Ψάχνει το «μπαμ» με Σενγκέλια ο Παναθηναϊκός

Κοινοποίηση:
Τονίκε Σενγκέλια

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον Τόκο Σενγκέλια να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τη θέση των φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Eurohoops, βρίσκεται σε επαφές με τη μεριά του παίκτη, καθώς η Βίρτους δεν μπορεί όπως φαίνεται ν’ αντέξει οικονομικά το συμβόλαιο του, το οποίο είχε υπογράψει στα μέσα της περασμένης σεζόν. Έτσι αν βρει μία ομάδα η οποία θα καλύψει τα δύο εκατ. ευρώ που έχει λαμβάνειν τη νέα σεζόν, τότε θα τον αφήσει να φύγει!
Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς υπάρχει όπως όλα δείχνουν πρόσφορο έδαφος.
Μάλιστα, προ ολίγων ημερών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Corriere di Bologna”, ο Γεωργιανός φόργουορντ αρέσει εξίσου και στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς κι αν η Παρτίζαν κάνει δικό της κι επισήμως τον Νίκολα Μίροτιτς, τότε ο Ερυθρός θα κινηθεί άμεσα για να τον αποκτήσει.
Ο 31χρονος πλέον Σενγκέλια, ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα, έχοντας κατά μέσο όρο 9.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ, ενώ στην καριέρα του στην Ευρώπη μέχρι στιγμής μετρά 11.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 0.9 κλεψίματα, έχοντας 13.5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δημήτρη Γιαννακόπουλε φέρε Μίροτιτς. Με Κωστάρα Σλούκα σου συγχωρήσαμε την τριετία που παράτησες την ομάδα. Φέρε Μίροτιτς για να ξαναγίνεις Γιαννακόπουλος(από dpg που σε έκαναν οι γλείφτες δημοσιογράφοι και οι Κωστόπουλοι που είχες μαζέψει δίπλα σου). Να ξαναγίνεις Γιαννακόπουλος, άξιο τέκνο του Παύλου και άξιος ανιψιός του τυφώνα Θανάση που έκαναν τον Εξάστερο με σεβασμό στον κόσμο.

Comments are closed.