Χανιά: Εντοπίστηκαν 35 μετανάστες με βάρκα στην Γαύδο

Κοινοποίηση:
METANASTES-GAVDOS-740x420

Δεν έχουν τελειωμό οι αφίξεις μεταναστών στα νότια της Κρήτης δημιουργώντας σκηνικά τα οποία μέχρι πρόσφατα συνέβαιναν μόνο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με το Flashnews, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 10/3 μια ακόμη βάρκα στην οποία επέβαιναν 35 άτομα έφτασε στην παραλία της Τρυπητής στα νότια της Γαύδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 27 άντρες, 6 παιδιά και δυο γυναίκες.

Οι 22 δήλωσαν πως είναι από Αίγυπτο και οι υπόλοιποι από Μπαγκλαντέζ και Σουδαν.

Όλοι φαίνεται – εκτός από την ταλαιπωρία που υπέστησαν – να είναι καλά στην υγεία τους, ενώ τις επόμενες ώρες με την μέριμνα του Λιμενικού Σώματος θα μεταφερθούν στην Χώρα Σφακίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΥΔΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΣΑ…….ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΔΙΚΑ?????

  2. Αυτοι σφυνονουν απ οποια τρυπα βρουν αφου κατηντησαν την Ελλαδα κοσκινο ο Μητσοτακης ,ο Τσιπρας και οσοι επετρεψαν την εισβολη των παγκοσμιων λαθροαποβρασματων.Αποβρασματα της κοινωνιας μας κηβερνουν
    παγκοσμια λαθροαποβλητα εισαγουν

  3. Και μια ερώτηση.Το Μπαγκλαντές έχει εμφύλιο η πόλεμο με άλλο κράτος για να ζητούν άσυλο οι Μπαγκλαντεσιανοι?

  4. για δωρεάν πληρωμένες διακοπές, για δωρεάν επιδόματα, δωρεάν υγεία, δωρεάν μετακίνηση, δωρεάν δικηγόρους, δωρεάν σίτιση, στέγη, ίντερνετ, πλήρη ασυλία σε κακουργήματα, ειδική μεταχείριση στη δικαιοσύνη και στο βάθος….. υπηκοότητα. Θα τα πούμε καλά τον Ιούνιο…..

    1. Ποιο βάθος.Συντομοτατα τα χαρτιά νομιμοποίησης.Με εξπρές διαδικασιες.

  5. Ετοιμαζω βαρκα να φυγουμε μεταναστες για μπαγκλαντεζ…

  6. Μαζεψτε κι’ αλλους λαθρο , αθλιοι πολιτικαντηδες , ανθελληνες!! Και οσο δεν στελνονται αμεσως πισω , τοσο συνεχεια θα ερχονται περισσοτεροι!! Το τι θα γινει δεν τους νοιαζει τους λαθρολαγνους!!! Μαζεψαν ολα τα σκουπιδια της Ασιας και της Αφρικης και των Βσλκανιων και αλληλοσκοτωνονται μεσα στην Αθηνα και δεν εννοουν οι προδοτες να απελασουν κανενα!!! Απεναντιας τους δινουν ιθαγενεια να μην τους…χασουν!!! Τι ψηφισατε ρε μουροχαυλοι του 41% ;;;;

    1. Μελλοντικοί ψηφοφόροι είναι για να μας έχουν εμάς χεσμένους.πως πήρε νομίζεις 41%?

  7. Είδηση θα ήταν ότι εντοπίστηκαν εισβολής στην χώρα μας και εστάλησαν αμεσως πίσω με το ίδιο μέσον που εισέβαλαν! Αυτό σημαίνει αποτρέπω και στέλνω μύνημα στους μελλοντικούς εισβολής να μην το προσπαθήσουν κάν!

Comments are closed.