Χαμός στο twitter με την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη – «Βαρύ φορτίο η αξιοπρέπεια»

Κοινοποίηση:
E1iEDNyXoAQkVFQ

Ο Νίκος Μπάρτζης αποτελεί πλέον παρελθόν για τους μπλε του Survivor καθώς ο τραυματισμός στο γόνατό του δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο ριάλιτι. Ο παίκτης αποχαιρέτισε χθες τους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι είναι πάνω από όλα η υγεία και όχι το χρηματικό έπαθλο.

«Δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία… Στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπούν για να επανέλθω» είπε.

Οι συμπαίκτες του τον αποχαιρέτισαν φωνάζοντας το όνομά του και το σύνθημα των μπλε.


Η αποχώρηση σχολιάστηκε από το Twitter, με τους χρήστες να «προσκυνούν» την αξιοπρέπεια του Νίκου Μπάρτζη, χρίζοντάς τον άτυπα έναν από τους νικητές του Survivor.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ήθος, αξιοπρέπεια, περιφανοι γονείς…… Πόση μαλακια χωράει στον ανθρώπινο εγκέφαλο? Να είναι περιφανος ο κάθε γονιός να στέλνει ή να νιώθει περιφανος που το παιδί του ξευτιλιζεται σε ένα τέτοιο μπορδελο σόου… Ήθος, αξιοπρέπεια… Λέξεις άκυρες για τέτοια σκατοθεαματα… Εδώ ο κόσμος καίγεται και το “νιμου” τα κάνει χωρίστρα… Μπράβο σε όλους που γράφουν τόσο “περήφανα” στα τουιτερ….
    Ψωνια έχει μπόλικα η Ελλάδα, δεν λένε να τελειώσουν… Στην άλλη ζωή θα βάλουν μυαλό

  2. Ολα τα αυθεντικα survivor του κοσμου δεν κρατανε παραπανω απο 3 μηνες και πολυ λεω!!!
    Δεν ειναι δυνατον ακομα και το πιο αθλητικο ατομο να υπομενει 6 μηνες ψυχικη και σωματικη καταπονηση!!!
    Αν δεν το αλλαξει αρδην αυτο ο Τουρκος Ατζουν στο τελος θα παει για μαλλι και θα βγει κουρεμενος!!!
    Τουτεστιν θα το βλεπει μονος του!!!
    Δεν ειναι δυνατον 40 χρονια survivor κανουν οι αμερικανοι και το κρατανε εναμιση μηνα κι αυτος εδω βρηκε παπα να θαψει πεντεξι!!!!

  3. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΕΣΟΥΝΕ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ.ΜΟΝΟ Ο ΛΙΑΝΟΣ@ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΝΑ ΜΠΑΛΟΝΙ ΜΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ.. ΣΕ

Comments are closed.