“Χριστέ μου αυτό θα είναι εφιάλτης για την Ελλάδα” – Δείτε τι αναφέρει αμερικανική εκπομπή για τους λ@θρομετανάστες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
metanastes7

Ακόμα και Αμερικανοί έχουν αγανακτήσει με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα με τους λ@θρομετανάστες.

Δείτε την αμερικανική εκπομπή που κάνει τον γύρο των ελληνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης τι αναφέρει για την Ελλάδα, την Τουρκία και τους λ@θρομετανάστες:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ

  2. O KALOS THEOS/THEANTHROPOS NA TRELANI TOSO POLI TON SOULTANO NA EPITETHI POLEMIKA TIN ELLADA, MONO ETSI THA KSIPNISOUN I ELLINES, MONO ETSI THA LITHI TO PROBLIMA ISBOLIS MONOMIAS…, MONO ENAS POLEMOS THA SOSI TIN ELLADA …!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ELLINES NA PROSEFHESTE KE NA PARAKALATE TON KALO THEO/THEANTHROPO ,OSO PIO GRIGORA GINETE NA ANIKSI O POLEMOS…, ME TON POLEMO LIGI THA HATHOUME, HORIS POLEMO OLI THA HATHOUME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PARAKALATE TON KALO THEO/THEANTHROPO ELLINES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, KE NA MIN FOBASTE KANENAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, TO ISRAEL INE MAZI MAS, I EGYPTOS INE MAZI MAS, KE I ROSIA INE MAZI MAS KE AS MIN TO DIHNI, IPOHREOTIKA I ROSIA THA PROSTATEPSI TIN ELLADA,IPOHREOTIKA KE ME AGAPI THA TO KANI, INE OMOTHRISKI MAS, AN HATHOUME EMIS I EPOMENI ORTHODOKSI POU THA HTIPITHOUN INE I ROSIA KE SERBIA !!!!!!!!!!!!!!!!,KE EMIS AN IHAME TIN DINAMI TIS ROSIAS EN KERO POLEMOU TO IDIO THA KANAME STA ADERFIA MAS, O MONOS POU DEN THA MAS BOITHISI INE O AMERIKANOS, EPARHOUN PROSOPIKES… ERESI SOROS… DIAFORES ME TIN KIBERNISI MAS…!!!!!!
    *O ROSOS DEN TON ENDIAFEROUN I ERESIS,KE OUTE TIS FOBATE…O ORTHODOKSOS ROSOS ,OTAN TOU KOBOUN TO KREAS APO TO SOMA TOU ,PONAI !!!,KE TOTES ARHINAI RIZIKA ALIPITA NA KATHARIZI !!!!!!!!!
    ELLINES NA PROSEFHESTE KE NA PARAKALATE TON KALO THEO/THEANTHROPO ,OSO PIO GRIGORA GINETE NA ANIKSI O POLEMOS…, DIAFORETIKA EKSAFANISTIKAME OS GENOS ELLINON,KE OS ELLADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΠΟΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ!!!!

  4. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΟΛΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!!!!

  5. οι ελληνες πατριωτες δεν ασχολουνται πια με την καταντια αυτης της χωρας…η πολις εαλω! και σκασιλα μου..μονοι σας τους φερατε εδω ολους αυτους, ψηφιζοντας τα πιονια της νεας ταξης..περαστικα σας…γιατι κανετε τους αγανακτισμενους τωρα? προσωπικα εγω δεν προκειται να ξαναθυμωσω ουτε να αγχωθω για το θεμα…οι μεταναστες ειναι αδερφια μας, ετσι δε λετε πονοψυχακηδες? βουλωστε το τωρα! οποιος αγαπαει τους μεταναστες ειναι και μεσα στη μοδα, ολα καλα!

  6. Να σηκωθου. να φυγουν Ολοι.Αλβανοι πακιστανοι κ ολες οι κωλοφαρες που τους φερανε εδω ολοι οι Εθνοπροδωτες.Στο ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ..ΔΕΝ.ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕΕΕΕ….ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ

  7. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΨΥΧΟΥΣ

  8. Καλημέρα Στέφανε,

    Μα Είμαστε Σοβαροί; Και με Αυτόν τον Τρόπο θα Λύσουν το Δημογραφικό Πρόβλημα στην Ελλάδα;

    Αντί να Κάνουν Κάτι για να Λύσουν το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ Πρόβλημα, Φέρνουν Ότι Εγκληματικό Στοιχείο Υπάρχει από ΑΣΙΑ κιαι ΑΦΡΙΚΗ, που ΔΕΝ Έχει ΚΑΜΙΑ Σχέση με ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Άτομα τα Οποία Έχουν Χιλιάδες Καταδίκες στις Χώρες τους από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    Το Δημογραφικό Πρόβλημα στην Ελλάδα ΔΕΝ Προήλθε από Παρθενογένεση. Κάποιοι Συνέβαλαν Ώστε να Δηιουργηθεί το Πρόβλημα. Και Αυτοί ΔΕΝ Ειναι Άλλοι από τις Εκάστοτε Κυβερνήσεις Διαχρονικά στην Ελλάδα, με τις Οικονομικές Πολιτικές που Ακολούθησαν.

    Όταν Αυξανεις Συνεχώς το Κόστος Ζωής στην Ελλάδα, Μειώνεις τα Εισοδήματα των Πολιτών, Όταν Υπερ-Φορολογείς, Όταν ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, αντί να ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, και η Ελλάδα Σήμερα Έχει Φθάσει να Είναι Μία από τις Ακριβότερες Πόλεις στην Ευρώπη, από Χώρες οι Οποίες Έχουν Υψηλότερο Βιοτικό Επίπεδο, με Καλύτερη Ζωή, με Μισθούς Τριπλάσιους ή Τετραπλάσιους από Ότι στην Ελλάδα, πως Θέλεις να ΜΗΝ Υπάρχει Δημογραφικό Πρόβλημα; Και Αν Λάβουμε Υπόψιν και τη Δεκαετή Οικονομική Κρίση στην Ελλάδα, 2008-2018, Όπου Ισοπεδώθηκαν τα πάντα, Διαλύθηκε ο Κοινωνικός Ιστός της Χώρας, το Πρόβλημα Έγινε Ακόμη Μεγαλύτερο.

    Πως Είναι Δυνατόν στην Ελλάδα να Κάνουν Οικογένεια οι Έλληνες, να Κάνουν 2 ή 3 Παιδιά Τουλάχιστον, Όπως Ήταν και ο Μέσος Όρος πριν Μερικά Χρόνια, με Αυτές τις Συνθήκες που Επικρατούν στην Ελλάδα;

    Όταν η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ανεργία στην Ελλάδα σε Όλες τις Ηλικιακές Ομάδες, Συνολικά Είναι στο 40%, Όταν οι Αποδοχές για Εργαζόμενους, από Χαμηλόμισθούς έως και τους Εργαζόμενους στην Λεγόμενη Μεσαία Τάξη στην Ελλάδα ( Όσο Υπάρχει Ακόμη Μεσαία Τάξη ), Είναι Απελπιστικά Χαμηλές και που Καμία Σχέση ΔΕΝ Έχουν με την Υπόλοιπη Ευρώπη, πως θα Σκεφθούν οι Έλληνες να Κάνουν Οικογένεια, ΧΩΡΙΣ να Είναι σε Θέση να Ανταποκριθούν ή Ανταποκρίνονται με ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ στις Βασικές Υποχρεώσεις τους;

    Η Αιτία της Οικονομικής Κατάστασης στην Ελλάδα, και που Κανείς ΔΕΝ Μιλάει για Αυτό, Είναι Εκείνη που Οδήγησε και Οδηγεί τους Έλληνες να Παίρνουν την Απόφαση να Πηγαίνουν σε Μία Χώρα της Ευρώπης, ή στην Αμερική, ή στον Καναδά, ή στην Αυστραλία, με Καλύτερες Συνθήκες Διαβίωσης, Αξιοπρεπείες Δουλειές και Αξιοπρεπείς Μισθούς, Αναλόγως Βεβαίως και του Μορφωτικού Επιπέδου και των Προσόντων που Διαθέτουν, για να Έχουν Μία Καλύτερη Ζωή και να Κάνουν Οικογένεια.

    Και Στέκονται Όλοι στο Brain Drain, Ότι τα Καλύτερα Μυαλά της Ελλάδος Φεύγουν στο Εξωτερικό.

    Μα για να Φεύγουν στο Εξωτερικό οι Έλληνες, Κάποιος Λόγος θα Υπάρχει, ΔΕΝ Σηκώθηκε Τυχαία Μία Ημέρα ο Έλληνας, να Πει τι θα Κάνω Σήμερα, θα Πάω στο Εξωτερικό για Δουλειά. Όταν Βλέπει, Ότι Έχει τις Σπουδές του ( Πτυχία, Μετα-Πτυχιακά, Σεμινάρια ), την Εργασιακή Εμπειρία του, και ή Είναι Άνεργος, ή Εργάζεται Έχοντας Αποδοχές οι Οποίες ΔΕΝ του Επιτρέπουν να Ζήσει Αξιοπρεπώς, να Αποφασίσει να Κάνει Οικογένεια, τι θα Κάνει, Παίρνει την Απόφαση να Φύγει από την Ελλάδα, και να Κάνει Αυτά που Επιθυμεί. Διότι, Όσο και να Πει Ότι θα Μείνει στην Ελλάδα να το Παλέψει, από τη Στιγμή που η Κατάσταση στην Ελλάδα ΔΕΝ Αλλάζει, Είναι Χάσιμο Χρόνου και τα Χρόνια Περνούν.

    Και Αντί να Κοιτάξουν οι Κυβερνήσεις στην Ελλάδα να Λύσουν το Δημογραφικό Πρόβλημα, Φτιάχνοντας το Βιοτικό Επίπεδο των ΕΛΛΗΝΩΝ, Μειώνοντας την Ανεργία στο 3 με 4 %, με Μισθούς οι Οποίοι θα Επιτρέπουν σε Ένα Ζευγάρι να Κάνουν Οικογένεια και να Ζουν Άνετα, Φέρνουν Λαθρο-Μετανάστες από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ, να τους Μονιμοποιήσουν, Δίνοντας και Ελληνική Ιθαγένεια, και να Δημιουργήσουν στην Ελλάδα Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες, Όπου θα Εργάζονται Όλοι Αυτοί, με 300 ή 400 Ευρώ το Μήνα και θα Ειναι και Ευχαριστημένοι και το Χειρότερο από Όλα Είναι Ότι η Ελλάδα σε Λίγα Χρόνια θα Έχει Μετατραπεί ( αν ΔΕΝ Ξεσηκωθεί ο Κόσμος να Σταματήσει Όλο Αυτό που Γινεται με το Λαθρο-Μεταναστευτικό ) σε Μία ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ μέσα στην Ευρωπαική Ένωση.

    Και Όλοι Αυτοί που Έρχονται Υποτίθεται στην Ευρώπη, Αλλά Όπως Βλέπουμε ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ, Γιατί ΔΕΝ Πηγαίνουν σε Χώρες που Έιναι Όμορες σε Αυτούς, ως προς τη Θρησκεία, τις Συνήθειες και τις Αξίες τους; Διότι Πολύ Απλά οι Νόμοι που Υπάρχουν στις Μουσουλμανικές Χώρες Είναι Πολύ Αυστηροί για Εγκληματικές Πράξεις και σου Λέει ο Μουσουλμάνος θα Πάω στην Ευρώπη ( Τωρα πια ΔΕΝ Ισχύει Αυτό, Αλλά στην Ελλάδα ), θα Κλέβω, θα Βιάζω, θα Κάνω Φασαρίες, και ΔΕΝ θα μου Κάνουν και Τίποτα, θα Έχω Χρήματα και Επιδόματα και ΄Όλα Καλά.

    Και ας ΜΗΝ Ξεχνούμε Ότι στη Δεκαετία του 50 και του 60, που Έφευγαν Μαζικά οι ΈΛΛΗΝΕΣ από την Ελλάδα, είτε για Άλλες Χώρες της Ευρώπης, είτε για Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, ΠΟΤΕ ΔΕΝ Δημιούργησαν Προβλήματα στις Τοπικές Κοινωνίες, Αλλά Ενσωματώιηκαν ΠΛΗΡΩΣ σε Αυτές,

    Και Επίσης, το Ίδιο Ακριβώς Ισχύει και για ΙΤΑΛΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΒΕΛΓΟΥΣ και Γενικά τους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ Πολίτες οι Οποίοι Έφευγαν για ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ προς Αναζήτηση Μιάς Καλύτερης Ζωής στη Δεκαετία του 50 και του 60. ΠΟΤΕ ΔΕΝ Δημιούργησαν Προβλήματα, Όπως τα Προβλήματα που Δημιουργούν οι Μουσουλμάνοι Όπου Πηγαίνουν.

    Οι Μουσουλμάνοι Έχουν Μεγαλώσει και Συνηθήσει σε Κοινωνικά Περιβάλλοντα ΕΝΤΕΛΩΣ Διαφορετικά από Αυτά της Ευρώπης, και Έχουν Αποδείξει Ότι ΔΕΝ Επιθυμούν την Ομαλή Προσαρμογή τους στις Τοπικές Ευρωπαικές Κοινωνίες, Δημιουργώντας Συνεχώς Προβλήματα, για αυτό το Λόγο και η Ευρώπη Έκλεισε τα Σύνορα στην Μαζική Μετανάστευση από ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ.

    Και Αφού η Ελλάδα ως Κυβέρνηση ΔΕΝ το Κλείνει τα Σύνορα, ας το Κάνει ο Κόσμος, Παίρνοντας την Κατάσταση στα Χέρια του.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. AΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ……….ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…………. ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ……………..

    2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΟΥΛΙΚΟ.

Comments are closed.