Χρυσή Αυγή: Ξεκινάει σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο η δίκη σε δεύτερο βαθμό

Κοινοποίηση:
ΧΑ

Εξακόσιες δεκάεξι ημέρες μετά την ιστορική πλέον απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, που ομόφωνα είχε κρίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, έφτασε η ώρα που η δίκη – ορόσημο θα επαναληφθεί, μετά τις εφέσεις που έχουν ασκήσει οι καταδικασμένοι πρώην βουλευτές και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Σήμερα στις 9.00 το πρωί οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας θα ανέβουν στην έδρα, στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας, τη μεγαλύτερη δικαστική αίθουσα που υπάρχει και επελέγη ως τόπος διεξαγωγής του ποινικού δικαστηρίου, μετά και από σχετικό αίτημα της πολιτικής αγωγής για να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των παραγόντων και να προχωρήσει η εκδίκαση της υπόθεσης με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου Σοφία Πανουτσακοπούλου, θα κηρύξει την έναρξη της σημαντικής αυτής δίκης, στη διάρκεια της οποίας θα ακουστούν, όπως επιτάσσει ο νόμος, τα επιχειρήματα όλων των πλευρών, πριν οι φυσικοί δικαστές των κατηγορουμένων εκδώσουν την ετυμηγορία τους .

Η εκδίκαση της υπόθεσης  ξεκινά υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες, αφού η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πλέον εκτός κοινοβουλίου, όπως αποφάσισε ο ελληνικός λαός στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, διασπασμένη και με επτά καταδικασθέντες πρώην βουλευτές του κόμματος (Νίκος Μιχαλολιάκος, Ιωάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος) που με βάση την πρωτοβάθμια απόφαση κρίθηκε  ότι ανήκουν στο «διευθυντήριο» της εγκληματικής οργάνωσης, να βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές, από όπου και θα μετάγονται ενώπιον του δικαστηρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ, ΑΛΛΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ, ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ”ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ” , ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΣΙΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΜΕ…

    1. ΠΟΝΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΞΥΔΑΚΙ!!

      1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ ΣΑΛΕΜΕΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΤΕ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ;;;;;

  2. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ, ΑΛΛΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ, ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ”ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ” , ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΣΙΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΜΕ…

  3. ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ Π Ρ Ο Δ Ω Σ Α Ν…

    1. ΟΥΣΤ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

      1. Στο Βίτσι και στο Γράμμο σαραπερκετιαμο!

  4. άραγε όλα αυτά τα δημοκρατικά κόμματα (με πολιτικούς που τρέχει η δημοκρατία από τα πατζάκια τους) που κατάκλεψαν ταμεία, διέλυσαν την οικονομία, ξεπούλησαν την πατρίδα, την ισλαμοποιούν, που αυτοκτονούν χιλιάδες έλληνες, που έδιωξαν χιλιάδες νέους από την πατρίδα, δεν είναι εγκληματικές οργανώσεις?

    Αλλά δυστυχώς στο όνομα της “δημοκρατίας” τους γίνονται εγκλήματα τα οποία δεν τιμωρούνται ποτέ από τους πουλημένους δικαστές τους.

Comments are closed.