Χαμός στο twitter μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
μανα πατρα

Η Πάτρα και η Ρούλα Πισπιρίγκου έγιναν αστραπιαία trend στο Twitter, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά που συγκλονίζει εδώ και σχεδόν δύο μήνες την ελληνική κοινωνία. Η είδηση της ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη σύλληψή της για το θάνατο της Τζωρτζίνας δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στο Twitter, καθώς οι χρήστες έχουν εξαρχής εκφράσει το ενδιαφέρον τους για αυτή την υπόθεση.

Η λέξη «δικαίωση» είναι αυτή που κυριαρχεί στα tweets, με τους χρήστες να εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατο των τριών παιδιών αλλά και τη φρίκη τους για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έχεις πολύ δίκιο.. Συμφωνώ μαζί σου.. Ωστόσο, καλύτερα διακοπή κύησης παρά να καταλήξει αργότερα στα αζήτητα ή ακόμα χειρότερα στον τάφο απο τη στιγμή που ειναι ανεπιθύμητο απο τη συλληψή του.. (βλ. Πάτρα)..

  2. Όταν βλέπω αυτές τίς twitterίτσες νά κάνουν έτσι καί ταυτόχρονα σκέφτομαι ότι κάποιες από αυτές θεωρούν ότι η έκτρωση είναι “δικαίωμα στό σώμα μου”, μού ‘ρχεται ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!

Comments are closed.