Χ.Ρώμας: «Ακόμα και φίλος μου να ήταν ο παιδεραστής, είναι δικαίωμά μου να μην ξέρω τη σκοτεινή πλευρά του»

Κοινοποίηση:
romas-mixos

O Χάρης Ρώμας έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και δήλωσε αρχικά: «Όταν και εάν εκλεγώ, θα έχω κλείσει 40 χρόνια στην υποκριτική. Στα 22 μου έπαιξα τον πρωταγωνιστικό ρολο στην “Πορνογραφία” του σπουδαίου Μάνου Χατζιδάκι».

Όπως είπε, ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική και μελλοντικά. «Κάποια στιγμή, ακόμα κι ως δήμαρχος, μπορεί να κάνω κάτι πολύ ιδιαίτερο ή μικρής διάρκειας, όπως μια ταινία. Γιατί αφήνω την πολύ επιτυχημένη πορεία μου και πολύ περισσότερα χρήματα; Γιατί αποσκοπώ στο να κάνω το Χαλάνδρι πρότυπο δήμο της Ελλάδας. Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι ότι οι συνθήκες ανταγωνισμού είναι πιο σκληρές από ό,τι ήταν στην καλλιτεχνική μου ζωή», εξήγησε.

Αναφορικά με την υπόθεση της 12χρονης και τον παιδεραστή Ηλία Μίχο, με τον οποίο γνωριζόταν, δήλωσε: «Με ενοχλεί που εργαλειοποιηθηκε ακόμη και το θέμα με τη 12χρόνη από τα Σεπόλια. Ακόμη και φίλος μου να ήταν ο παιδεραστής, είναι δικαίωμά μου να μην ξέρω τη σκοτεινή πλευρά του. Τον παιδεραστή-μαστροπό, το τέρας τον συνάντησα 6 φορές μέσα σε 3 χρόνια σε εκδηλώσεις, αλλά ό,τι και να πεις, αν θέλει κάποιος να το γυρίσει εναντίον σου, θα σου κολλήσει τη ρετσινιά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, που ήταν πολύ δύσκολο συμβάν για εκείνον. «Θυμάμαι το μεγάλο σοκ, όταν ταξίδευα για τη Σαντορίνη και με φώναξε ο καπετάνιος του πλοίου για να μου πει ότι πέθανε ο πατέρας μου. Ξαναείδα τον πατέρα μου μέσα στο φέρετρο, η απώλεια και ο θάνατος είναι κάτι πολύ οδυνηρό», δήλωσε.

Όσο για τον γάμο που δοκίμασε στο παρελθόν, είπε: «Δοκίμασα τον γάμο, ένιωσα ότι εγκλωβίστηκα και για αυτό, τον τελείωσα μετά από δύο χρόνια. Είμαι καλός σύντροφος και δεν θέλουν να με χάσουν. Όταν της είπα ότι θέλω να φύγω από τον γάμο, μου είπε “δεν το πιστεύω, εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη” και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα, η συγκεκριμένη γυναίκα, με την οποία υπήρξα παντρεμένος έχει σήμερα τρία παιδιά και μένει στο Χαλάνδρι».

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και το bullying που είχε υποστεί στο παρελθόν για τα κιλά του. «Έθεσα ως ζητούμενο και το πέτυχα, το να σας κάνω κοινωνούς της προσωπικής μου ζωής μου, μέχρι εκεί που θέλω εγώ, χωρίς να μιλάω για λεπτομέρειες και φύλα. Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι πιο όμορφος, το κάνω. Αποφάσισα να χάσω τα κιλά, μετά από bullying δύο συναδέλφων μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι έκαναν καριέρα και ως πολύ ωραίοι άντρες. Ο ένας ηθοποιός μου είπε “πω πω, πώς έχεις γίνει έτσι τέρας;” και ο άλλος συνάδελφος μου είπε “τόσο χοντρός πια;”, οπότε αισθάνθηκα άσχημα», δήλωσε κλείνοντας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν έτσι τον βολεύει να λέει είναι δικαίωμα του φυσικά!

  2. Νομιζω ορθα μιλα ο ρομας. δεν ειναι υποχρεωση του καθε νος να ξερει τι εχει στο μυαλο του ο αλλος.. Και ουδεποτε θα το ανακαλυψεις

Comments are closed.