Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες φωτογραφίες του ως Στέλιος Καζαντζίδης

Κοινοποίηση:
mastoras-iparxo

Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω» με τις πρώτες φωτογραφίες να έρχονται στη δημοσιότητα.

Τα γυρίσματα για τη νέα παραγωγή της Tanweer, που βασίζεται στον Στέλιο Καζαντζίδη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα, ξεκίνησαν. Εκτός από τον Χρήστο Μάστορα στην ταινία πρωταγωνιστούν η Κλέλια Ρένεση, η Ασημένια Βουλιώτη, η Αγορίτσα Οικονόμου, ο Δημήτρης Καπουράνης και η Άννα Συμεωνίδου.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας «Υπάρχω» υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και η Κατερίνα Μπέη έχει αναλάβει το σενάριο. Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης κ.α.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Χρήστο Μάστορα ως Στέλιο Καζαντζίνη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να παει στα αλβανα να παιξει τον ραμιζ αλια και τον εντι ραμα

  2. Τη ξερει αυτο το μογγολο απο παλια αθηναικη νυχτερινη πιστα ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΕΛΗΣ ΖΗ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Η ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΧΟΡΟΠΕΙΔΑΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕ ΤΑΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΓΟΥΡΙΔΕΣ εγω ουτε που θα την κυταξω απατα θα παει μαπα το καρπουζι

    1. ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΝΔΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

Comments are closed.