ΩΡΑ 09:44! Το παίζει τρελίτσα ο θείος Γιώργος – Απίστευτα πράγματα λέει το στόμα του

Κοινοποίηση:
unnamed

Παρά το σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τις αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο Γιώργος Τράγκας στη ραδιοφωνική του εκπομπή τηρεί σιγή ιχθύος. Ούτε κουβέντα.

Αντιθέτως κάνει την πλακίτσα του για τον κορονοϊό τρολάροντας το νέο καθεστώς με το οποίο θα διεξάγονται τα μυστήρια των γάμων και των βαπτίσεων. Για παράδειγμα λέει ότι ο νονός δεν θα παραδίδει το βρέφος σε πετσέτα αλλά σε κουτί από πλεξιγκλάς, ότι στις κηδείες οι παρευρισκόμενοι θα φορούν μόνο μαύρες μάσκες και άλλες τέτοιες αστειότητες.

Δεν παρέλειψε με αφορμή τον κορονοϊό να αναφερθεί με αιχμές στο εργοστάσιο της Λάρισας που λειτουργεί φίλος των Μητσοτάκιδων, ο οποίος έχει θησαυρίσει από όλη αυτήν την ιστορία.

Εμείς ας υπενθυμίσουμε τις αποκαλύψεις του Τράγκα – Φράγκα κι ας τον ενημερώσει κάποιος γιατί μπορεί να μην έχει πάρει καν χαμπάρι ο θείος Γιώργος.

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αλήθειες λέει ο Τράγκας σχετικά με την πανδημία και τον τεχνητό πανικό, αλλά παράλληλα σαν παλιά καραβάνα στο χώρο των ΑΡΔ δεν ξεχνάει και την παλιά του τέχνη-κόσκινο, δηλαδή να τα μασσάει απ’ όπου και όπως μπορεί, γιατρούς, χειρουργούς και κέντρα αισθητικής που διαρκώς και κατά κόρον, κατά παράβαση της δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας, διαφημίζει στις εκπομπές του. Τους ίδιους αυτούς, που τακτικά τον…. μπουκώνουν. Οσο παραδό-πιστοι υπήρξαν και είναι οι “πατριώτες” Καρατζαφέρ και Βελόπουλος στο χώρο της πολιτικής, άλλο τόσο είναι και ο Τράγκας στο χώρο της δημοσιογραφίας, που για όσους τον γνωρίζουν καλά τον αποκαλούν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους (όχι… Τράγκα, αλλά) “Φράγκα”!
    Ο κύριος Φράγκας, λοιπόν…

  2. Ξέρει πολύ καλά αλλά κάνει τον τρελό. Τι να πεί ? Και χθες παπαριές για τον κορονοϊό έλεγε. Σταμάτησε ξαφνικά τα βρισίδια για την οικονομία και τον Κούλη.

    Εχει χεσμένη την φωλιά του. Τι να πεί ?

Comments are closed.