Χλιδή, εντοιχισμένο τζάκι και καναπεδάρες. Δείτε το σαλόνι του Γιώργου Παπαδάκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
papadakis giorgos

Από το σπίτι του παρεμβαίνει λόγω του Κορωνοϊού στο Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης.

Για πρώτη φορά οι τηλεθεατες βλέπουν τον τρόμο με τον οποίο ζει ο γνωστός παρουσιαστής.

PAPADAKIS 1 papadakis papadakis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Από κλεμμένα πληρώνονταν τόσα χρόνια…. Από θάλασσοδανεια που έπαιρνε ο Μήνας ο κουμπάρος του… και pay rolls από πολιτικά καθιζηματα.. Βάση λογικής και το βαπορακι και ο έμπορος πρεζας, τα δουλεύει!!!!!! Δεν τα κλέβει….

  2. Το σιχαμα δεν λεει να δωσει την θεση του σε καποιον νεο δημοσιογραφο Το λεσι νομιζει οτι ειναι εφηβος

  3. Καυλιάρης και αξιολύπητος σαν κλαμένο μουνί είναι . Θα του έχει πέσει προ πολλού και τα καυλωμένα πουτανάκια στην τηλεόραση θέλουν ατσαλένιο να καρφωθούν . Αυτός είναι να σαλιώνει το καρφί για να γλιστράει

  4. Ο κατά τα άλλα κομμουνιστής και φίλος του Κουτούμπα ο ακριβοπληρωμένος Γιώργος Παπαδάκης δεν ζει σε ένα απλό λαϊκό σπίτι, αλλά σε ένα πανάκριβο και χλιδάτο π[αλάτι. Τουλάχιστον δεν πήγε τσάμπα το γλύψιμο σε κώλους πολιτικούς.

  5. Ω ρε ζωαρα οι κληρονόμοι….. Σαν την Βλαχόπουλου από την ταινία… Πάρτυ θα κάνουνε στην υγεία του γέρου που τα μάζευε….

  6. Ο άνθρωπος είναι ένα μάτσο χάλια, σαν όρθιο λείψανο.
    Είναι αξιολύπητος, του φωνάζουν ο αρχάγγελος Μιχαήλ ο ψυχοπομπός και ο Άγιος Πέτρος για τον κάτω κόσμο.
    Κι όταν τον πάρουνε κοντά τους και μπροστά στις θύρες του Άδη, να τους δείξει το εντοιχισμένο τζάκι του και τις πολυτελείς πολυθρόνες του.
    Να τους πει ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, όταν μάλιστα οι συμπατριώτες του πεινούσαν και αυτοκτονούσαν, αυτός ο αρκουδιάρης χαριεντιζόταν με αστειάκια και του έτρεχαν τα σάλια με τις μισόγυμνες πόρνες τηλεπερσόνες.
    Σαν τον άφρονα ας πει κι αυτό το γερο ραμολί “Ψυχή μου έχεις όλα τα αγαθά, φάγε, πίε, ευφραίνου”, ……. να δούμε τι ψυχή θα σκατοπαραδώσεις καυλό γερε.

Comments are closed.