Χωρισμός «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από 10 χρόνια γάμου

Κοινοποίηση:
1

Αυτό κι αν είναι χωρισμός – βόμβα! Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz έπεσαν αυτήν την περίοδο εν μέσω πανδημίας.


Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Ιωάννα Μαρτζούκου, που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από 12 χρόνια σχέσης και 10 έγγαμου βίου. Ο ένας ζει σε διαμέρισμα στην περιοχή του Χίλτον και εκείνη στην περιοχή του Αγίου Μελετίου στο κέντρο της Αθήνας.

Φαίνεται πως ο χρόνος κατάφερε να φθείρει τη σχέση του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, το οποίο εδώ και μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της ‘’Realnews’’, ζει χωριστά.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κρίμα!!! Η καραντίνα που ζήσαμε χάλασε πολλούς γάμους απ’ότι φαίνεται.

    1. Σπουδαίοι γάμοι που τους χάλασε η καραντίνα! Γάμοι show και συμφερόντων που αντέχουν μόνο στις εξ αποστάσεως σχέσεις και στην διευθέτηση των οικονομικών. Προσωπική επαφή μηδέν! Όλα για το χρήμα και την ξάπλα! Γειά σου Ελλαδιστάν με 10.000.000 καμένους παπατζήδες και παπατζούδες……..!

      Πορδαλιά κλειστούς μέσα το φθινόπωρο για να χωρίσουν και οι υπόλοιποι. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα! μπεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Comments are closed.