Χτυπάει καμπανάκι ο Καλεντερίδης: Έρχονται τα χειρότερα στην Κύπρο και σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας εάν δεν… [ΗΧΗΤΙΚΟ]

Κοινοποίηση:
καλεντεριδης

Ο στρατιωτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, μίλησε για την πληροφορία που υπάρχει ότι στις 20 Ιουλίου ο Τούρκος Πρόεδρος θα ανακοινώσει την προσάρτηση των κατεχομένων

Ο κ. Καλεντερίδης είπε ότι η προσάρτηση πρακτικά είχε ξεκινήσει με ένα πρωτόκολλο που υπέγραψε η Τουρκία με το ψευδοκράτος εδώ και μερικούς μήνες. Με το πρωτόκολλο αυτό ενοποιούνται ορισμένες διαδικασίες ενός κράτους και ενός ψευδοκράτους και από κει και μετά μένει το τυπικό, δηλαδή να ανακοινωθεί η προσάρτηση.

Ο κ. Καλεντερίδης επεσήμανε ότι η Ελλάδα στην ουσία δεν αμφισβήτησε ποτέ εμπράκτως την κατοχή. Είναι σαν να την έχουμε αποδεχτεί. Δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο απελευθέρωσης των κατεχομένων από τον τουρκικό στρατό κατοχής. Δεν υπάρχει τέτοιο δόγμα και ελάχιστοι το λένε και στην Κύπρο, Έλληνες πολιτικοί, να υπάρχει ένα δόγμα απελευθέρωσης. Άρα το πεδίο είναι ανοιχτό στην Τουρκία να κάνει ότι θέλει.

Ο κ. Καλεντερίδης συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα έχει δώσει λάθος μηνύματα, η Κυπριακή Δημοκρατία και η Ελλάδα ως εγγυήτρια δύναμη. Υποταχτήκαμε στη βούληση ανωτέρων δυνάμεων και υποταχτήκαμε στην ουσία και στη λογική της κατοχής. Και μέρες που έρχονται, είναι σε λίγες μέρες η μαύρη επέτειος, εάν δεν κάνει τη στροφή το προσωπικό, το πολιτικό προσωπικό στην Κύπρο και στην Ελλάδα, να αρχίσει να μιλάει για απελευθέρωση των κατεχόμενων, έρχονται τα χειρότερα και στην Κύπρο και σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Η Αλωση επερχεται εντος λογω των απατριδων και των αλλοθρησκψν πολιτικών. Γιατι να μας ενδιαφερει η Κυπρος; Στους Αγγλους ανηκει διοικητικα και πολιτικα.Δεν βοηθησαν τους Ελληνες που πολέμησαν το 74 δεν τους αναγνωρισαν καν ως μαχητες αλλα ως προδοτες. Εδω θα ημαστε μονοι μας κ θα πρεπει να πολεμησουμε 2 εκατ αλλοθρησκους αλλοδαπους οσοι απο εμας ακομα παραμεινουμε παττριωτες. Μαζι και τους ντοπιους αναρχοαπλυτους και αριστερους που θα τους βοηθησουν μεχρι να τους σφαξουν οι ιδιοι ως προδοτες

  2. Οι Έλληνες πολιτικοί πιστεύανε, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, ότι αν αφήναμε τον Τούρκο ανενόχλητο να μας βαράει και να μας βρίζει, κάποια στιγμή θα κουραζόταν, θα ηρεμούσε και θα γινόταν ένας καλός γείτονας! Τα πράγματα βέβαια δεν εξελίχθηκαν όπως τα υπολόγιζαν οι αφελείς και δειλοί πολιτικοί μας, γιατί του Τούρκου του έγινε συνήθεια και του κακοφαίνεται πλέον όταν δεν καθόμαστε να αρπάξουμε τις φάπες μας. Το πρόβλημα βρίσκεται στο γεγονός ότι το πολιτικό μας σύστημα υποφέρει από την πάθηση που ονομάζεται κομματοσκυλίαση και δεν είναι ικανό να παράξει αντρες (ή και γυναίκες) με πυγμή και μυαλό, αλλά μόνο κότες λειράτες.

  3. Ρομπα τον…. Οτσαλαν και τα ματια σου! Κατακαθι εκφραζεις και δημοσια γνωμη!

  4. Τι λεει παλι ο υποτακτικος του Παγκαλου;

  5. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ……………
    ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΖΑΛΑΝ.
    ΕΛΕΟΣ!!!!

  6. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ? Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ – ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΝ !!!

Comments are closed.