Ψηφοφόρος κάνει έκκληση προς το Θεό για να μην κερδίσει η Μελόνι

Κοινοποίηση:
ital1

Οι εκλογές στην Ιταλία βρίσκονται στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος στην Ευρώπη, καθώς η πατριωτική Δεξιά στη γειτονική χώρα έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος.

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής μάχης, που θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής, έκανε το γύρο του κόσμου μια φωτογραφία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της μειοψηφίας.

Στην εικόνα αυτή φαίνεται ένας ηλικιωμένος ψηφοφόρος, ο οποίος έχει κρεμάσει ένα πλακάτ στο λαιμό του. Το πλακάτ εκφράζει με λίγα λόγια τον προβληματισμό του για το «αύριο» στην Ιταλία σε περίπτωση που επικρατήσει η ακροδεξιά.

«Γεννήθηκα την εποχή του Μουσολίνι, δεν θα ήθελα να πεθάνω κάτω από τη Μελόνι» ανέφερε ο ηλικιωμένος, συμπληρώνοντας: «Ο Θεός να μας βοηθήσει».

Το βλέμμα του αγαπητού κυρίου με τη μαγκούρα, θα αλλάξει το βράδυ της Κυριακής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το ότι παραδίδει στις επόμενες γενιές μια Ιταλία γεμάτη λαθρομετανάστες και εξαθλιωμένους Ιταλούς φορολογούμενους πολίτες δεν τον απασχολεί?
    Αν είχε λίγη τσίπα, θα ζήταγε συγνώμη.
    Α ξέχασα…οι μέντορες σου , έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν εθνικά κράτη στην Ευρώπη αλλά όλα να γίνουν ένα συνονθύλευμα, ένας αχταρμάς ψυχών που θα είναι εύκολα δοαχειρίσιμοι.

  2. Εβραιος ή κουμουνι ή και τα δυο, καλο παραδεισο γεροντα

Comments are closed.