ΩΡΑ 11:42! ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ – Ο Κούλης αποκάλυψε ότι θα ρημάξει τη χώρα [LIVE EIKONA]

Κοινοποίηση:
kyriakos-mitsotakis-vouli-metanastes-varoufakis

Στη Βουλή βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση, κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναμένεται να ανέβουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς. Στο βήμα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το είπε ξεκάθαρα. Οι επιπτώσεις από την λαίλαπα το κορονοϊού θα είναι δραματικές και πολυεπίπεδες…

Δείτε live από τη Βουλή

Η κυβέρνηση έκανε μία πολύ ξεκάθαρη επιλογή. Προστάτεψε την υγεία, τη ζωή των πολιτών υποτάσσοντας σε αυτό τον υπέρτατο σκοπό τον οικονομικό της σχεδιασμό. Ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και στήριξε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Με άλλα λόγια δαπανήσαμε συνειδητά πολλούς πόρους προκειμένου καταρχάς να υπερασπιστούμε το υπέρτατο αγαθό που δεν είναι άλλο από την προστασία της υγείας των πολιτών, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση στη Βουλή για τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στη χώρα.

Τα βασική σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού

Εκφράζω τη θλίψη μου για την συντριβή του καναδέζικου ελικοπτέρου
Καμία κρίσιμη ανάγκη δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δημοκρατική ευαισθησία και την υποχρέωση της κυβέρνησης να λογοδοτεί.
Η Βουλή συνεχίζει να λειτουργεί. Η έκκληση που κάνω είναι να σταματήσει στη δημόσια αντιπαράθεσή μας αυτή τη συζήτηση για τον τρόπο που λειτούργησε το κοινοβούλιο τους τελευταίους μήνες.
Η Βουλή λειτούργησε τους τελευταίους 2 μήνες, η κυβέρνηση αξιοποίησε το εργαλείο των ΠΝΠ. Η πρακτική αυτή προφανώς και θα σταματήσει μετά την έκδοση της τελευταίας ΠΝΠ, που θα γίνει σήμερα.
Προστατέψαμε την υγεία και τη ζωή των πολιτών.
Δαπανήσαμε πολλούς πόρους για να υπερασπιστούμε το ανώτατο αγαθό που δεν είναι άλλο από την υγεία των πολιτών.
Το πετύχαμε και από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η χαλάρωση των μέτρων.
Την επιτυχία που είχαμε δεν την πιστώνεται η κυβέρνηση, αλλά συνολικά ο ελληνικός λαός.
Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες κλίνες covid διαθέσιμες, που ελπίζουμε να μην τις χρειαστούμε.
Ως χώρα ξοδέψαμε πολλά χρήματα, πετύχαμε όμως στον πρώτο υγειονομικό στόχο που είχαμε θέσει. Άλλες χώρες δεν το κατάφεραν.
Η κρίση αυτή θέτει σε κίνδυνο ταυτόχρονα όλα όσα συγκροτούν τη φύση και την υπόσταση του ανθρώπου. Η απειλή αυτή αφορά τους πάντες, όλες τις χώρες, δεν κάνει κανένα κοινωνικό διαχωρισμό και η πηγή της παραμένει αόρατη.
Οι συνέπειες της κρίσης του κορωνοϊού θα είναι δραματικές και πολυεπίπεδες
Ολα έγιναν με σχέδιο & σύνεση, με γνώση ότι έχουμε μπροστά μας έναν πόλεμο που θα κρατήσει πολύ. Η επιτυχία στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, θα είναι διαβατήριο για την ανάταξη που θα ακολουθήσει.
Προκάλεσα αυτή τη συζήτηση κυρίως για να συζητήσουμε την πορεία μας για την οικονομία.
Μέχρι σήμερα προχωρήσαμε σε μέτρα 17,5 δισ. ευρώ, που θα φτάσουν τα 24 δισ. με τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις.
Η Ελλάδα ήταν η πρώτη και μόνη χώρα που απαγόρευσε τις απολύσεις.
Πάνω από 5 δισ. αναμένεται να δαπανηθούν σε απευθείας ενισχύσεις & χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενίσχυση της αγοράς, μέσω ΕΣΠΑ.
Ουδέποτε σημειώθηκαν ελλείψεις στα νοσοκομεία μας στον απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό. Δόθηκε ένα πραγματικός πόλεμος για τις προμήθειες και τον κερδίσαμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ… ΌΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΆ ΜΑΓΑΖΙΆ ΘΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΧΕΙΜΏΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΈΨΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΆ ΚΑΦΈ;;;;;
    ΑΧ, ΈΛΛΗΝΑ……
    ΑΧ, ΕΛΛΆΔΑ……

    Αγγελική Αχαρναί

  2. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.

  3. Με τον όρο αναγεννησιακός Ουμανισμός («Ουμανισμός» σημαίνει «ανθρωπισμός», μεταφορά από το νεολατινικό Humanismus) αναφερόμαστε στην πνευματική κίνηση που εκδηλώθηκε στη δυτική Ευρώπη, κατά το τέλος του Ύστερου Μεσαίωνα, συγκεκριμένα από το 1400 έως και το 1650, με την αρχή της περιόδου της Αναγέννησης.
    Είναι ρεύμα πνευματικό, που στόχευε στην πολιτιστική και εκπαιδευτική μεταρρύθμιση του θεοφοβικού μοντέλου που επικρατούσε ως τότε. Χαρακτηρίζεται από την επιστροφή στα αρχαία κείμενα, ως ένα μοντέλο ζωής, γραφής και σκέψης. Γενικότερα ο όρος Humanitas /Ανθρωπιστής νοείται ως ο πολιτισμός που ολοκληρώνοντας τις φυσικές ιδιότητες του ανθρώπου, τον κάνει άξιο του ονόματός του.

  4. Γιατι ρε φιλε μονο εκει κατω,??εκει πανω τι γινεται,εισαστε απο αλλο χωριο?? απο αλλη πατριδα,αλλα οταν βγαζετε τουρκοφιλους και λαθρολαγνους Δημαρχους ,τι ψαχνεις ??????

  5. ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ……. ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΗΟΤSPOT ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ HOTSPOT ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ….. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ , ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΗΟΤ SPOT ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΩΣ ΨΕΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΣΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ….. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ….. Ο ΘΕΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ , ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ . ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ …. ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 1 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ …. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ …. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ……. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ……. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ …… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ……………..

    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗ ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣΣΟΝΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΜΙΣΟΥΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ …ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ…ΤΗ ΠΕΡΗΜΑΙΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΜΗΛΙΑ ΠΟΥ Γ….ΜΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ……..ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΟΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΦΗΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΠΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…….ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ……..

      1. Πιο γκαντέμης κι από μένα είσαι
        συ.!!!!
        Μέντελ: Πατέρας της γενετικής.
        Νόμος αλληλόμορφων γονιδίων.
        Πηγή: Wikipedia.

  6. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΑ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ

    1. ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΝ ΚΩΛΟΕΠΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΖΕΤΑΙ…………………………ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΥΚΩΜΟ ΚΑΤΣΕ ΝΑΡΘΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ…………….

Comments are closed.