Χρυσούλα Διαβάτη για Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μάκμπεθ: «Θα γεννήσουν παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά;»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη κλήθηκε να σχολιάσει η Χρυσούλα Διαβάτη στο Πρωινό.

«Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά;» αναρωτήθηκε η γνωστή ηθοποιός.
Ειδικότερα, η Χρυσούλα Διαβάτη σημείωσε: «Η μητέρα γη, η μητέρα Παναγία, η μητέρα Ελλάδα και η μητέρα που κάνει τα παιδιά δεν… καταργείται. Δεν τα ξέρω αυτά τα καινούργια, εσείς που ασχολείστε με αυτά, τα ξέρετε. Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά; Κι εγώ που είμαι μητέρα έχω καταργηθεί και όλες οι μητέρες έχουν καταργηθεί.

Μόνο που οι μητέρες που ακούνε αυτά τα πράγματα, χ@@@καν αν τη λένε μητέρα ή πατέρα ή θείο. Δεν με αφορούν εμένα αυτά. Δεν τα ξέρω, ούτε επιθυμώ να τα μάθω, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε».

Στη συνέχεια, η Χρυσούλα Διαβάτη πρόσθεσε: «Εγώ τελειώνω εδώ τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα, αυτό έχω να πω. Το θηλυκό ας το καταργήσουν, άμα μπορούν, ας το καταργήσουν. Εμένα δεν με αφορά το θέμα, καταλάβατε… Τα έχω ξεπεράσει αυτά, ανήκω αλλού, είμαι από άλλο πλανήτη».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο Θεός έφτιαξε τον Αδάμ και την Εύα, δεν έφτιαξε τον Αδάμ τον Μήτσο και την παρένθετη μητέρα να γεννοβολάει παιδιά κατά παραγγελία για να τα μεγαλώνει ο Αδάμ και ο Μήτσος. Δεν θα ξαναγράψουμε την Αγία Γραφή όπως συμφέρει τους λοάτκι.

  2. Ήρθαν Αγριεμένες οι Ξεφονημένες για Παιδάκια συνηθισμένες απο Αμέρικα που τα βαζουν και χορευουν τουέρκ εδώ ομως είναι Ελλάδα και αυτά δεν θα περάσουν.

  3. Κι εγώ που είμαι μητέρα έχω καταργηθεί και όλες οι μητέρες έχουν καταργηθεί λέει η Χρυσούλα Διαβάτη.
    Εγώ πάντως βλέπω τι τελικά θα καταργηθεί….
    Ο ΣΥΡΙΖΑ….

  4. Όποιος και να είναι μάνα θα το θηλάζει; Δεν βλέπετε που αυτός ο @νώμ@λος δεν έχει τσίπα πάνω του. Με τόσα που του σέρνουν έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Απλά είναι αδίστακτος και επικίνδυνος.

  5. Εμείς οι Έλληνες χρειαζόμαστε μια ανεξάρτητη θέση απέναντι στην Ουάσιγκτον και ολόκληρη την ανώμαλη Δύση.

    Ουδετερότητα και ανεξαρτησία και δυνατός άνθρωπος ως πατέρας του έθνους και νέα πρωτεύουσα,
    η Σπάρτη, θα ήταν καλό.

    Αυτοί οι ανώμαλοι στην Αθήνα νομίζουν ότι είμαστε ακόμα στο 2012 με τον γκέι Ομπάμα και τον “άντρα” του.

Comments are closed.