Χαμός στο διαδίκτυο! Άγριο κράξιμο στον Κ.Μητσοτάκη για την πρόταση Διαμαντοπούλου στον ΟΟΣΑ

Κοινοποίηση:
1

Το πρωθυπουργικό twitter… αναστέναξε από τα αποδοκιμαστικά (κυρίως) και ειρωνικά σχόλια για την επιλογή της Άννας Διαμαντοπούλου.

Η είδηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε την Άννα Διαμαντοπούλου για τη θέση του γ.γ. του ΟΟΣΑ (η ηγεσία του Οργανισμού) στη θέση του Ανχελ Γκουρία- και όχι για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, όπου παραμένει ο καθηγητής Γιώργος Πρεβελάκης, προκάλεσε… ανεμοστρόβιλους!

Από πού να ξεκινήσει κανείς…

Από το ότι ολόκληρη Νέα Δημοκρατία (που είναι και το κυβερνών κόμμα σε περίπτωση που το ξέχασε κάποιος), δεν είχε ένα άξιο στέλεχος να διεκδικήσει τη θέση; Δεν έχει διακεκριμένους ακαδημαϊκούς δηλαδή η παράταξη του κ.Μητσοτάκη, ή απλά αυτός τους αγνόησε;

Δεν γίνεται σαφές πλέον ότι η υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου σηματοδοτεί μια νέα προσπάθεια προσέγγισης του Μαξίμου στο ΚΙΝΑΛ; (σ.σ. το σχόλιο του Ανδρέα Λοβέρδου ήταν εξαιρετικά εύστοχο: «Η Άννα προτείνεται από τον Κυριάκο για ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α. Τελικά συγκυβερνάμε με τη ΝΔ, αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε»)

Από αυτό το τελευταίο πιάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε: «Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη; Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;»

Βέβαια, εκτός από τις πολιτικές αντιδράσεις και σχολιασμούς, υπήρξαν και οι λαϊκές, με το πρωθυπουργικό twitter να… αναστενάζει από τα αποδοκιμαστικά (κυρίως) και ειρωνικά σχόλια για την επιλογή της Άννας Διαμαντοπούλου.

Δείτε ενδεικτικά:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΟΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΣΣΑΣ .ΔΩΣΕ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ .

  2. Bρε παιδιά δεν γνωρίζατε το που ανήκουν σε ποιες στοές,τι κουμάσια είναι όλοι τους και παρόλα αυτά τους ψηφήσατε και τώρα γκρινιάζετε,τι να πώ?Είμαστε λαός για τα πανηγύρια,τρείς λαλούν και δυό χορεύουν….Ολα τα γνωρίζατε τι θέλετε τώρα? Και πάλι θα τους ξαναψηφίσετε.Από την σκύλα στην χάριβδη….

  3. Όλοι μαζί μία μεγάλη συμμορία πού τώρα πιά δέν κρύβονται.

  4. ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΙΟΥΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΑΙΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΕΦΙΑ ΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΞΙΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΕΡΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΑΙΦΑΛΑΙΑ ΦΩΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΤΙΜΕΣ ΚΑ ΑΔΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΕΝΟΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

  5. ν.δ – πασοκ,,//, συριζα – ανελ,,,// οι συνεργασιες .//. την επομενη φορα ..ν.δ. – κιναλ-συριζα.., ολοι μαζι.. δεν ειναι μακρια …

  6. KU LEE
    ΤΙ ΠΉΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΊΟ ΜΟΝΤΈΡΝΑΣ ΤΈΧΝΗΣ?

    ΤΗΝ ΣΠΑΣΜΈΝΗ ΚΑΡΈΚΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΡΊΖΕΙ???

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  7. και μετα αναρωτιεστε γιατι η τουρκια κανει οτι κανει…… το μονο που δεν λεει ο εκλεγμενος απο τα ελληνοειδη βδελυγματα, ειναι οτι η οικογενεια του τα εχει κανονισμενα εδω και παρα πολλα χρονια αυτα που συμβαινουν τωρα…. αντε αποχαυνοθειτε ακομη περισοτερο με ΒΒ, GNTM, J2US……………… kαι οτι αλλη σαπηλα σας σερβιρουν και την καταπινετε αμασητη και την υιοθετείται κιολας. ελλαδα καληνυχτα….. απο τους κατοικους σου…….αυτοι σε διαμελησαν.

  8. Ρε παιδια,αφου συμπαρεδροι στην Μπιλντερμπεργκ ειναι ολοι τους!!!Κουλα,Αννα,Κεραμεως…και κακο συναπαντημα!!!εντολες παιρνουν απτα κεντρικα τα παιδια!!!

  9. Μασονους και Ιλλουμινατι δεν θελατε ΝεοΕλληνες? Φατε φαπες κοπροσκυλα

  10. Όλα τα Εβραιοσ@υλα πάνε ΜΑΖΊ.
    ΟΙ ΡΟΚΦΈΛΕΡ – ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΠΙΆΝΟΥΝ ΣΤΑΣΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

    .
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

Comments are closed.