Χ@στηκε ο Βορίδης και αναβάλλει την εκδήλωση στην Μάνη – Μυρίστηκε πολύ “ξύλο”

Κοινοποίηση:
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Λόγω της απώλειας του Βουλευτή Νομού Χανίων Μανούσου Βολουδάκη, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των κομματικών  οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος .     

Ως εκ τούτου αναβάλλεται και η εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατ. Μάνης η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/02/2023 στο Τουριστικό Περίπτερο Γυθείου.

Ωραίος ο Μάκης. Παλιά θα είχε τσεκούρια μαζί, τώρα απλώς αναβάλλει τις εκδηλώσεις…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Όποιος καταφέρει να τσακίσει στο ξύλο κάτι τέτοιους, την επόμενη μέρα θα βγει πρωθυπουργός

  2. ναι, φοβηθηκε πολυ..η κατασταση με την καταπατηση του συνταγματος, χρειαζεται επιχειρηματα και νομικη καταρτιση και οχι αρες μαρες κουκουναρες και συνθηματα που δεν φοβιζουν κανενα…εγω μπορω να προσφερω επιχειρηματα παμπολλα αλλα μαλλον κανεις δεν ενδιαφερεται πραγματικα..μονο για κλικ νοιαζονται

  3. Ας τολμουσε να κανει περιοδεια κοντα μου , και με την συνοδεια του δεν θα τον γλυτωνε κανενας και 20 ναταν θα τον ειχα κανει εναν σακο του μποξ απο τα 100 κιλα του και πανω θα τον προσγειωνα στα πενηντα με επειγον αλτς χαιμαρ το σιχαμερο σκουλικι ποιος ξερει ισως γινει ταμα και εχω τετοια τυχη

Comments are closed.