Χ.Δάντης από ΗΠΑ για μάσκες και πιστοποιητικά: Στην Ελλάδα είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς δικτατορίας!

Κοινοποίηση:
dantis17847

Στην Αμερική βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για επαγγελματικούς λόγους, ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, ο οποίος μέσα από ανάρτησή του ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις συνθήκες που επικρατούν αναφορικά με τα μέτρα κατά του Covid σε Νέα Υόρκη και Σικάγο.

Όπως αναφέρει ο αγαπημένος καλλιτέχνης, δεν του ζητήθηκε πουθενά πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ σύντομα αναμένεται να καταργηθεί η χρήση των προστατευτικών μασκών. Μάλιστα, όπως σημειώνει αφήνοντας αιχμές για τις συνθήκες που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, στην Ελλάδα οι πολίτες «είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς έμμεσης δικτατορίας που επιβάλει να είμαστε ακόμα κι εμείς δικτάτορες των άλλων».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σας χαιρετώ από το Σικάγο που βρίσκομαι εδώ και λίγες μέρες.

Στο Σικάγο (όπως και στη Νέα Υόρκη) δε μου ζήτησαν πουθενά πιστοποιητικό εμβολιασμού, σε κανένα εμπορικό, σε κανένα εστιατόριο η μπαρ, μάλιστα εδώ σε δέκα ημέρες καταργούνται οι μάσκες.

Οι μάσκες που φοράνε μπροστά σου οι άνθρωποι στο ασανσέρ και σου λένε «Με συγχωρείτε γι αυτό, δεν σας σιχαίνομαι, δεν σας φοβάμαι, απλά το κάνω για τη δική σας ασφάλεια.»

Και «εμείς» στη χώρα μας νομίζουμε ότι είμαστε ανώτεροι, πιο σοφοί, πιο ελεύθεροι, ενώ στην πραγματικότητα είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς έμμεσης δικτατορίας που επιβάλει να είμαστε ακόμα κι εμείς δικτάτορες των άλλων, του εαυτού μας…

Τι να πεις άλλο.

Με γεια τα μυαλά τα μεγάλα των «άριστων»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  2. πολύ καλά μας κάνουν. Μας αρέσει οτι μας κάνουν διότι είμαστε πολύ φοβητσιάριδες. Κοινός χέστες. Μετα τον φόβο φέρανε την τρομοκρατία μετά φέρανε το εμβόλιο και τέλος ολοκλήρωση της τρομοκρατίας… Δεν αντιστάθηκε κανείς…. Καλά να πάθουμε. Πολύ καλά μας κάνουν. Έρχονται και τα χειρότερα. ΘΑ ΤΑ ΔΟΎΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΣ ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΌ….

  3. Δαντη λες παπαριες! Πριν απο ενα μηνα ημουνα εκει! Καλη διαφημιση ξεπεσμενε εχεσες και το παρελθον σου! Μπραβο σου δεν κοπιασες και πολυ!

  4. ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟ#ΝΟΠ@ΝΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ Κ@ΒΛΩΣΕ#…..ΑΙ ΣΤ@ Γ@ΜΗΔΙ@….

  5. Ναι, η χωρα των ελευθερων , χαχαχαχχαχα
    να την κρατησουν παρακαλώ την ελευθερια τους, καθε φορα που την κανουν εξαγωγη, εχουμε πολεμους.
    Ασε μας ρε Κριστο, κοιτα να προσεχεις που κυκλοφορεις βραδυατικα, γιατι εκει θα σου τη γκαμισουν τη μπουφανι ρε που εισαι σαν το γαλα μες τη μυγα.
    καλες δουλειες

  6. Πού ήταν χαμένο αυτό το λέσι τόσα χρόνια;

  7. το ότι κάποιος ότι είναι ανώτερος , σημαίνει ότι βρίσκετε σε πλάνη και ότι τον κοροϊδεύουν.

  8. Ψεύδεται ασυστόλως ο Δάντης.Εδώ στο Σικάγο σε όλα τα καταστήματα και εμπορικά κέντρα υπάρχει ταμπέλα στις εισόδους που λέει πώς απαγορεύεται η είσοδος χωρίς μάσκα και πιστοποιητικό εμβολίου.Μπορώ να σας το αποδείξω και με φωτογραφίες…..

    1. ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΡΕ ΜΕ ΤΩΡΙΝΕΣ ΟΜΩΣ ΦΩΤΟ….ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ???

  9. ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙΣ

Comments are closed.