Χωρίς Υπουργό Άμυνας η Ελλάδα – Το μεγάλο ΚΟΛΠΟ συνεχίζεται

Κοινοποίηση:
collage1

Η πολιτική αναταραχή του κ.Τσίπρα δεν έχει προηγούμενο στη μεταδικακτορική ιστορία μας. Ο ίδιος ανακοίνωσε δημόσια ότι έκανε δεκτή την παραίτητη του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ.Καμμένου προκαλώντας ένα κενό στην πολιτική ηγεσία τόσο όσον αφορά στην κυβερνητική εντολή του ΠτΔ για τη διακυβέρνηση της Ελλάδας όσο και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ευτυχώς, ο Αναπληρωτής Υπουργός κ.Ρήγας προφανώς τον αναπληρώνει στα καθήκοντά του μέχρι ανάληψης αυτών από τον νυν Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, Ναύαρχο Αποστολάκη.

Την ίδια ώρα στο τηλεοπτικό του διάγγελμα κατά παράβαση του άρθρου 29 του Συντάγματος ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ που ασκεί ακόμα τα καθήκοντά του καθορίζεται πολιτικά, χωρίς να το έχει απαρνηθεί ο ίδιος, ως πολιτικό μέλος της νέας Κυβέρνησης Τσίπρα που αναζητά ψήφο εμπιστοσύνης. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το αρμόδιο γραφείο του Υπουργείου Άμυνας, στην ερώτηση εάν ο κ. Αποστολάκης έχει καταθέσει την παραίτησή του από Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ η απάντηση είναι πως “δεν γνωρίζουν”. Ωστόσο, το αρμόδιο γραφείο στην ερώτηση ποιος έχει την ευθύνη για την Άμυνα της χώρας εάν συμβεί οτιδήποτε, ο μη γένοιτο, η απάντηση ήταν πως “η διοίκηση παραμένει αδιάσπαστη και ότι ο Α’ ΓΕΕΘΑ είναι ακόμη ενεργός”. Εν κατακλείδι ο υπουργός Άμυνας έχει παραιτηθεί ο αναπληρωτής Άμυνας τελεί υπό ανασχηματισμό και ο Αρχηγός Α’ΓΕΕΘΑ τελεί υπό παραίτηση.
Όσοι έζησαν τις ημέρες της τραγωδίας του ’74 σε Ελλάδα και Κύπρο, που δυστυχώς ακόμα φαίνεται να ορίζουν τη μοίρα του Έθνους μας γνωρίζουν καλά τι επιδιώκουν στην πολιτική και στρατιωτική ασάφεια. Δεν πραγματοποιείται…

Στο περιβάλλον σκόπιμης πολιτικής ανωμαλίας και ακυβερνησίας που μας ώθησε σήμερα η πρώην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ διά του κ. Τσίπρα δυστυχώς όλα προχωρούν εις βάρος της Ελλάδας.
Ταυτόχρονα, με την πολιτική εκτροπή που ανώνυμα αναφέρεται στην κυβερνητική επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ με το άρθρο 84 του Συντάγματος και το κενό στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων μας με αποχωρήσεις και παραιτήσεις, οι Τούρκοι εκδίδουν και NAVTEX για άσκηση στην περιοχή Καστελορίζου μέχρι την ψήφιση την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, ημέρα καταψήφισης του κ.Τσίπρα από τα δημοκρατικά κόμματα της Ελλάδας, συμπτωματικά.
Στο τέλος, μέχρι την Πέμπτη θα φθάσουν στο σημείο να μας πούνε ότι λόγοι “εθνικής ανάγκης” απαιτούν Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας αντί των εκλογών… Επικίνδυνες πολιτικές ακροβασίες με κακό τέλος.

Πηγή: τhedayaftegr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ??? ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ , ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ??? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΙΚΑΝΟΣ , ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ??? ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ , ΙΣΩΣ .Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ?? ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ .

  2. Γιατι…. εχει καμια διαφορα το να εχουμε υπ.αμυνας απο το να μην εχουμε ;
    αυτοι ειναι ολοι ανδρεικελα , η μηπως νομιζουν οι Ελληνες οτι αυτοι κυβερνουν ; Απλα γεμιζουν τους τραπεζικους λογαριασμους τους στο εξωτερικο , εχοντας πατημενα τα κεφαλια κατω απο την μποτα τους ωστε να μην ενοχλουμε πολυ τα αφεντικα τους .

  3. Τι μου παιρνεις και αναστημα μωρη καμπια….δες πισω σου τι εχεις….Μαλακα…θες να πολεμησουνε και μαζι σου….πανε τιναξε κανενα σεμεδακι στο μπαλκονι….μαλακα…ε μαλακα…

  4. Τα σκατα επιπλαιουν τουλαχιστον……Αυτοι ΟΧΙ…..Οι τσιριμοκοι των Αμερικανων και των Τραπεζιτων….

  5. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  6. Αληθεύει ότι έγινε κοινή άσκηση τουρκικών και αμερικανικών πλοίων νοτίως του Καστελόριζου στην περιοχή ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ; Δηλαδή οι ΗΠΑ νομιμοποιούν το γκριζάρισμα των Ελληνικών περιοχών ευθύνης!!! Αληθεύει ότι δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία; Γιατί αν ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ τότε καταλαβαίνω γιατί ο Πάιατ ΑΔΗΜΟΝΟΥΣΕ να παραλάβει σαν Υπουργός Άμυνας ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ!!!!! Θέλει τον πλέον εθελόδουλο ένστολο που έχει υπάρξει από το 1821. Κάποιος λογικός θα έλεγε ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ μέχρι τον Σεπτέμβριο, που άρον άρον πέρυσι φρόντισε για την πάρτη του, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΟΥ, κοινώς «Στρίβειν δια της Υπουργοποιήσεως».

  7. ευκαιρια να κανει πραξικοπημα και να μαζεψει ολο το πολιτικο και δημοσιογραφικο αληταριο…….αλλα ουτε τα αρχιδια εχει…..ουτε ειναι πατριωτης….

    1. Ποιος να κανει πραξικοπημα;Ο καντηλα-ναυτης του γλυκου νερου;Αυτος στις επερχομενες εκλογες θα ειναι υποψηφιος με το ΣΥΡΙΖΑ και παιζω και στοιχημα το δεξι μου.Τι να κανει,να βαλει τα αντιτορπιλλικα και τις φρεγατες στο Συνταγμα και την Ομονοια;Αυτα μονο ο Στρατος Ξηρας με τα τεθωρακισμενα και με τους καταδρομεις μπορει να τα κανει.Ας ξεθαψουν το σχεδιο “Περικλης”,να το επικαιροποιησουν λιγακι (γιατι σημερα θα χρειαστει να συλλαβουν πολυ περισσοτερους απο τους 6500 που ειχε συλλαβει η 21η Απριλιου στην εναρξη της).

  8. ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΗΔΙΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

Comments are closed.