Ψάχνει “ιστορίες” η βρωμοφυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκαλεί “χρυσαυγίτες” γονείς και μαθητές που τραγούδησαν το “Μακεδονία ξακουστή” στο Λύκειο του Γέρακα. Τόσο πολύ λοιπόν σας πειράζει- άπλυτοι αλητάμπουρες- ο παιάνας των ΗΡΩΩΝ;

Κοινοποίηση:
EFSYN

Προκαλούν τα ανθελληνικά σκουλήκια της παλιοφυλλάδας του Σύριζα και της Κουμουνδούρου. Και στοχοποιούν ανερυθρίαστα, ένα ολόκληρο σχολείο.

Αποκαλούν τους μαθητές-γονείς και συγγενείς αλλά και κάποιους από τους εκπαιδευτικούς, εθνικιστές και Χρυσαυγίτες. Με αφορμή τις αποβολές που μοίρασαν χτικιάρηδες σε παιδιά παλληκάρια που τραγούδησαν στην παρέλαση το “Μακεδονία ξακουστή”. Λες και έπρεπε στη θέση του, να ψέλναμε τα εμβατήρια του Τίτο και του Λένιν.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από σιτιζόμενα σαπρόφυτα από το πουγκί του Σόρος.

Οι μαθητές του Γέρακα, έχουν την πλήρη συμπαράσταση μας, όπως και γονείς που επικοινώνησαν μαζί μας από την πρώτη στιγμή και μας κοινοποίησαν τους διωγμούς που υφίστανται. Εν έτει 2018, διωγμοί για την εθνική μας ταυτότητα, με αυτούς τους αλήτες μπολσεβίκους που μπλέξαμε και να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε. Απ ότι φαίνεται, όχι καλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χρυση αυγη για να βγαζουν καντηλες τα ανθελληνικα σκουληκια…..Κοκκινα φασησταρια η προδοσια της Μακεδονιας θα σας πνιξει…………..

  2. ε τοτε ειμαστε ολοι χρυσαυγιτες!!!!!!!!!!!!!!!
    ειμαστε οτι σας ενολει σταλινικα αποβρασματα!
    κουραδες και σκατα
    σε ολη την αριστερα!
    εσεις οι φασιστεροι μισελληνες αναρχοκομουνιστες σας θεωρουμε μεγαλυτερους εχθρους της πατριδας μας και του λαου μας και πο τους τουρκους ταξικους αδερφους σας ακομα….

Comments are closed.