Χρήστος Δάντης: Το τραγούδι που τον έχει στιγματίσει, η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές και ο… Μίκι Ρουρκ

Κοινοποίηση:
ΣΣΔ

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνούσε η οικογένειά του όσο ήταν παιδί, στην καριέρα του, στην ομοιότητά του με τον Μίκι Ρουρκ, αλλά και στην σχέση του με τις γυναίκες.

Ο καλλιτέχνης είπε χαρακτηριστικά ότι πιο έντονα θυμάται την μητέρα του να τραγουδάει το «Γεννήθηκα για να πονώ», ενώ επισήμανε ότι μοιράζονταν ένα αυγό στα δύο για να μπορέσουν να φάνε όλοι.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Δάντης μίλησε για μερικά από τα τραγούδια του που έγιναν επιτυχίες στο παρελθόν και δήλωσε ότι δε θα μπορούσαν να κυκλοφορούσαν, αν τα έλεγε σήμερα. Αναφέρθηκε μάλιστα και στο τραγούδι που τον έχει στιγματίσει.

«’Το Παλιό μου παλτό’ είναι το τραγούδι που με έχει στιγματίσει και όπου και να πάω θα μου μιλήσουν για αυτό», τόνισε.

«Πολλά από τα τραγούδια μου σήμερα δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν. Ακόμα και σατιρικά τραγούδια, όπως ο “Αλλήθωρος” του Γιάννη Ζουγανέλη, δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν, γιατί υπάρχει αυτή η πολιτική ορθότητα που λέμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Γελάω που λένε πως έχω γίνει ή μοιάζω με τον Μίκι Ρουρκ. Το σατιρίζω και ‘γω ο ίδιος», σχολίασε ο Χρήστος Δάντης.

Ακόμη, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στον ρόλο που έχουν παίξει στη ζωή του οι γυναίκες.

«Έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Πάντα ήθελα να είμαι συντροφιά με μια γυναίκα, μου άρεσε, το απολάμβανα. Όταν αρχίζαμε να διαφωνούμε ή να μην περνάμε καλά, ήμουν από τους τολμηρούς που έπαιρνα την απόφαση να χωρίσω ώστε να μην πληγωθούν άλλοι άνθρωποι», διευκρίνισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Φοβερή φωνάρα ο δάντης και κρίμα που δεν πήγε έξω
    Θα εφτιαχνε σίγουρα πολυ μεγάλη καριέρα.
    Εδω στη χώρα μας τι ευκαιρίες να βρείς

Comments are closed.