Χαμός στο twitter για την ένταξη της Αφροδίτης Λατινοπούλου σε πολιτικό συνδυασμό!

Κοινοποίηση:
Αφροδίτη Λατινοπούλου

 

Μια πρώτη εικόνα για το τι πιστεύει ο κόσμος για το πολιτικό αυτό «πάντρεμα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο παίρνουμε από το twitter, όπου μέσα σε πολύ λίγη ώρα από την ανακοίνωση, είχε εκτοξεύσει το όνομα της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην πρώτη θέση των ελληνικών trends.

«Με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες» είπε η κ. Λατινοπούλου εξηγώντας την απόφασή της αυτή και… το twitter δεν θα μπορούσε να συμφωνεί περισσότερο, όχι όμως για τους ίδιους λόγους που πιστεύει εκείνη.

«Στο κόμμα του Μπογδάνου η #Λατινοπουλου. A match made in heaven» γράφει με εμφανώς ειρωνική διάθεση ένας χρήστης.

«Στο κόμμα του Μπογδάνου η Λατινοπούλου. Σοκ σε ολόκληρη την χώρα. Ποιος να το περίμενε!» αναφέρει και πάλι ειρωνικά ένας άλλος.

«Η ένταξη της #Λατινοπουλου στην Ελληνική δημιουργία πως διάολο την λένε έδινε απόδοση 1,00000000001» συνεχίζει κάποιος στον ίδιο τόνο.

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αν δεν το κάνεις επίτηδες που γράφεις ΤΟΣΟ ανορθόγραφα, οφείλω να πω ότι μας έβγαλες τα μάτια με την αγραμματοσύνη σου!
    Αϊ στο διάολο ζωντοβολο που έχεις το θράσος να γράφεις και την άποψή σου με τέτοια ορνιθοσκαλισματα, είσαι κι Έλληνας/ιδα – ΑΝ είσαι!

  2. Παντως σαν προσωπο ειναι ωραία τι να λεμε τώρα.
    Ασε ρε κοριτσι μου την πολιτική

  3. Λατινοπούλου άλλο ένα χαρτί της ψευτοδεξιάς στην Ελλάδα μπας και πάρει καμιά ψήφο από κάνα λιγούρι ξεδοντιάρη χουντόγερο και αποτελέσει δεκανίδι της ΝΔ στην ανάγκη.

    Αντικομμουνιστές του τουίτερ τη μέρα, με εύκολες και ανέξοδες ατάκες κατά των γκέι, των “λαθρο”, του πολυτεχνείου κτλ αλλά όταν σφίγγουν τα γάλατα όταν είναι να μιλήσουν όλοι αυτοί οι ψευτοδεξιοί για τις καυτές πατάτες δηλαδή ΕΜΒΟΛΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ τότε σφυρίζουν αδιάφορα ή γίνονται και κομμουνιστικότεροι των κομμουνιστών βλέπε εμβολιολάγνο Τζήμερο.

    Οι πιο γιαλαντζί δεξιοί του πλανήτη όλοι μαζεμένοι στην Ελλάδα.

  4. Γιατί πυστευη κάποιος ότι θα ποιαση το όριο του 3% νΑ μπει στην βουλή αυτό θα το δούμε κ στην βουλή να μπει δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι μπλα μπλα θα ακούμε έργα δεν βλέπω ωπος κ ο Βελόπουλος που μπέικον τη έκανε βλέπεις τόρα όλοι στην βουλή θουν να μπουν να έχουν ένα μισθο

  5. xoυντοκαραγκιοζιες για να γελαει ο κοσμος

    1. Άντε κυνηγά τον Πακιστανό που έφαγε το κοριτσάκι που βλέπεις ναζί και στον ύπνο σου μ@λάκα!

  6. Καλά έκανε και έφυγε απο τους ξεφτιλισμενους της ΝΔ . Μπράβο της! Τουλάχιστον Κρανιδιοτης – Μπογδανος δεν έχουν πρόδωσει τα πιστεύω τους ακόμη (τουλάχιστον)!

  7. Καλά έκανε κι έφυγε από το μπουρδέλο.Άργησε κιόλας

  8. Εθνομηδενιστικά σκουπίδια και υπέρμαχοι των ΛΟΑΤΚΙ είναι όσοι γράφουν εναντίον της Λατινοπούλου.
    Ας συγκρίνουν την Λατινοπούλου που είναι μορφωμένη με δομημένο λόγο, με εκείνο το τσόκαρο την Νοτοπούλου που δεν νιώθει να μιλήσει ή με το εθνομηδενιστικό σκουλήκι του ΚΚΕ από την Λέσβο την Κομνηνάκα.
    Είναι σαν να συγκρίνεις ΜΕΤΑΧΑ 5 αστέρων με ρομπόλες.

    1. H Λατινοπούλου πήγε στο κόμμα των νεοταξίτων, το ανάχωμα της ΝΔ για να μην φύγουν τα πρόβατα από το μαντρί. Μπογδάνος – Τζήμερος – Κρανιδιώτης, δεν μπορείς να τους πεις και πατριώτες όταν μιλάνε για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

  9. Κοροϊδεύουν οι Αριστεροί ΛΟΑΤΚΙ από κάτω. Ε ρε ξύλο που πάει χαμένο.

  10. Μπογδάνο και Λατινοπούλου τους διέγραψε η ΝΔ γιατί τα χώνανε για τους λαθρομετανάστες και τους ΛΟΑΤΚΙ. Μην το ξεχνάμε αυτό.

Comments are closed.