Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον “παγκοσμιοποιημένο” παππούλη. Για σπάστο σε “πενηνταράκια” γιατί δεν το εμπεδώσαμε, Γέροντα

Κοινοποίηση:
ieronymos_1

«Τα φετινά Χριστούγεννα να γίνουν απαρχή μεταστροφής του κόσμου, της κοινωνίας μας, του καθενός προσωπικά», ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών, όπου τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Επιπρόσθετα σημείωσε: «Για την πατρίδα μας ιδιαίτερα, μια πατρίδα με πολλές θείες ευλογίες στις αποσκευές της, να γίνει η ευλογία της φάτνης αρχή αφύπνισης. Ας αναδεχτούμε την κοινωνική μα και την ατομική μας ευθύνη, ας υπερβούμε τις άγονες συλλογικές ενοχές και ας δημιουργήσουμε όραμα για το μέλλον μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι με σεβασμό της πλούσιας και προικισμένης από τον Θεό Ιστορίας μας».

Με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας συλλειτούργησαν οι Επίσκοποι Θεσπιών Συμεών πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής, ο οποίος ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τα Χριστούγεννα, και Ανδρούσης Κωνστάντιος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αριστερος Παπας ισον Αντιχριστος ισον διαολος,ισον εωσφορος του κερατα,η…..”ευχες” η δικες σου ισον καταρα για εμας τους Ορθοδοξους Ελληνες,και πηγαινε και στους ισλαμογυφτους να τους ευχηθεις,αλλα μη φορεσεις τον σταυρο σου για να μη τους……εκνευρισεις οπως εκανες πριν καιρο σαν δε ντρεπεσαι καλυτερα προδοτη της Ορθοδοξιας,θα τριζουν τα κοκκαλα του αειμνηστου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ που εαν ζουσε ολα αυτα τα αισχρα που γινοντε απο Αθεους και μισελληνες στην Πατριδα στην Εκκλησια και στον Ελληνικο λαο,ολα αυτα και αλλα χειροτερα δεν θα ειχαν γινει. Την μονη ………”ευχη” που σου δινουν ολοι μας ειναι να πας στον αγυριστο μαζυ τους….

  2. Τι να περιμένεις από έναν προκαθήμενο που το μόνο μέλημα του είναι η στήριξη των άθεων αριστερών.

  3. Ο Αρχιεπισκοπος της Νεας Ταξης Πραγματων και των Ισλαμιστων λαθρομεταναστων δεν πειθει πλεον κανεναν Ελληνα Ορθοδοξο.Αυτος ηταν που τεσσερα χρονια τωρα κανει πλατες στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πολιτικο τενεκε τον Αλεξη Τσιπρα. Αυτος ειναι που με εντολη της ανθελληνικης κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ταιζε ολο το προηγουμενο διαστημα τους Ισλαμιστες κακοποιους λαθρομεταναστες, ξεχνωντας οτι στις χωρες τους αυτα τα καθαρματα δεν εχουν αφησει ορθια Ορθοδοξη εκκλησια και ναο.Ταιζει αυτους που αυριο θα σκοτωσουν,θα κλεψουν και θα βαισουν τους Ελληνες πολιτες.Καμια ευχη πλεον απο εσενα Συριζωνυμε.Μαζι με τον Τσιπρα το 2019 θα μας αδειασετε την γωνια.

  4. Έχω μία “απορία”. Πως τολμάει να στέλνει “μήνυμα” χωρίς περιεχόμενο σε ανύπαρκτους αποδέκτες (αφού δεν εκπροσωπεί ούτε καν τον εαυτό του);;;

    Μηδέν από μηδέν= μηδέν. Με έλλα λόγια, όταν το περιεχόμενο ενός μηνύματος είναι τίποτα, αποτελεί “έργο” ενός τιποτένιου, τόσο απλά…

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  5. Τι περιμένατε από έναν προδότη του Χριστού και της Πατρίδας, Τουρκαλβανό κατσαπλιά? Κάτι καλύτερο? Δεν τα λέει όμως τυχαία, στρώνει τον δρόμο για τον επόμενο αντίχριστο ανθέλληνα διάδοχό του. Ξυπνάτε γιουσουφάκια!

Comments are closed.