Χρηματική υποστήριξη 700 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:
oursoula-fon-nter-laien

Τη χρηματική υποστήριξη ύψους 700 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για τη διαχείρηση του μεταναστευτικού προανήγγειλε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν από τον Έβρο.

Παράλληλα, τόνισε πως θα υπάρξει άμεση στήριξη στη χώρα που αφορά εξοπλισμό και προσωπικό για την προστασία των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδας, που αποτελούν και σύνορα της Ε.Ε.

«Θα είμαστε σε στενή επικοινωνία για να φροντίσουμε την απαραίτητη στήριξη τις επόμενες εβδομάδες», σημείωσε και έστειλε μήνυμα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και ενότητας,

«Όσοι δοκιμάζουν την Ευρώπη θα απογοητευτούν γιατί η ενότητα θα κυριαρχήσει», επεσήμανε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Υπάρχει μεγάλος φόβος να μείνει μόνο αυτή η αντίσταση των Ελλήνων στο Εβρο τις μέρες αυτές, και μετά να έχουμε μια από τα ίδια, να γεμίζει η Ελλάδα λαθρομετανάστες στα νησιά, να πηγαίνουν αρκετούς από αυτούς στην ενδοχώρα, να αιμορραγεί ο λαός μας οικονομικά και δημογραφικά και να αλλοιώνεται ανεπανόρθωτα η σύσταση του πληθυσμού μας, να λένε δήθεν οι Ευρωπαίοι οτι μας βοήθησαν οικονομικά, και οι κυβερνώντες να έχουν εκμεταλλευτεί τα γεγονότα…δρέποντας δάφνες από τα γεγονότα του Εβρου!!! Μακάρι να μην συμβεί αυτό, όμως ήδη έχει γίνει κακό μεγάλο για την πατρίδα μας με τον κατακλυσμό της από παλιά με παράνομους μετανάστες που τους υποστηρίζουν με κάθε τρόπο, ενώ οι Ελληνες υποφέρουν και όλοι συνομωτούν εναντίον μας!!!

  2. Χρηματική υποστήριξη δεν χρειάζομασ τε, να ξεκουμπιστουν θέλουμε.

  3. Μας δουλεύουν! Τη περισσότερη ώρα μίλησαν για την αλληλεγγύη που θα πρέπει να δείξει η Ευρώπη στους πρόσφυγες και τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Τα χρήματα είπαν θα δοθούν για δομές. Μας δουλεύουν κανονικά. Δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα αλλά οι λαθρομετανάστες, για αυτό ήρθαν, και για να σιγουρέψουν πως δεν θα πάνε οι λάθρο στις δικές τους χώρες και θα μείνουν εδώ.

  4. Τι θα κάνουν τα 700 εκ? Μήπως για να φτιάξουν και άλλα hotspot και να γίνουμε τρεις χειρότερα?

  5. Α … 700 εκατ. για την διαχείρηση του … μεταναστευτικού !!! Εννοεί του λαθρο -μεταναστευτικού ;

  6. Είναι πολλά τα λεφτά
    Τα βλέπω να ξανανοίγουν κατά λάθος τα σύνορα…

Comments are closed.