ΧΑΝΙΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΟΠΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΙΕΡΕΑ – Ο 47ΧΡΟΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗ ΠΟΛΩΝΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
κακοποιηση

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στην υπόθεση της 34χρονης γυναίκας η οποία κατήγγειλε τον 47χρονο σύντροφό της και πρώην ιερέα για ξυλοδαρμό, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, με καταγωγή από την Πολωνία, κατήγγειλε τον σύντροφό της, ότι τη βίασε πριν από 8-9 μήνες και μάλιστα, κατηγορείται πως είχε μαζί του ένα ακόμα άτομο – φίλος του δράστη – για συνεργεία.

Όπως συγκεκριμένα είχε πει, ο πρώην σύντροφός της και ο φίλος του, επιχείρησαν να τη βάλουν με τη βία μέσα σε αυτοκίνητο, προκειμένου να τη βιάσουν.

Έπειτα από έρευνα της ασφάλειας Χανίων, ο συνεργός που φέρεται να την βίασε ταυτοποιήθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν ανήλικο αλλοδαπό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό.

Υπενθυμίζεται πως ο 47χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης σε βάρος της πρώην συντρόφου του παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πριν 8 μήνες έγινε?Και τώρα το θυμήθηκε να το καταγγείλει?

  2. Ανωμαλιας το καγκελον προσχωμεν! Κυκλοφορανε τελικα πολλα αρρωστημενα μυαλα σ αυτο το τοπο!

  3. Αφήστε τον ελεύθερο, θα τον τιμωρήσει ο θεός…

Comments are closed.