“Χτύπημα” από την Λατινοπούλου κατά της Σκορδά: “Φασιστικό παραλήρημα το ότι πρέπει να κλείσουν οι λογαριασμοί μου στα social media”

Κοινοποίηση:
ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Την απάντησή της στα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της για εκείνη, σχολίασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι γεγονός πως η γλώσσα της αλήθειας αλλα και της κοινής λογικής ενοχλεί πλέον ξεκάθαρα τους εκφραστές της πολιτικής ορθότητας αλά και της woke ατζέντας. Τρανό παράδειγμα το σημερινό φασιστικό παραλήρημα της κυρίας Σκορδά που μέσα από το βήμα της πρωινής πανελλαδικής εμβέλειας εκπομπής της δήλωσε ξεκάθαρα πως κάποιος πρέπει να κλείσει τους λογαριασμούς μου από τα social media.

Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού τότε αλήθεια ποιος είναι; Από πότε η κυρία Σκορδά και η κάθε κυρία Σκορδά έχουν τοποθετηθεί λογοκριτές στη γνώμη μας και την άποψή μας. Ποιος τους το έδωσε αυτό το δικαίωμα και ποιος τους το επιτρέπει; Ευτυχώς δεν ζούμε σε παλαιότερες εποχές γιατί τότε μάλλον θα ζήταγαν να μας ρίξουν στην πυρά.

Χαίρομαι που όλοι τώρα μπορούν να δουν το αληθινό πρόσωπο του τέρατος και να κρίνουν ποιος είναι ο αληθινός φασίστας και ποιος ο αληθινός δημοκράτης.
Εμείς που θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψειςκαι ο κόσμος να κρίνει το σωστό ή όλοι αυτοί που σαν άλλοι ιεροεξεταστές επιθυμούν την εξάλειψη των φωνών μας που τος χαλάνε το αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας; Τροφή για σκέψη», είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Instagram.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ακριβώς όπως τα λες Αφροδίτη! Και φυσικά η αλήθεια συχνά είναι πικρή και δεν αρέσει…. Αλλά εσύ μη μασάς, λεγε την άποψη σου ελεύθερα, υποτίθεται σε ελεύθερη χώρα ζούμε. Άσε τα σκόρδα και τις σκορδαλιες να χτυπιούνται.

  2. Ποιος σοβαρός τηλεθεατής ασχολείται με αυτό το πρωινάδικο τσόκαρο τη Σκορδά που το επίπεδο της είναι αυτό του χαλβά που έχει δίπλα της.

  3. Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΓΕΝΝΗΘΕΙ !!!!!!

  4. Θυμάμαι τη σκορδά στο πρωινάδικο του tv μακεδονία με το μικροσκοπικό μαγιό, όταν τη χούφτωναν οι καλεσμένοι της…
    Μας κάνει κ μαθήματα ηθικής! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  5. Που κρυβοσουν κούκλα μου τόσα χρονια; Πολύ σωστές κ ορθές όλες οι τοποθετήσεις σου. Τέτοια, μυαλα θέλει η χώρα για να πάει μπροστά. Αληθινούς πατριώτες που λένε ευθέως την γνώμη τους κ κατακεραυνωνουν τα κατακαθια του σάπιου δημοκρατικού συστήματος της χώρας. Στέφανε με τέτοιους ανθρώπους πρέπει να στελεχωθει η πολιτική σου κίνηση.

  6. Μπράβο κοπέλα μου, πες τα στην αχώνευτη.
    Eχεις επιχειρήματα, έχεις λόγο, αυτή είναι απλώς μια Κατίνα της πολιτικοκορεκτίλας, που αν δεν πεί αυτά που λέει, την άλλη μέρα θα ψάχνει για δουλειά σε κάποιο επαρχιακό κανάλι…

  7. Και μακάρι να γινόταν να εξαφανιστούν όλες αυτές οι Σκορδες από τα κανάλια,μήπως και δούμε άσπρη μέρα. Ελεος πια με την κάθε…..να μην πω. Ουστ!

  8. Αφροδίτη,μια χαρά της τα εψαλες. Συνέχισε δυναμικά. Η Σκορδα και κάποιες άλλες σαν τη Σκορδα, αν δεν κάθονταν στα πόδια κάποιων δεν θα τις ήξερε ούτε η μάνα τους. Μου έχουν και άποψη. Αν τις ρωτήσεις πόσο κάνει ένα και ένα θα σου πουν έντεκα. Μην μασάς κοπελαρα μου. Μαζί σου!

  9. Μπράβο στην κυρία Λατινοπούλου. Αρκετά πια με τους ορθοπολιτικούς φασίστες σαν την Σκορδά!

Comments are closed.