Χρυσοχοΐδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Η εποχή της ανοχής της βίας τέλειωσε»

Κοινοποίηση:
xrisoxoidis

«Η εποχή της ανοχής της βίας τέλειωσε, η εποχή της ανασφάλειας θα τελειώσει» τονίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωση – απάντησή του σε αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ περί «αναβίωσης σκοτεινών εποχών, ακραίας καταστολής και κατάλυσης του κράτους δικαίου».

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κρυφτεί, να ξεχαστούν τα έργα του κάνοντας θόρυβο και χάνοντας συνήθως, το μέτρο και κυρίως, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα».

«Τα πραγματικά γεγονότα – σημειώνεται στην ανακοίνωση- είναι οι πρόσφατες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας:

– στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας,
– στη διασφάλιση συνθηκών για την ειρηνική πορεία της επετείου του Πολυτεχνείου
– στην εκκαθάριση των πανεπιστημίων από γιάφκες και τραμπούκους
– στην απόδοση της γειτονιάς των Εξαρχείων στους κατοίκους της
– στην εκκένωση παράνομων καταλήψεων που μόνο αθώους πρόσφυγες και μωρομάνες δεν κάλυπταν
– στην εξάρθρωση ναρκέμπορων στην Αθήνα, στην Κόρινθο, στο Μενίδι, στη Θεσσαλονίκη
– ο αμείλικτος πόλεμος που ξεκίνησε γειτονιά-γειτονιά στην Αθήνα για τις κλοπές, διαρρήξεις που έχουν ρημάξει τα σπιτικά».

«Σκοτεινή είναι η εποχή που κλειδαμπαρώνεσαι σπίτι σου και φοβάσαι να περπατήσεις το βράδυ. Ακραία καταστολή είναι οι τραμπούκοι να εξουσιάζουν Πανεπιστήμια, οι απόλυτες μειοψηφίες πλατείες και γειτονιές, οι εγκληματίες περιοχές ολόκληρες. Καταλύεται το κράτος δικαίου στα άβατα, στο Μενίδι, στην ΑΣΟΕΕ, στην ανοχή της παραβατικότητας, στην δικαιολόγηση της βίας», σημειώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Τέλος, αναφερόμενο στα Εξάρχεια, το υπουργείο στην ανακοίνωσή του υπογραμμίζει μεταξύ άλλων: «Μέχρι το άβατο να γίνει γειτονιά, τα ΜΑΤ θα υπάρχουν, η αστυνομία θα περιπολεί, και με πολιτικά και με συμβατικές πινακίδες. Η αστυνομία έχει αποστολή και νομιμότητα. Οι μολότοφ, οι πέτρες στις ταράτσες και οι παράνομες καταλήψεις ούτε νομιμότητα έχουν, ούτε πολιτική κάλυψη θα έπρεπε να έχουν από δημοκρατικό κόμμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΖΗΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ????ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΦΥΛΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ !!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥΡΚΟΧΟΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ !!!!!!ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!!

  2. Τωρα δλδ που εχω τη αισθηση της ασφαλειας στη γειτονια μου γιατι να μη επιτρεψω στους λαθρο να ελθουν να εγκατασταθουν διπλα μου?????
    Ασε μας ρε Χρυσοχο με τις πονηριες σας.

  3. Εμαινα μου λες ρε ΠΑΣΟΚΟΔΥΝΟΣΑΥΡΕ γι αυτο μας γεμιζεται μαχαιροβγαλτες εγκληματιες μουσουλμανους δολοφονους ολης της γης ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ στα αστοικα κεντρα ……

  4. Εχω τήν πολύ έντονην υποψίαν ότι στήν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΉΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ η Ελλάδα καί φυσικά η Ελληνική Κυβέρνησις εκτελούν εντολές ΆΝΩΘΕΝ..!!! Μήπως η υποψία μου αυτή είναι όντως πραγματική..;;; Μήπως κάποιοι άλλοι εκτός Ελλάδος επιδιώκουν πράγματι τήν αντικατάστασιν τών ΓΗΓΕΝΩΝ Ελλήνων μέ μουσουλμάνους αλλοδαπούς…;;; Τί ακριβώς συμβαίνει στήν Χώρα μας…;;; Πώς άραγε μπορούν άλλες χώρες τής ΕΕ καί αντιστέκονται ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ στίς ΆΝΩΘΕΝ εντολές καί πιέσεις, ενώ οι δικοί μας κυβερνώντες υποκύπτουν…;;;
    Μήπως άραγε τελικώς ΔΕΝ υποκύπτουν, αλλά ΟΜΩΣ συμμετέχουν εθελοντικά καί εκείνοι σέ αυτό τό αντεθνικό καί Εθνοκτόνο Σχέδιο…;;; Όποιος τυχόν γνωρίζει περισσότερα τόν παρακαλώ νά μέ ενημερώσει…!!!

    1. Αυτοι που κυβερνουνε δεν ειναι ελληνες φαινονται ποια ποιοι ειναι οι Στοχοι τους…..Πουτανακια των σιωνιστων ειναι…..ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ το ξερεις???Βρες το και διαβασετο….μεχρι το Μακελειο τοχε βγαλει η εφημερηδα την Κυριακη ειναι χρονων αυτο το σχεδιο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ πολτοποιησης των λαων κατω απο μια θρησκεια με ενα αφεντικο τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…….με ενα κοινο νομησμα και με εκατομμυρια μουσουλμανους εποικους αναμεσα μας………για φθηνα εργατικα χερια για την ανθελληνικη Ελιτ και τις 10 ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ που γ..μανε αυτο τον τοπο……ΟΛΟΙ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΟΝΑΡΕΣ Η ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΕΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ τη δεν καταλαβαινεις??ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ…………….

Comments are closed.