Χανιά: Άγριος ξυλοδαρμός μπροστά σε περαστικούς για ένα κινητό

Κοινοποίηση:
astynomia_agora1-1-696x464

Επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πλατεία Δημοτικής αγοράς Χανίων, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου και τη διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, περίπου στις 13.00, παρουσία πολλών περαστικών, δημιουργήθηκε ένταση στην περιοχή, όταν ένα άτομο χτύπησε και τραυμάτισε έναν 24χρονο, στην προσπάθεια του να του κλέψει το κινητό τηλέφωνο.

Στο τόπο του επεισοδίου, έσπευσε άμεσα περιπολικό της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η κατάσταση του άτυχου άνδρα, δεν εμπνέει ανησυχία.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού διενεργεί η Αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δυστηχος το κεντρο των Χανιων με την πλατεια 1866 και την Δημοτικη αγορα ειναι τα ποιο επικυνδηνα σημεια της πολης εχει πολυ σαβουρα εκει οτι θες εκει θα το δεις εκει θα το βρεις …….. και θα θροινησουμε καπποτε θυματα γιατι οι παντες γνωριζουν….. αλλα δεν κανουν τιποτε μοναχα τα φραγγα απο τον τουρισμο τους ενδιαφερουν τα εποιδοματα και τιποτε αλλο……

  2. ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ….ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ……

Comments are closed.