Ψ Ε Υ Τ Η, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ !!! ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ !!! ΤΟΛΜΑΣ ;;; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤON ART ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Screenshot_2

Ο άνθρωπος είναι πλέον σε παράκρουση! Ξεστομίζει το ένα ψέμα μετά το άλλο! Τι ότι οι 600 πέθαναν “ΑΠΟ κορωνοϊό”, τι ότι η μεγάλη πλειοψηφία αυτών ήταν ανεμβολίαστοι.

Ψ Ε Υ Τ Η Σ !!

Και τον ΠΡΟΚΑΛΩ να μου κάνει μήνυση !

Και αυτό που θα δείτε και θα ακούσετε, είναι το πρώτο απόσπασμα από τη συνομιλία του με τη δημοσιογραφική ομάδα του εξαιρετικού Φίλιππου Καμπούρη.

Πού να δείτε και να ακούσετε το δεύτερο και τελευταίο.

Τελευταίο, γιατί ο ίδιος ο Βασιλακόπουλος έκλεισε το τηλέφωνο…

Αλλά, αυτοί είστε, όπως θα έλεγε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αχ, Βασιλακόπουλε…

Και να πω ότι με εσένα όλα καλά…;

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο βρομιάρης γαβγίζει για τα μπόλια μήπως και του δώσουν κάτι παραπάνω. Να ξέρει όμως ότι θα έρθει η ώρα του να λογοδοτήσει και αυτός.

  2. ε ρε κερατα τσαρλατανε τελειωνει ο χρονος σας . σιχαματα. η κολαση εχει ανοιξει και σας περιμενει

  3. Έχω την εντύπωση ότι αυτή τη φορά ο κόσμος δεν πρόκειται να ακολουθήσει : Οι περισσότεροι έχουν περιπτώσεις στο περιβάλλον τους ή έχουν πληροφορηθεί από κοντινά τους άτομα. Στόμα με στόμα έχουν μαθευτεί.

  4. Ψάχνουν για καινούργια θύματα για το mRNA Covid-19 Εμβόλιο.
    Οι Εταιρείες θέλουν να πουλήσουν την πραμάτεια τους.
    Και στο κάτω-κάτω, οι Τηλεγιατροί δεν έχουν μάθει να τους αντιμιλάει κανείς.
    Ας μην μιλήσουμε για τον Κουτσούμπα, που έκανε το Εμβόλιο, και είπε ότι ήταν “δήθεν αντιεμβολιστικά κινήματα”. Ας βγάλει τον σκασμό ο Κουτσούμπας.
    Αν υπήρχε σοβαρή Τηλεοπτική Δημοσιογραφία και Δικαιοσύνη, οι Τηλεγιατροί και οι Πολιτικοί παράγοντες θα ήταν φυλακή.

  5. Eιμαι 77 χρονον περασα κοβιντ και σε 4 ημερεσ ητανε παρελθον με λιγο πονοκεφαλο.Τρομαζετε τον κοσμο

  6. Ετοιμάζονται να επαναφέρουν την κορονο-χούντα τους. Εχουν λυσσάξει ξανά. Αντί αυτός και οι όμοιοι του να είναι φυλακή ετοιμάζονται να εκδικηθουν τον κόσμο ξανά. Ελπίζω να μην μασήσει κανείς το ψέμα τους και να τους γράψει ο κόσμος εκεί που δεν πιάνει μελάνι και που ειναι η φυσική θέση τους.

  7. Ειμαι καρκινοπαθής 4ου σταδίου μεσα σε ενα μηνα περναω δευτερη φορα κοβιντ. Ουτε πεθανα ουτε νοσκομειο μπηκα. Απλα ειχα πονοκεφαλο. Ειναι σιγουρο πως καταχωρούν κοσμο που απλα εχει και κοβιντ ως θάνατοι απο κοβιντ

Comments are closed.