“Χαστούκι” στον Κούλη από βουλευτή της ΝΔ: «Στις επόμενες εκλογές θα εκλέξουμε 60-70 έδρες λιγότερες»

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗΣ

Η πικρή πραγματικότητα για τους βουλευτές της ΝΔ «ξέφυγε» από τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος στην συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ αναφορικά με το πόσοι θα διασωθούν στις ερχόμενες εκλογές όποτε και αν αυτά διεξαχθούν: 60-70 βουλευτές λιγότεροι.
Αυτό σημαίνει ότι η ΝΔ θα εκλέξει 85-95 βουλευτές (πολύ αισιόδοξο το σενάριο, πολύ δύσκολα θα εκλέξει πάνω από 75) και κατά τον Γιάννη Λοβέρδο θα κινηθεί σε ποσοστά μεταξύ 27-29%.

Βασικά αυτό ελπίζουν οι «αισιόδοξοι», σαν τον Γιάννη Λοβέρδο.

Ακόμα και αυτοί οι αισιόδοξοι, βέβαια, συνυπολογίζουν ότι οι μισοί από τους 85-95  βουλευτές που θα μείνουν από τους νυν 157 θα είναι νέοι «μητσοτακικοί» και μεταξύ τους πολλοί υπουργοί προερχόμενοι κυρίως το ΚΚΕ (Γ.Θεοδωρικάκος) ή το ΠΑΣΟΚ, (Πιερρακάκης, Σκέρτσος  κλπ):

«Στις εκλογές με απλή αναλογική θα μείνουμε 60-70 βουλευτές λιγότεροι. Είναι άδικο ότι πολλοί υπουργοί, κυρίως εξωκοινοβουλευτικοί, έχουν αρχίσει να κάνουν προεκλογικές εκστρατείες με το κυβερνητικό τους έργο. Ιδίως οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί. Είναι άδικο, στα όρια του ανήθικου και θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις, που θα βλάψουν σοβαρά την παράταξη».

Το κακό είναι ότι και στις μεθεπόμενες εκλογές δεν θα υπάρχει τίποτα που να θυμίζει τη νυν ΚΟ της ΝΔ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. είναι ντροπή να υπάρχουν άνθρωποι που να λέγονται έλληνες και να ψηφίζουν αυτά τα άθλια κόμματα που είναι στην μπουρδ@λοβουλή….ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ

  2. Να πατε στο διαολο καθαρματα τυρρανοι του λαου και ακομα παραπερα………………..

  3. Κανένας τους δεν πρέπει να μπει. Είναι όλοι προδότες. Δεν τον ρίχνουν για να μη χάσουν τα φραγκάκια τους.

  4. Είναι ντροπή με το ζερβομ@λακισμένο να μπουκάρουν οι πίθηκοι στα νησιά του αιγαίου και με τις αφεντιές σας, τους άριστους, να ξεμπαρκάρουν στα κίθηρα και στο ιόνιο. Τα ίδια σκατά τελικά είσαστε όλοι σας και βρήκατε και ένα λαό απόσκατο και κάνετε αυτά που κάνετε. Σκερδεμπέδες.

Comments are closed.