Ψευδοκράτος: Συνελήφθησαν δύο Ελληνοκύπριοι γιατί ψάρευαν με ψαροντούφεκο

Κοινοποίηση:
psevdokratos

Η λεγόμενη «αστυνομία» του ψευδοκράτους συνέλαβε δύο Ελληνοκύπριους με την κατηγορία της παράνομης αλιείας με χρήση ψαροντούφεκου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίπρις Πόστασι».

Ανακοίνωση της «αστυνομίας» του ψευδοκράτους αναφέρει ότι τα δύο άτομα ηλικίας 48 και 28 συνελήφθησαν στην κατεχόμενη θαλάσσια περιοχή Κώμης Κεπήρ και Δαυλού να ψαρεύουν με ψαροντούφεκο χωρίς την «άδεια» των «αρμόδιων υπηρεσιών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Χα χα οι μογγολοι τους πανε γ…μιοντας εκει κατω και αυτοι τους σταιλνουν βοηθεια και τρωνε και στα μουτρα την αρνηση του σουλταν Ερντογαν τοσο μαζοχες ντροπη σας ρε ουτε το αιμα των προγονων σας που ο Τουρκος ρουφιξε δεν σεβεσται εκει να σας κανουν και αλλα μπας βαλεται λιγο μυαλο καπποτε

  2. ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΡΟΦΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…………ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΕΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΣΥΝΓΧΡΩΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΟΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ………..

  3. Από που να βγάλουν άδεια ρε μακάκες εισβολείς; Από σας που δεν αναγνωρίζει; Θάρθει η ώρα σας.

Comments are closed.