ισραηλινοί δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι. Θεμιτά ή “αθέμιτα” είναι σίγουρο πως θα “χτυπήσουν”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλως η κακώς ειναι η μονη χωρα η οποια τα βαζει με το βαθύ κρατος της σιον το οποιο ειτε με την μασκα της γερμανιας η της αμερικης εξοντωνει την ελλαδα. Οποιος καταλαβε καταλαβε

  2. Καλως η κακώς ειναι η μονη χωρα η οποια τα βαζει με το βαθύ κρατος της σιον το οποιο ειτε μς την μασκα της γερμανιας η της αμερικης εξοντωνει την ελλαδα. Οποιος καταλαβε καταλαβε

  3. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΛΕΝΓΧΟΥΝ………..?

Comments are closed.