Χαρίλαος Φλωράκης: “Είμαστε προδότες- Ο Ζαχαριάδης έλεγε να δώσουμε την Μακεδονία και να γίνει αυτόνομη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
florakis-630_0_0

Συγκλονιστικές ιστορικές αποκαλύψεις, ιστορική μαρτυρία από τα όσα είπε κάποτε ο “καπετάν” Χαρίλαος Φλωράκης.

Ο Θάνος Βερέμης ιστορικός-πανεπιστημιακός που καταθέτει ως μαρτυρία τα όσα του είπε κάποτε ο Χαρίλαος Φλωράκης, μιλάει για “Σλαβομακεδόνες” και ουσιαστικά για “Μακεδονική μειονότητα”.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μια ζωή προδότες ήταν τα κουμμούνια.
    Το 1922 χαίρονταν που ηττηθήκαμε στη Μικρά Ασία από τους Τούρκους του Κεμάλ.
    Το ίδιο έκαναν και με τον συμμοριτοπόλεμο 1946-1949. Είχαν στον ΔΣΕ αλβανούς του Χότζα, γυφτοσκοπιανούς, βούλγαρους και ελάχιστους ανήλικους Έλληνες βιαίως στρατολογηθέντες.
    Για να γλυτώσουν το τομάρι τους ο Ζαχαριάδης και οι λοιποί ΚΚΕδες, δεν νοιάζονταν για την Ελλάδα, αλλά ήθελαν να δώσουν την Ήπειρο στον Χότζα, και την Μακεδονία στους γυφτοσκοπιανούς και στους βούλγαρους
    Δεν νοιάζονταν για την κυριαρχία, την ευημερία και την ανάπτυξη της Ελλάδας αλλά για το βρωμοσταλινικό κόμμα τους.
    Γι΄αυτό ήταν συμμοριτοπόλεμος και όχι εμφύλιος.
    Άπαξ προδότες, πάντα προδότες!!!!!!

  2. Ρε καπεταν γιωτη, πως πηγε το παιδομαζωμα;; Ακουσα πως πανω κατω στο περιπου κι λοιπα καμια δυαρα χιλιαδες μαζεψες. Πως νιωθεις ρε βρωμερο κομμουνι περηφανος εκει στον Αδη, εε;;;

    ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ κι ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΔΙΑΟΛΟΙ !!

    Ακουστε εναν αρχι-καπετανιο του ΚΚΕ:
    https://www.pare-dose.net/5493
    “«Εμείς, η Αριστερά, ευθυνόμαστε για τον Εμφύλιο και τις συμφορές που έπεσαν στη χώρα μας… Το δράμα της πατρίδας μας είναι, ότι η Αριστερά ηττήθηκε στο πεδίο των μαχών, νίκησε όμως στο πεδίο της προπαγάνδας. Κατάφερε έτσι, να διώξει τις ευθύνες της από πάνω της και να κυριαρχήσει ιδεολογικά και πολιτικά. Κι ευθύνεται, διότι ενήργησε συνειδητά κατ’ εντολήν κι ως όργανο των Σοβιετικών… Αγωνιστήκαμε για να κάνουμε την Ελλάδα μέλος της σοβιετικής στρούγκας. Αντικειμενικά, αυτό ήταν έγκλημα εις βάρος της χώρας μας».
    -Τάκης Λαζαρίδης-
    …/…..
    Είναι ο άνθρωπος που επέκρινε ανοιχτά τον Κώστα Καραμανλή, για τις τιμές που απέδιδε στον σφαγέα του Καρπενησίου, Χαρίλαο Φλωράκη: «Γιατί είναι άξιος τιμής ο κ. Φλωράκης; Ποιές ακριβώς υπηρεσίες προσέφερε στην πατρίδα; Από όσα γνωρίζω ο κ. Φλωράκης διέπρεψε στον Εμφύλιο ως καπετάνιος μεραρχίας του “Δημοκρατικού Στρατού”. Έλαβε μέρος, μεταξύ των άλλων, στην επιχείρηση κατά του Καρπενησίου, στην λεηλασία της πόλης, στην εκτέλεση αθώων κατοίκων της και στην βίαιη στρατολογία πολλών άλλων».
    …/…
    Ο στρατιώτης Ιωάννης Σκουλικάρης από την Κρήτη, υπηρετούσε την θητεία του, όταν συνελήφθη από άντρες του καπετάν Γιώτη (Χαρίλαος Φλωράκης), την 1η Ιουλίου 1949. Τα «παλικάρια» του καπετάν Γιώτη, αφού τον μαχαίρωσαν σε διάφορα σημεία του σώματός του και του έκοψαν τη μύτη και τ’ αφτιά, προσπάθησαν να τον αποκεφαλίσουν. Επειδή ο Σκουλικάρης λιποθύμησε, οι δήμιοι του τον νόμισαν για νεκρό και δεν αποτελείωσαν την προσπάθειά τους. Όταν συνήλθε, με περιπετειώδη τρόπο, έφτασε στην τοποθεσία Μεταλλεία Δομοκού, όπου και τον περισυνέλεξε ο Εθνικός Στρατός. Τα σημάδια που άφησαν πάνω του οι κομμουνιστές, είναι κάτι παραπάνω από εμφανή και μοιάζει απίστευτο το ότι κατάφερε να επιζήσει μετά απ’ όλα αυτά…

    …/….
    Φλωρακης:
    – Ακούστε. Είχαμε έναν εμφύλιο πόλεμο. Στον πόλεμο αυτό συμμετείχαν ολόψυχα και οι Σλαβομακεδόνες. Εγώ στη μεραρχία μου είχα μια διλοχία από Σλαβομακεδόνες, με επικεφαλής τον Πρίκο και τον Γάτσο. Για την Ελλάδα παλεύαμε και οι Ελληνες και οι Σλαβομακεδόνες.» “

  3. Δυστυχώς ο λαός ξεχνά τι σημαίνει αριστερά…

    Στις 14.12.1924 ο Ριζοσπάστης με τίτλο «Ζήτω η Ανεξάρτητη Μακεδονία» εξηγούσε:
    «Αν δεν συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαραίνει πάνω μας , δεν μπορούμε να γλυτώσουμε από τους κατακτητικούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ξεσπούν σε βάρος μας, εν όσω εξακολουθεί η σημερινή κατάσταση του διαμελισμού και της καταπίεσης της μακεδονίας από την βαλκανική Μπουρζουαζία. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την Ενωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και για την ενιαία ανεξάρτητη κρατική της ύπαρξη».

  4. Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…………………………..

Comments are closed.