Χώρισε η Σάιρους… Ε και; Πήγε με γυναίκα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
arxiki_sirous_

Μετά από μία πολύχρονη σχέση, απανωτούς χωρισμούς, επανασυνδέσεις αλλά και ένα μεγάλο διάστημα που ήταν χώρια, όλοι πίστευαν ότι ο γάμος της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth ήταν το επισφράγισμα της αγάπης τους.

Δυστυχώς όμως, ούτε τα γαμήλια δεσμά ήταν ικανά να τους κρατήσουν μαζί, καθώς όπως ανακοίνωσε η πρώην «Hannah Montana» οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Εκείνη, πάντως, δεν στεναχωρήθηκε…

14 13 111

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΔΙΔΙΑ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ? ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ.

  2. ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΟΥΜΠΙΖ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ…ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ(ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΙΚΡΕΤ)?ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΡΑΝΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟΙ…ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΠΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΩΣ ΔΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥΜΕ ΚΑΜΠΕΛ(ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΜΠΑΛΑ)…ΟΙ ΔΥΦΥΛΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΩΕ…ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!

  3. AXXX Kαλουεεε ζηλευωωω,Τζεναρα πουσαι χρυσο μου.

  4. Για να χώρισε σε οκτώ μήνες και να πήγε με γυναίκα, ο Liam πρέπει να είναι πολύ λουγκροτός…

  5. ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Comments are closed.