Χρεώνουν στον covid θανάτους για να βάζουν και να δικαιολογούν ειδεχθή μέτρα κατά των Ελλήνων

Κοινοποίηση:
Swiss army soldier Julien (R) helps a medical worker to treat a patient in the intensive care unit (ICU) of a hospital during the coronavirus disease (COVID-19) outbreak in Payerne, Switzerland, April 6, 2020.  Laurent Gillieron/Pool via REUTERS

Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας οπως και πολλά Νοσοκομεία στην Ελλάδα χρεώνουν στον covid θανάτους… Η συνήθης τακτική αυτη είναι για να φουσκώνουν τους αριθμούς των θανάτων και η Κυβερνηση να παίρνει αντιδημοκρατικά περιοριστικά μέτρα..

Αρχικά αυτό το ειχε παραδεχθεί το μελος της Κυβερνητικής επιτροπής Υγείας κ Σωτήρης Τσιόρδας…Η Κυβέρνηση για να παίζει με τους αριθμούς των θανάτων απαγόρευσε τις νεκροψίες..

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας κ.Ρουμπάτης εφαρμόζει την πολιτική της Κυβέρνησης και τις οδηγίες της για παραπληροφόρηση του Κοινού…Για να τρομοκρατούν τους πολίτες…στην Υπηρεσία του Μητσοτάκη!!!

Έδωσαν τη πληροφορία οτι 82 χρονη πέθανε απο covid …οι συγγενείς όμως αλλα λένε και μετα απο παρεμβάσεις τους αλλαξαν τα Τοπικά Μέσα της Κέρκυρας την “είδηση” οτι πέθανε απο covid!!!!

Δείτε την ανάρτηση για το θέμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Άμα σφάξω αδελφό τότε τον Τούρκο τι πρέπει να τον κάμω ρε Αντώνη?

  2. ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ…ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ: “ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ”.

  3. H μεγαλύτερη σκηνοθετημένη απάτη του 21ου αιώνος είναι ο κορονοιός. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

  4. αποκαλιπτοντε πλέον τα θρασίμια μπαμ κανουν μα τα προβατάκια ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  5. Καλά ξυπνητούρια…Εδώ και 1+ χρόνο,αυτή η δουλειά γίνεται.Παγκοσμίως.

    ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ,είναι ότι τα γίδια πιστεύουν ότι ΚΑΑΑΑΠΟΤΕ,οι ζωές τους ΘΑ επιστρέψουν όπως ήταν πριν…Τη στιγμή που δεν συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται πλέον στον προθάλαμο του μεγάλου σφαγείου…

  6. Όλα τα κρούσματα ψεύτικα είναι. Έχουν εξαφανιστεί τα πάντα φέτος γρίπες κρυολογήματα εγκεφαλικά καρδιακά καρκίνοι διαβήτης… Όλα λέμε. Μόνο κόβιντ υπάρχει…. Για να δικαιολογήσει τη καταστροφή των ζωών μας το κάθαρμα ο Κούλης.

    1. ΣΑ ΓΡΙΠΗ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΟΠΩς ΟΛΛΕς ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ

      1. Δηλαδή θεωρείς ότι δεν επηρεάζει ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα?

  7. Το έχουν πει απ’τη αρχή. Όποιος βγαίνει θετικός σε τεστ για τον ιό,περνάει στα στοιχεία ως θάνατος κορωνοϊού. Το αντίστοιχο θα ήταν όποιος κάνει εμβόλιο και πεθαίνει ανεξαρτήτως αιτίας, να περνάει ως θάνατος από το εμβόλιο. Αυτά είναι τα κριτήρια. Για το ιό λένε συνοσηρότητα. Για το εμβόλιο λένε υποκείμενα νοσήματα. Η παραπλάνηση είναι σε άλλο επίπεδο.

    1. δυναμικη επανασταση οχι πορειες και αηδιες χειροπιαστα πραγματα

Comments are closed.