Χρυσή Αυγή: Επέστρεψε στην ΚΟ ο Μπαρμπαρούσης

Κοινοποίηση:
1

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης επανεντάχθηκε σήμερα στην ΚΟ της Χρυσής Αυγής, από την οποία και είχε διαγραφεί για δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής σχετικά με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Ο πρόεδρος της Βουλής ανέγνωσε στο Σώμα επιστολή του Κ. Μπαρμπαρούση με την οποία επικαλείται το τεκμήριο της αθωότητας δεδομένου ότι η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει και αντιστοίχως επιστολή του γραμματέα της ΚΟ της Χρυσής Αυγής, Κ. Γερμενή που ενημερώνει ότι εντάσσεται στην ΚΟ της Χρυσής Αυγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗΣΑΝ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΤΟΝ………………. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ.

  2. Μπραβο ,μονο Πατριωτες μπορουν να σωσουν την Ελλαδα.

  3. ΩΡΑΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΣΩΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΜΑΣ ΩΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΣΤΕ……………..

  4. Μπα μπα εταιρια βλεπεις……μην τα χασουμε και αυτα τα κελεπουρια του ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΚΟΜΜΑΤΟΣ αληθεια τωρα τη κανουν?? η που βρισκονται ??Καλα την μαλακια με την Θανου την κανανε ακομα να την χονεψουμε…..αλλα ειπαμε τριτη θεση θελει ο Κουκουβαγιας και το δειχνει πως δεν τον ενδιαφερει να βαλει το χερη του στιν φωτια τωρα με την Μακεδονια του αρκει η τριτη θεση τιποτε αλλο…..Γιατι δεν ξεσηκωνουν τον κοσμο αραγε γιατι ακομα δεν εχουν βρει εναν τροπο να εποικηνωνησουν με τον κοσμο αλλα ωραια και τα βουλευτικα μοισθουλακια και τα προνομια και τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ λοιμουζηνια τα συνοδευτικα και κοσμος ΕΜΟΙΣΘΟΣ παρατρεχαμενος τριγυρω…. αλλοστε τρελοι ειναι να ρισκαρουν και μονο να τα χασουν τοσα τραβιξαν και τραβανε για να ταχουν κρημα στα νεα τα παιδεια που ΠΙΣΤΕΨΑΝ παλεψαν στο πεζοδρομειο απο το 11 και μετα χωρις προσωπικο συμφερον για παρτι τους και τωρα απλα να βλεπουνε και αυτοι και εμεις απο ΤΑ ΜΜΕ απλα τον διαμελισμο της Ελλαδος χωρις να ανοιξη ρουθουνι χωρις αντηδραση ουτε απο ΜΑΥΡΟ ΔΥΛΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΤΣΙΓΓΙΝΗ ΧΑΛΚΙΝΗ ΑΥΓΗ

  5. ” Σπαντιδακης ,Παττακος
    να μας ζησει ο Στρατος !
    Παπαδοπουλος ο Γιωργος,Κολλιας ο πρωθυπουργος
    Μακαρεζος ,Αγγελης κι’ ολοι οι Επιτελεις !”
    ΖΗΤΩ Η 21η Απριλιου !

  6. ΕΊΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΟΥ 80% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  7. Καλως ηρθε. Μιλησε με την καρδια του και φωναξε αυτο που θα ηθελαν ολοι οι Ελληνες να φωναξουν μεσα στην βουλη , χωρις να υπολογισει συνεπειες… Μονον και μονον για αυτην την ικανοποιηση της στιγμης που μας χαρισε , αξιζε που τον στειλαμε εκει …
    Οι αλλοι τι κανουν ;;;;; ψηφιζουν υπερ της συμφωνιας Πρεσπων γιατι εχουν δανεια να ξεπληρωσουν …. καντε συγκρισεις πριν μιλησετε για το παλικαρι…

  8. Και τι είχε πει : να αναλλάβει ο στρατός και να συλλάβει τους προδότες , ότι δηλαδή θέλει ο περισσότερος κόσμος αυτή τη στιγμή.

Comments are closed.