«Χαμός» στο Λονδίνο: Αλβανοί γιόρτασαν την ημέρα Ανεξαρτησίας με… Mercedes και Lamborghini (βίντεο)

Κοινοποίηση:
INDEPENDENCE-DAY-ALBANIANS-LONDON

Εκατοντάδες Αλβανοί ξεχύθηκαν στους δρόμους του Λονδίνου για να γιορτάσουν την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας τους. Οι εικόνες με τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Στα βίντεο φαίνονται άντρες και γυναίκες να κυματίζουν την αλβανική σημαία, ενώ κρέμονται από τα παράθυρα των αυτοκινήτων τους.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα και μια μωβ Lamborghini Huracan και μια G-class Mercedes. Αυτοκίνητα που κοστίζουν πάνω από 100.000 λίρες.

Οι οδηγοί προκάλεσαν χάος στους δρόμους του Λονδίνου, χτυπώντας συνεχώς τις κόρνες για να γιορτάσουν την Ανεξαρτησία της Αλβανίας που τιμάται στις 28 Νοεμβρίου κάθε χρόνο.

Από τα δεκάδες αυτοκίνητα προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος, με αρκετούς πολίτες να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την κίνηση στους δρόμους

«Οι Αλβανοί στο Λονδίνο που γιόρταζαν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας τους απέκλεισαν εγωιστικά το Strand και το Trafalgar Square, ενώ ο κόσμος έβγαινε από τα θέατρα στις 10 το βράδυ. Η κίνηση ήταν φρικτή, μια ώρα καθυστέρηση», σχολίασε χρήστης στο Twitter.

Άλλοι πάλι στάθηκαν στον αριθμό των πολυτελών αυτοκινήτων που συμμετείχαν στους εορτασμούς. «Δύο εντυπωσιακά αυτοκίνητα εδώ, αλλά η πλειονότητα μου φαίνεται αρκετά συνηθισμένη. Πολλά νέα αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας μοιάζουν ακριβώς έτσι αυτές τις μέρες», ανέφερε άλλος χρήστης στα social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

57 Σχόλια

  1. Οι Έλληνες αλβανικής καταγωγής δεν έχουν κανένα λόγο να γιορτάζουν την ανεξαρτησία της Αλβανίας…
    Γιορτάζουν την 25η Μαρτίου ημέρα της ελληνικής ανεξαρτησίας…

    1. Οι Αμερικάνοι ελληνικής καταγωγής?
      Την 1 Ιουλίου?

  2. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΣΕ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩ
    Π.Χ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΜΑ

  3. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΞΩ

  4. ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

  5. Τι λες βρε που βρωμαγανε τα χνώτα σας από την πείνα ρώτα τη μάνα σου που δεν ήξερε τι θα πει σερβιέτα το 90’…κανένα καλό δεν κάνατε στην Ελλάδα αντίθετα γεμίσατε τις φυλακές έχετε σκοτώσει χιλιάδες Έλληνες έχετε καταστρέψει κόσμο και τα λεφτά όλα μαύρα στην σκατοχωρα σας βρωμιαρηδες…ούτε εξισωνετε το μάζεμα της ελιας με τα τόσα κακά που έχετε φέρει στη χώρα μας ….σκατοφαρα που όπου έχετε πάει μόνο εγκλημα και βρωμιά προσφερατε

  6. …..ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ή ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ….ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ !!!……

  7. Θα φανε καλα οι Λονδρεζοι και ολες οι αλλες χωρες που τους δεχτηκαν,φταινε βεβαια αυτοι που τους εδωσαν Ελληνικα διαβατηρια για να μπορουν να πανε στην Ευρωπη και στην Αμερικη και το παιζουν Ελληνες.Γαμημενο ’90 που ανοιξατε τα συνορα

  8. Όλοι οί άλβανοί …άπό δαύτους έχουν έλληνικές ταυτότητες ….Άλβαν@ριά τού κερα@τά …..τούς κάναμε καί μάγκες……..

  9. TΑ σκουπιδια και ο καδος ανακυκλωσης του ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1991 θα τα πληρωσουν ολες οι επομενες γενιες στην ΕΥΡΩΠΗ….ηδη το ΒΕΛΓΙΟ εχει παραδοθει σε ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ-ΤΥΝΗΣΙΟΥΣ-ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ….Η ΓΑΛΛΙΑ το ιδιο, η ΒΡΕΤΑΝΙΑ σε ΙΝΔΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ και παει λεγοντας.

  10. Αν ξεσπασει καμια αναταραχη αλβανια με ελλαδα,θα βρεθουν πολλοι απο δαυτους μεσα σε πηγαδια και ρεματα.νομιζουν οτι εχουν κρυμμενα οπλα και οτι θα μας εφνιδιασουν.δεν γνωριζουν ομως οτι ειμαστε κι εμεις οπλισμενοι.παρα πολλα σπιτια εχουν οπλα.θα γινει μακελειο.ηδη το εχουν παρει χαμπαρι και εχουν ξεκουμπιστει για αλλες χωρες.ειδαν οτι εδω δεν εχουν αλλο προκοπη οι τεμπεληδες.

    1. Ηρέμησε κούκλε.
      Πλέον είμεθα ίσοι, εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
      Πήγα φαντάρος όπως πηγές και εσύ φαντάρος.
      Πληρώνω φόρους, όπως πληρώνεις και εσύ φόρους.
      Και στο κάτω κάτω τής γραφής, δεν πήρα εγώ διακοπο-δάνεια η γάμο-δάνεια και βυθίστηκε η χώρα στα μνημόνια.
      Κάνε παιδιά, είσαι μία κοινωνία πού γερνάει συνεχώς, ευχαριστώ πολύ πρέπει να πεις
      Το ΙΚΑ σού θα είχε κατάρρευση εάν δεν υπήρχαν οι Αλβανοί.
      Φτάνει πιά αυτή η πιπίλα.
      Ένας στους τρεις φαντάρους στην σειρά μου ήταν αλβανικής καταγωγής, νέοι σε ηλικία Έλληνες πολίτες μάγκα μου.
      Σεβασμός κύριε, το ίδιο G3 κουβαλήσαμε

      1. δεν εισαι αλβανος εισαι αναρχοκομουνιστης δηλαδη μεγαλυτερος εχθρος του ελληνικου λαου
        εσας θα κανονισουμε πρωτους…..

        1. Είτε θες πίστεψε με είτε όχι (δεν με νοιάζει)
          Είμαι αλβανικής καταγωγής

        2. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι, νοικοκυραίοι Αλβανικής καταγωγής, που ήρθαν εδώ να δουλέψουν, να προκόψουν, άρα να βοηθήσουν και την οικονομία της Ελλάδας αλλά και να βοηθηθούν κι οι ίδιοι. Όμως….μια και αναφέρθηκες στον στρατό, έχεις δει κάποια νεαρά κοπρόσκυλα Αλβανικής καταγωγής, να κάνουν τον αετό με τα χέρια τους; Και δεν λέω Αλβανικό αετό, γιατί δεν είναι. Είναι ένα από τα σύμβολα του Βυζαντίου που έκλεψαν οι Αλβανοί, όπως κι οι Τούρκοι. Και ειναι πολύ φυσικό, καθώς μόνο εμείς οι Έλληνες είχαμε πάντα πολιτισμό στην περιοχή αυτή, αλλά και παντού. Τέλος πάντων, αυτά τα αχάριστα κοπρόσκυλα, που ήρθαν στην Ελλάδα και λίγδωσε το έντερακι τους, αν υπήρχε Ελληνική κυβερνηση θα τους έστελνε στην Αλβανία που τοοοσο αγαπούν, ωσπου να πουν κιμονό. Και αυτούς και τις οικογένειες τους. Δυστυχώς όμως αυτά τα σκουπίδια είναι μέσα στο στράτευμα μας, σαν τον καρκίνο σε ένα ανθρώπινο σώμα. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα βρωμερά κουμουνια, κι ας είναι Έλληνες, γιατί τελικά μόνο Έλληνες δεν είναι. Όποτε καταλαβαίνεις πως δεν ειναι θέμα ρατσισμού, το ιδιο μίσος έχω για οποίονδηποτε είναι εναντίον της πατρίδας μου, της οικογένειας μου, των παιδιών μου, είτε είναι Ελληνικής καταγωγής, είτε όχι. Η εθνικότητα δεν έχει καμία σημασία για μένα. Οι πράξεις κάποιου μετράνε.
          Αν ποτέ γίνει κατι μεταξύ Ελλάδας Αλβανίας, η Ελλάδας Τουρκίας, θεωρώ πως η ουδετερότητα είναι το σωστό. Αλλιώς……θα χυθεί αίμα και από τις δυο πλευρές, κατι που κάποιοι πολύ μεγάλοι θέλουν. Να σκοτώνονται τα κορόιδα για να ζουν καλά αυτοι. Και από τις δυο πλευρές πάλι.

      2. γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πατρίδα μου. Δεν πήδηξα φράκτες για να εισβάλλω χωρίς χαρτιά (αλλά με πλήρη δικαιώματα), σε άλλη χώρα. Δεν απομύζησα επιδόματα και δεν καρπώθηκα προνόμια. Δεν έκανα με τα χέρια μου τον αλβανέζικο αητό, φορώντας το Ελληνικό εθνόσημο. Δεν έκλεψα, δε βίασα, δεν πούλησα ναρκωτικά, όπλα, γυναίκες. Το ότι υπηρέτησες (!!) 3 μήνες, ΔΕ σε κάνει Έλληνα στη συνείδηση, σε κάνει έναν απλό κάτοχο υπηκοότητας και ταυτότητας για “πάσαν νόμιμον χρήσην”, με μόνες απίθανες προϋποθέσεις να έχεις πάει λίγα χρόνια σχολείο – πουλώντας πρέζα …. άσε λοιπόν τη θεωρία και ευχαρίστησε τον ύψιστο που βρέθηκες σε μια Ευρωπαϊκή χώρα, που την κατάντησες σα τη δική σου. Αλήθεια, για πες μας, γιατί έφυγες απ’ το αλβανιστάν ; Σε κυνήγησε ο χότζας ; Ή μυρίστηκες τζάμπα χρήμα, όπως οι αντίστοιχοι παντοφλάδες πάκι ; Α πάαινε ρε τώρα, που θες βγεις κι από πάνω … μόνο η λέξη “αλβανός”, παραπέμπει σε βρισιά, αυτό σου λέει κάτι ;

        1. 😉
          Ήμαστε ίσοι, και αυτό σε πονάει.
          Και διασκεδάζω πού σε πονάει.
          Σε λίγο θα υπάρχουν και βουλευτές, και δήμαρχοι αλβανικής καταγωγής.
          Και εσύ θα πνιγείς στο σάλιο σού
          (2020 ΕΛΔΥΚ, υπηρέτησα, πλήρη θητεία χωρίς να ψάχνω μέσον να με φέρει Αθήνα, ότι σού γράφω είναι αλήθεια)

          1. ΈΛΛΗΝΑΣ ποτέ, αλβανέ, αλβανέεε … και το σάλιο μου είναι για το σαλι(α) το μπερίσα ρεεε … αλβανέ, αλβανέεε, ρε ΔΕ θα γίνεις Έλληνας ποτέ ….. το μπίθα σου να χτυπάς …. πίτσκα αλβανέ

      3. Κοίτα τα χάλια της χώρας σου που δεν έχουν τα βασικά οι κάτοικοι και μην κραζεις τα διακοποδάνεια ακόμη και έτσι 1000 φορές καλύτερη η Ελλάδα. Η Αλβανία δεν έχει καν αεροπορία εντωμεταξύ και μου θέλετε και πόλεμο.

        1. Σε λίγο η ελληνική αεροπορία θα έχει αλβανικής καταγωγής πιλότους

      4. Που ρε μαλακά αλμπι αν είσαι Αλβανός όπως λες εννέα μήνες θητεία κουραστηκες πολύ, που την έκαναν έτσι για εσάς. Εμείς κάναμε 24 μήνες, οι γονείς και οι παππούδες μας πολέμησαν εσας το σαράντα και στους βαλκανικούς πολέμους. Σωθήκατε από τα επιδόματα και τα ελάχιστα εγγυημένα εισοδήματα που σας δίνουν. Αν σας τα κόψουν αυτά και κάτι εσπα που παίρνεται και ανοίγεται μαγαζάκια και φούρνους και το σημαντικότερο αν σας μαζέψουν το εμπόριο της κόκας και της καναβης θα πεθάνετε. Αλλά αμόρφωτε Αλβανέ δεν σου μάθανε ότι υπάρχουν σειρές στο στρατο που παίρνουν περισσότερους από εσάς για να σας ελέγχουν, έτσι είναι ο στρατός. Το ποιο ωραίο είναι ότι τα παιδιά σου μεθαύριο θα ντρέπονται να λένε ότι είναι αλβανοι όπως ντρεπεσε να το λες και εσύ. Θα λέτε όλοι Έλληνες και αυτό είναι το μεγαλύτερο φτύσιμο στην καταγωγή σας. Η πτώχευση της χώρας ήταν εικονική ρε αμόρφωτε Αλβανέ αυτό πλέον έχει αποδειχθεί για να σωθούν κάτι τράπεζες στην Γερμανία και στην Αμερική. Οι συντάξεις που μειώθηκαν και κόπηκαν ήταν όμως για να ταΐσουν εσάς. Μαύρη εργασία και επιδόματα από το ταμείο ανεργίας, αυτά τα ξέρεις. Λούστρο, γεννήθηκες Αλβανός για πάντα Αλβανός, γκε γκε.

        1. Συμπολίτη μου
          Ειρήνη ημίν.
          Χωρίς να θέλω να σε νευριάζω, ρωτήστε να δείτε τί ποσοστό είναι στο στράτευμα όι Έλληνες πολίτες Αλβανικής καταγωγής, και εάν ειναι λιγότεροι από το 25-30% επί του συνόλου, τότε λέω ψέματα.

          Όλους σχεδόν (στην σειρά μου) μας πήγαν Κύπρο (τότε).
          Και μάλιστα ακόμα στο κέντρο όταν ήμασταν (κεπβ Θήβας) είχε ακουστεί ένα σύνθημα με κάτι ” αδερφές κουκλίτσες αληθινές”
          Και μετά από παράπονα, την άλλη μέρα απαγορεύτηκαν όλα τα συνθήματα (δεν σού κάνω πλάκα, αν θες πίστεψε το)

          Και μάλιστα ο διοικητής είχε βγάλει και λόγο, ότι όλοι ήμαστε ίσοι στο στράτευμα και ότι δεν υπάρχουν διακρίσεις.

          Και ξαφνικά, εδώ εσείς δηλώνετε, ότι είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας, και ότι έτσι και αλλιώς θα με φάτε, γιατί δεν είμαι μέλος τής ” Άριας Φυλής” .

          Οπότε, αν ποτέ έρθει κάποιος εξωτερικός εχθρός, (την γνώμη σας ζητάω)
          Το καλύτερο πού έχω να κάνω, θα ήταν να φύγω όσο πιο μακριά μπορώ? Όχι να πάω σε κέντρο για αξιολόγηση και άμεση κατάταξη?

          1. Αν σηκώσεις όπλο εσύ εναντίον των Τούρκων θα γελάω. Πολλοί Έλληνες λόγω ανέχειας έφυγαν τα χρόνια της κρίσης έξω, περισσότερο από ένα εκατομμύριο. Οπότε μειώθηκαν και οι στρατευσιμοι Έλληνες. Εσείς είστε τα αλβανικά σπέρματα του 2000, οπότε κάποιες σειρές και επειδή δεν σας δεχετε άλλη χώρα μείνατε εδώ. Τότε οι γονείς σας γκαστρωνανε σαν κουνέλια της μανάδες σας. Οι επόμενες γενιες έχετε υπογεννητικότητα, ακολουθείται τον δυτικό τροπο ζωης. Ούτε καν παντρεύεστε. Θα γίνεται μειονότητα της μειονότητας. Για το στρατο μην μιλάς, κάποιοι που γράφουν δεν πέρασαν απλα μόνο σαν στρατευσιμοι του 6μηνου ή 9μηνου σαν εσενα και είναι επαγγελματίες ακόμα και γνωρίζουνε. Γκε γκε.

          2. Και επειδή πάτε φαντάροι θα μας σώσετε και οι Ρομά πάνε και οι μουσουλμάνοι της Θράκης πάνε, αναγκαστικά λόγω εκτέλεσης των άρθρων του συντάγματος. Κάθε Έλλην πολίτης στρατευεται, αυτό όμως δεν σε κάνει Έλληνα ούτε θα γίνεις ποτέ. Στην Κύπρο υπάρχουν οι Κυπραιοι που δεν αστειεύονται στον πόλεμο, εσείς είστε για βοηθητικοι, οπότε μην καμαρωνεις. Μην τύχει πόλεμος θα φεύγετε σαν τα ποντίκια από το καράβι. Για τα επιδόματα και την κόκα δεν απάντησες. Αλμπι.

          3. Να σου απαντήσω εγώ. Να φύγετε από την χώρα, ούτε μας σώζεται στην παραγωγή, ούτε στην άμυνα, πριν από εσάς μόνοι μας κάναμε τα πάντα. Ο στρατός είχε μόνο Έλληνες που ξέρουν να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Εσείς φύρα είστε, άρα τον πουλο αρμ και ευθεία για Τίρανα. Νομίζεται ότι μας σώζεται, την κοιλιά σας σώζεται. Και επειδή η γυναίκα μου είναι από Κύπρο και εγώ είμαι στον στρατό. Μας έχετε ζαλίσει τα αρχιδια κωλοαλβανοι. Χάρη θα μας κάνετε να επιστρέψετε ολοκληρωτικα στο Albania. Και είστε τουρκαλβανοι. Αλμπι.

  11. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑ “ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΩΣ ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ”….ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΚΕΙ.

  12. Στην Αγγλία κυκλοφορούν με τέτοια αμάξια γιατί ελέγχουν το εμπόριο των ναρκωτικών! Αλλά ας αφήσουμε την Αγγλία και ας κοιτάξουμε τα χάλια του Ελλαδισταν! Χιλιάδες Έλληνες έχουν χάσει την ζωή τους απο τους Τηγανοκεφαλους (Tefal) απο τότε που πάτησαν το βρωμοποδαρο τους στην χώρα μας. Και βέβαια το έγκλημα είναι ότι σήμερα τους δίνουμε την Ελληνική ιθαγένεια ειδικά στα παιδιά τους. Μόνο στον στρατό μας υπηρετούν χιλιάδες Τηγανοκεφαλοι που εννοείται μας μισουν θανάσιμα! Σε περίπτωση πολέμου με τους Τουρκαλαδες όλοι αυτοί θα είναι 5η φάλαγγα! Έχουμε βάλει εδώ και χρόνια μεγάλο φίδι στον κόρφο μας και καμαρώνουμε κιόλας. Δεν είναι τυχαίο που οι φυλακές είναι γεμάτες απο Αλβανούς. Ναρκωτικά, κλοπές, και ληστείες μετά φόνου “μανούλες” οι Αλβανιαρηδες.

    1. Οι Αλβανοί είναι σύμμαχοι του Κούλη των Τούρκων και των Αμερικανών που τόσο λατρεύεις ραγιά.

  13. Αλβανός=κλέφτης,δολοφόνος,βιαστής,πρεζέμπορας,βασανιστής με IQ 70 (συγκρίσιμο με αυτό των υποσαχάριων αφρικανών)

  14. Ευχαριστούμε επίσης κ το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών για τις ευχές πού έδωσε για την ημέρα της ανεξαρτησίας.
    Όι υπόλοιποι πού βρίζουν να μη ξεχάσουν να γυρίσουν πίσω στούς υπονόμους, δίποδα τρωκτικά.

    1. Εσύ βλέποντας τους άπειρους αλβανούς εγκληματίες δεν ντρέπεσαι που είσαι αλβανός? Για πες.

    2. μεταξύ μας τώρα αν είσαι αλβανάκος μη το λες και πολύ παρα έξω. Δεν είναι να περηφανεύεσαι

  15. η κλασσικη βαλκανιλα και υποκρισια που διακατεχει και τους ελληναραδες. εορταζουν την ανεξαρτησια τους απο τους γερμανους πανω σε γερμανικα αυτοκινητα εχοντας εγκαταλειψει την πατριδα τους για την πορτοφολα. τα ιδια περιπου κανουν και οι ελληναραδες. δηλωνουν εθνικιστες ζωντας στο εξωτερικο τρωγοντας μαφιν και στρουντελ

    1. Εσυ μεινε στη σκατοχώρα μπουρδελο τοτε με ψωμι κι ελια ξυπνιε

  16. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ… ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΝΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ

  17. Οι ανθρωποι εχουν μυαλο. Διακινουν ολα τα ναρκωτικα στην Αγγλια …….

  18. Απο τα αυτοκινητα μεχρι και τα βρακια που φορανε τιποτα κλεμενα θα’ναι, ειναι το μονο σιγουρο!

    1. Η χειροτερη φαρα ανθρωπου.εγκληματιες.φονιαδες.σκοτωνουν ακομα και τη μανα τους αν τους μπει στο ματι.σκετα ζωα.κλεφτες,αρπακτικα,λησταρχοι.κλεβουν ακομα και τον εαυτο τους.βγαζουν απο τη δεξια τσεπη και βαζουν στην αριστερη μονο και μονο να ικανοποιησουν το παθος τους για κλοπη.την ωρα που κλεβουν ηδονιζονται 1ον γιατι ευχαριστιουνται σκεπτομενοι την αντιδραση του ιδιοκτητη που χανει το αντικειμενο και 2ον θεωρουν οτι τους ανκηκει γιατι αυτος που ειχε το αντικειμενο,ταχα το ειχε αγορασει με λεφτα που ηταν να εχει πληρωθει ο αλβανος για εργασια που εκανε.θεωρουν τους εαυτους τους δηλαδη αδικημενους,οτι πληρωνονται λιγοτερα απο αυτο που αξιζουν.κουτοπονηροι,παμπονηροι,ραδιουργοι.εμετος!!!!!!

  19. Οι “τι κοιτάς α?” , οι κομπλεξάρες Αλβανοί. Διαπρέπουν στο εμπόριο ναρκωτικών και στο έγκλημα.

  20. Αφού όλοι οι Αλβανοί στο εξωτερικό είναι οι αποκλειστικοι διακινητες λαθρομεταναστων, πουτανων και κόκας. Σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία της ΕΕ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά ακολουθούν οι Βοσνιοι και οι Σκοπιανοί. Αλβανοί αντιφα στο εξωτερικό και κυρίως στην Ελλάδα και γνήσιοι αλυτρωτες του UCK στην γαμημενη την πρεζοχωρα τους.

  21. Μπράβο ρε πατρίδα, χρόνια πολλά για την ημέρα της ανεξαρτησίας σε όλους τούς Αλβανούς.
    Κ όσοι βρίζουν να γυρίσουν γρήγορα στούς υπονόμους, δίποδα τρωκτικά.

    1. Δεν ντρέπεσαι που είσαι Αλβανός. Κανένας λαός πάνω στην γη δεν σας συμπαθεί. Γιατί άραγε???

    2. εγω θα ντρεπομουν παντως να ειμαι απο την Αλβανια δεν ειναι τυχαιο που κανενας λαος δεν σας συμπαθει

      1. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ. ΚΟΝΤΟ ΠΟΔΙ – ΠΕΤΑΧΤΟ ΑΥΤΙ – ΣΠΑΣΤΗ ΜΥΤΗ – ΣΤΡΑΒΙΣΜΟΙ -ΤΕΦΑΛ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΡΟΠΗ – ΔΥΣΠΛΑΣΙΕΣ ΔΥΣΜΟΡΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΕΞΩ – ΑΣΧΗΜΗ ΜΥΡΩΔΙΑ

    3. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

      1. Που πάλι η Αμερική σου φταίει. Αν δεν ήταν οι Αμερικάνοι να μας υποστηρίζουν οι Τουρκαλαδες τώρα θα έκαναν παρέλαση στο Σύνταγμα!!!

    4. Αφού όλοι ντρέπεστε να πείτε οτί είστε Αλβανοί.Αυτό μόνο τα λέει όλα.

    5. Είστε η μοναδική φάρα στον κόσμο που ντρέπονται για την καταγωγή τους…βρε ουστ βρωμιαρηδες εγκληματιες

    1. ρυπαρο γενος ενας λαος που συνυπαρχει μαζι με τους ελληνες για αιωνες??ψαξου μπας και εισαι τιποτα απογονος του σπατα,του πετρου λιοση η του μαλακαση, αλβανοι το γενος ολοι αυτοι απο τον 15αι αιωνα στην ελλαδαρα,τα ειχε γραψει σε επιστολη αλλωστε ο βυζαντινος αυτοκρατορας Ιωαννης Καντακουζηνος: ”αβασιλευτα τα γενη των αλβανων κατεκλυσαν την θεσσαλια μαζι με τα γυναικοπεδα και τα ζωντανα τους”

      1. γελοια σταλινικη προπαγανδα
        ο ιδιος μπολσεβικος εισαι που γραφεις πιο πανω ως αλβανος και θελεις να ριξεις τον ελληνικο λαο στους υπονομους
        μια χαρα κανονισαμε εμει οι ελληνες αρβανιτες τους τουρκαλβανους ταξικους αδερφους σας το 21 μαζι με τους γαμιαδες σας τους τουρκους…..

        1. Φιλαράκο σωστά μιλάς,όμως μιας και αναφέρεσαι ως θύρα 13 μπορείς να βγάλεις εθνικιστικές σημαίες και πατριωτικά πανό εκεί η ψιλομασάς? Γιατί από θύρα 13 έχει καταντήσει θύρα αλβανία και αναρχία.
          Τι όχι?

      2. Σλάβοι και Δυτικοί που έχουν παραποιησει εντελώς την Παγκόσμια ιστορία για όφελος των βρωμιαρηδων χαζαρων του Καυκάσου και σεφαριτων, σαραγκουσηδων κατά το Βυζάντιο και την Οθωμανική αυτοκρατορία. Από εσάς βρωμιαρηδες έχει ρίζα και ο Σορος και το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος σε συνέντευξή του στα κανάλια των Μερντοχ στην Αγγλία στις αρχές του 90. Άιντε που θέλετε να φτιάξετε και τις Ηνωμένες αλβανικες πολιτείες γλυφτρακια των Αμερικανοεβραιων σιωνιστων.
        Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ
        ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΣΕΡΒΙΑ!!! Και…
        ΟΛΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ!!!
        (Σύνθημα που φώναζαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας το 40). Κι εσύ με την σειρά σου που μας το παίζεις και προοδευτικός αλβανός… άναψε καμία λαμπαδουλα στον Χίτλερ και κυρίως στον Χάινριχ Χίμλερ που σας γλύτωσε τελευταία στιγμή από το χειμερινό μπανάκι, τις πατητες και το πνίξιμο στα παγωμένα νερά της Αδριατικής. Τράβα τώρα να πουλήσεις καμιά ψιλή και την αδερφή σου στην φυλής ή σε καμία βιτρίνα στην Ολλανδία με Ελληνικό – Ευρωπαϊκό διαβατήριο.

        1. ΕΕΕΤΤΣΣΙΙΙ!!! ΨΟΦΟΣ ΣΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ

Comments are closed.