Χαμός στο Open! Δεν πιστεύει στα μάτια της η Λυμπεράκη! Η τηλεθέαση του Τσίπρα! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε;;

Κοινοποίηση:
1

Η συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (19/11/2019) ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον τηλεοπτικό σταθμό Open συζητείται ακόμα και σήμερα.

Ποια ήταν όμως η τηλεθέαση που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός Open την ώρα της συνέντευξης; Πόσο κράτησε το κοινό ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στην δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen το τέταρτο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη το Open είχε στο λεγόμενο δυναμικό κοινό ποσοστό 12,1% και στο σύνολο 10,5%.

 
Με το που ξεκίνησε η συνέντευξη και από τις 19:50 έως τις 21:00, όσο δηλαδή κράτησε η συνέντευξη το ποσοστό έπεσε λίγο. Στο δυναμικό κοινό έκανε 8,8% και στο σύνολο 9,9%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλημέρα Στέφανε,

    Τι Περίμενε Δηλαδή το OPEN, να Σαρώσει σε Τηλεθέαση Επειδή Πήγε ο Τσίπρας για Συνέντευξη;

    Σε Κάθε Περίπτωση Όμως, ΜΗΝ Πιστεύετε τα Στοιχεία της Nielsen για τις Τηλεθεάσεις στην Ελλάδα, Δεν Αντικατοπτρίζουν την Πραγματικότητα, Τις Περισσότερες Φορές Είναι Νούμερα Κατασκευασμένα Ανάλογα με το τι Συμφέρει και τι Όχι.

    Η Συνέντευξη Τσίπρα στο OPEN Χθες, ΠΡΕΠΕΙ να Ήταν στο 18-20%. Και Αυτό το Ποσοστό Οφείλεται Χάρη στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ της Νίκης Λυμπεράκη και με τις Ερωτήσεις που Έκανε και Όχι Τόσο για την Παρουσία του Τσίπρα στο Δελτίο Ειδήσεων.

    Εγώ Παρακολούθησα το Βράδυ τη Συνέντευξη, Διότι Λόγω Εργασίας ΔΕΝ Μπορούσα να τη Δω την Ώρα του Δελτίου, ο Τσίπρας, σε Αρκετές Περιπτώσεις, Έχασε τα Αυγά και τα Πασχάλια που Λένε. Υπήρχαν Σημεία, που Άλλο Πράγμα Ρωτούσε η Νίκη Λυμπεράκη, και ο Τσίπρας ή Απαντούσε Διαφορετικά, ή Προσπαθούσε να Αποφύγει την Ερώτηση, και η Λυμπεράκη Επέμενε να Έχει Μία Απάντηση.

    Και Μιλώντας με Παιδιά που Βρίσκονται και Εκείνοι στο Εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα, που Παρακολούθησαν την Συνέντευξη, Όλοι Στάθηκαν ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ της Νίκης Λυμπεράκη, και ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ στην Παρουσία του Αλέξη Τσίπρα. Περίμεναν Μία Αυτοκριτική από τον Τσίπρα για τα Λάθη που Έκανε στη Διακυβέρνηση της Χώρας, Αναφορικά Βεβαίως και με τις Ερωτήσεις της Λυμπεράκη, και Εκείνος Έκανε Μία ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ στην Κυβέρνηση.

    Και στο Χατζηνικολάου, στο Σρόιτερ, στην Τρέμη, στην Στάη, στην Κοσιώνη, να Πάει, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Νούμερα Τηλεθέασης ΔΕΝ Πρόκειται να Κάνει.

    Δηλαδή, η Συνέντευξη Μητσοτάκη στο Χατζηνικολάου Ήταν σε Τηλεθέαση Ανώτερη σε Τηλεθέαση από Εκείνη της Νίκης Λυμπεράκη στον Τσίπρα; Ο Χατζηνικολάου ΔΕΝ Έκανε Ερωτήσεις Σοβαρές στο Μητσοτάκη, Ερωτήσεις για Γέλια, Όπως Όταν το Ρώτησε, για παράδειγμα, αν Κάνει Δουλειές στο Σπίτι, ή Όταν Είπε στο Μητσοτάκη, Κύριε Πρόεδρε Τώρα θα Γίνω Δυσάρεστος, τι Ομάδα Είστε, Απαγορεύονται οι Απαντήσεις Όπως Εθνική Ελλάδος, … Μα Είναι Ερωτήσεις Αυτές; Δηλαδή ο Κόσμος Ενδιαφερόταν Τόσο Πολύ να Ακούσει, για παράδειγμα, Ποιο Είναι το Αγαπημένο Φαγητό του Κυριάκου Μητσοτάκη ή τι Ομάδα Είναι ( που Είναι Ήδη Γνωατό Ότι Είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο Άνθρωπος ); Για να ΜΗΝ Τρελαθούμε Εντελώς Δηλαδή.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  2. ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ! ΕΙΠΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ! ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ…………..

Comments are closed.