Χρήστος Κώνστας: Τερμάτισε την λεκτική του αλητεία

Κοινοποίηση:
8dcb817736c84c8ab5208c4381a4d88c

«Θέλω να πιστεύω, με όλη μου την καρδιά, ότι δεν θα δω αυτή τη γυναίκα, (Μαρία Καρυστιάνου), υποψήφια σε κανένα κόμμα. Έχω δει κι άλλες ‘χαροκαμένες’ μάνες».

Χρήστος Κώνστας – Δημοσιογράφος

Η συγκλονιστική κατάθεση που έδωσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής η γιατρός Μαρία Καρυστιανού, μια χαροκαμένη μάνα, που έχασε το παιδί της στο έγκλημα των Τεμπών, και πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων δυστυχήματος των Τεμπών, έφερε αναστάτωση σε όλο το κυβερνητικό επικοινωνιακό επιτελείο.

Ξαμολήθηκαν λοιπόν, κάποια κυβερνητικά παπαγαλάκια να απαξιώσουν μια μάνα που έχασε το παιδί της εξ αιτίας συνειδητής εγκληματικής κυβερνητικής ανευθυνότητας και βάλθηκαν να αποδομήσουν τα λεγόμενα της κ. Καρυστιανού, αποδίδοντας της σκοπιμότητα. Αυτός που τερμάτισε την αλητεία είναι ο δημοσιογράφος Χ. Κώνστας.

Ποιος είναι αυτός; Ενας δημοσιολόγος που δεν διαθέτει μόνο αναίδεια, θράσος και προκλητικότητα αλλά διαπρέπει στον παχυδερμισμό. Ενα απ’ τα πιο μνημονικά φερέφωνα που διαθέτει η δημοσιοκαφρική πιάτσα. Υπήρξε πρώην δημοσιογράφος του Alter, ένα φεγγάρι χρημάτισε υπεύθυνος επικοινωνίας του Ταμείου ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ), ενώ συνεχίζει να είναι αρθρογράφος συντηρητικών ΜΜΕ.

Το φερέφωνο της κυβέρνησης, τραπεζιτών και βιομηχάνων, εξαργυρώνει με πακτωλό χρήματος την στάση του. Εκτός των άλλων παντελονιάζει αρκετό χρήμα από διαφημίσεις μέσω της ιστοσελίδας που διαθέτει. Αν επισκεφτεί κανείς τον ιστότοπο που διαθέτει θα διαπιστώσει ότι τα ταμεία από wind, Eurobank, ΟΠΑΠ, της Τράπεζας Πειραιώς, του ΟΤΕ του Εμπορικού&Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, κ.α «εκτιμούν» τις υπηρεσίες που προσφέρει ο μαρκουτσοφόρος-καλαμαράς Χ. Κώνστας και τον ανταμείβουν αναλόγως.

Πηγή: vathikokkino.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δημοσιογραφίσκος της κακιάς ώρας, θα μπορούσα άνετα να τον χαρακτηρίσω ως πρωκτοσάλτε 2…

  2. Μακάρι ρε σκουπίδι Κώνστα να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί άνθρωποι πού έχουν πονέσει στην ζωή τους έχουν αυξημένη ενσυναίσθηση καί έτσι θά μπορούσε πραγματικά νά συνεισφέρει στην χώρα. Ενσυναίσθηση πού λείπει παντελώς σε συστημικά λαμόγια πολιτικών καί δημοσιογράφων πού οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία πού είχε σάν αποτέλεσμα νά βρεθεί τό μεγαλύτερο ποσοστό τών συμπολιτών μας σε οικονομική εξαθλίωση ενώ εσείς πού είσαστε υπεύθυνοι τής καταστροφής συνεχίζετε νά κολυμπάτε στα πλούτη. Τρώτε καί πίνετε σαν σκουλήκια από τίς σάρκες μίας Ελλάδας πού είναι ημιθανής και καθημαγμένη αλλά θά έρθει η στιγμή πού η οργή τών Ελλήνων θά ξεσπάσει πάνω σας καθάρματα, πού έχετε τό θράσος να βγάζετε και γλώσσα σε μία μάνα πού έχασε τό παιδί της εξαιτίας σας.

  3. αμοραλισμος στο μεγαλειο του!!!!Σκουπιδια , ανθρωπακια μερικοι δημοσιογραφοι,μαριονεττες τους συστηματος για μερικα ευρω πουλανε και τη μανα τους ακομη

  4. “Δημοσιογραφισκος” πεμπτης κατηγοριας του πετσικου μεροκαματου μπας και …λαδωσει το αντερακι του!

  5. Μέχρι τον τάφο ότι παντελονιάσει…… Μετά τι ; Κρίσις από τον Δικαστή που δεν είναι σαν τους δικούς μας δικαστικούς………….
    Οπότε τι σκοτώνονται να ξεφτιλίσουν μία μάνα που έχασε το κορίτσι της 20 ετών και γιατί σκοτώνονται ποιος θα παντελονιάσει πιο πολλά, τίποτα δεν παίρνουν μαζί τους ………………
    Μία μικρή στιγμή είναι η μετάβαση όπως και τα δολοφονημένα θύματα του τρένου………
    Μετά τι γίνεται λαγόγια αναίσθητα της γης;;

Comments are closed.