Χατζηπαναγής: Έγινε viral στην Αργεντινή, έγραψαν για τον «Έλληνα Μαραντόνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
XATZIPANAGIS

Ένα ολιγόλεπτο βίντεο στον Βασίλη Χατζηπαναγή έκανε τον «Νουρέγεφ» του ελληνικού ποδοσφαίρου γνωστό και στην Αργεντινή.

Ο γνωστός Αργεντινός δημοσιογράφος, Χουάν Πάμπλο Βάρσκι πόσταρε στον λογαριασμό του στο twitter ένα βίντεο, παρουσιάζοντας στο κοινό της χώρας του μερικές στιγμές… μαγείας του Βασίλη Χατζηπαναγή.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral «τρελαίνοντας» το ποδοσφαιρικό κοινό. Μάλιστα, πολλοί ήταν οι χρήστες που έκαναν λόγο για ομοιότητες του Χατζηπαναγή με τον Μαραντόνα!

Ο «θόρυβος» που δημιούργησε η ποδοσφαιρική ιδιοφυία του Χατζηπαναγή στην Αργεντινή ήταν τέτοιος που η ιστοσελίδα «lastima a nadie maestro» έκανε ολόκληρο θέμα την πορεία του «Βάσια» με τη φανέλα του Ηρακλή, παρομοιάζοντάς τον σαν τον «Έλληνα Μαραντόνα»!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι κάνει ρε ο άνθρωπος. Τα έδωσε όλα για όλα μιλάμε…

  2. Προσπάθησε επανειλημμένα να τον φέρει στον Παναθηναϊκό ο Βαρδινογιάννης, αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο ο Χατζηπαναγής δεν θέλησε ποτέ να κάνει την υπέρβαση στην καριέρα του. Φαντάζομαι πώς θα ήταν εκείνη την εποχή η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αν έπαιζαν μαζί Ρότσα-Ζάετς-Παπαβασιλείου και Χατζηπαναγής… Πηγαίναμε φουλ για ευρωπαϊκή κούπα!!

  3. Αδικησε τον εαυτο του.
    Θα μπορουσε να εχει παιξει σε καποια απο τις κορυφαιες ομαδες της ευρωπης και να ειναι σημερα ανακυρηγμενοσ ως ο κορυφαιος ποδοσφαιριστης παγκοσμιως, απο ιδρυσεως ποδοσφαιρου

  4. ο καλητερος παιχτης ολων των εποχων ο βασιας ο ποιο ολοκληρωμενος παιχτης και ομαδικος!!! πελε και μαραντονα ηταν παιχταρες αλλα ατομιστες δεν παιζαν ομαδικα….αλλα βλεπεις επαιξε στον ηρακλη και οχι στον ολυμπιακο η παναθηναικο για να προωθηθει… ΗΡΑΚΛΗΣ 1906!!!! ΘΥΡΑ 13 (και οχι 1908 και θυρα 10 πουτανες και καλα αυτονομοι καταστροφεις του ηρακλη)
    Ηρακλης ο απελευθερωτης της Θεσσαλονικης ο 13ος θεος (εξου και θυρα 13) που αρνηθηκε να γηνει θεος και παρεμεινε θνητος και θεομαχος τα πραγματικα χρωματα του κυανολευκο που συμβολιζει την σημαια της επαναστασης και κοκκικους αριθμους που συμβολιζουν το αιμα που χυνοταν για την επανασταση επισης η μοναδικη ομαδα που εκανε με δικα της φραγκα και οικοπεδα ΣΤΑΔΙΟ και το χαρησε στο κρατος για να εχει σταδιο με την υποσχεση οτι θα μας υπογραφαν να χτισουμε καινουργιο γηπεδο παλι σε δικα μας οικοπεδα και με δικα μας χρηματα πραγμα που δεν υλοποιηθηκε ποτε λογο της ιστοριας του που δεν ειναι πρωταθληματα και κυπελα μουσαντενια αλλα αγωνας για την ελευθερεια απο τον οθωμανο κατακτητη ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

  5. Καλά είναι δυνατόν ?Να συγκρίνουν τον Μέγιστο Άνθρωπο Χατζηπαναγή με το Μαστουρομενο δείγμα ανθρώπου τον Μαραντόνα? Αυτό είναι Τεράστια Προσβολή…

Comments are closed.