Χαρούμενοι Μπισμπίκηδες ανακτούν μετά την υγείας ανησυχία

Κοινοποίηση:
ΓΜΓΜΓΗ

Τέλος καλό, όλα καλά φαίνεται πως είναι για τον Βασίλη Μπισμπίκη, που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από δύο εβδομάδες και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός, χάρη στη βοήθεια των γιατρών και στη στήριξη των αγαπημένων του ανθρώπων, βρίσκεται πλέον σε καλή κατάσταση και έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Ήδη έχει απολαύσει τις πρώτες εξόδους του, συμμετέχοντας σε διασκεδαστικά events στα οποία εμφανίζονται και η Δέσποινα Βανδή και ο Μανώλης Κονταρός.

Σήμερα, την Καθαρά Δευτέρα, ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε την ημέρα με την τραγουδίστρια. Ακόμη, μας ευχήθηκαν καλή Σαρακοστή μέσω του Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία σέλφι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τώρα Δεσποινακι ποιος θα σε κανονίζει στο κρεβάτι;Ο άπλυτος είναι για απόσυρση.Ούτε βιαγκρα δεν κανει να παίρνει.Με παιχνιδάκια θα τη βγάζεις.

  2. TON ΡΟΥΦΗΞΕ Η MILFΑΡΑ, ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.
    ΒΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΤΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ, ΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΒΡΗΚΕΣ?
    ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΛΥΣΣΑΡΑ MILFΑΡΑ

    1. Συμφωνω δεν μπορει να κουμανταρει τεττοιο θυληκο ο μπεκρης πρεπει να βολευτει με κανεναν πολυ νεοτερο του βγαζει ζημειες και καπποια στιγμη θα τον αφησει στο τοπο

  3. Μπράβο στον ηθοποιό Μπισμπίκη που το ξεπέρασε και ανάρρωσε τόσο γρήγορα

  4. Α ΡΕ ΓΕΡΟΝΤΟ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΑ ΤΗΣ KAISER ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΣ ΤΑ ΚΥΠΠΑΡΗΣΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ

  5. Αυτός κι ο Πολάκης, μπορούν να ασφαλτοστρώσουν δρόμο από την πίσσα…..

Comments are closed.