Χαμός στο Α.Τ Τρίπολης! Γyφτοι εναντίον αστυνομικών και ροχάλες στο πρόσωπο

Κοινοποίηση:
astinomia-koronoios

Χθες το απόγευμα προσήλθαν 3 άτομα Ρομά στο αστυνομικό Μέγαρο Τρίπολης προκειμένου να δώσουν παρόν στο τμήμα ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου από το σκοπό της πύλης ενημερώθηκαν ότι θα τους βεβαιωθούν παραβάσεις διότι κάνεις τους δεν έφερε έγγραφο μετακίνησης. Συνέπεια όλου αυτού ήταν η μία γυναίκα να γδάρει με τα νύχια της τον έναν αστυνομικό και ένας άλλος Ρομά να αρχίσει να φτύνει στο πρόσωπο τον σκοπό. Με εντολή του κυρίου γενικού και οι τρεις παραπέμφθηκαν Στο αυτόφωρο όπου κρατήθηκαν μέχρι τις πρωινές ώρες όπου ο εισαγγελίας ενημέρωσε τηλεφωνικά να αφεθούν ελεύθεροι.

.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ

  2. Τσεκούρι και φωτιά στους ξεφτιλισμένους γυφτολάγνους εισαγγελείς.

  3. Καλά οι Ρώμα είχαν τέτοια συμπεριφορά; Απίστευτο μου φαίνεται.Πληρωστε μ@@@@@ς Έλληνες και το 150αρι άμα δεν έχετε χαρτί εξόδου η έχετε ξεχάσει να στείλετε μήνυμα και μόκο. Οι γύφτοι μια χαρά τα φέρνουν όλα στα μέτρα τους κομμένα και ραμμένα. Ποιος τολμάει να τους μιλήσει;

  4. Έλαμψε δια άλλην μιαν φοράν η Ελληνική δικαιοσύνη με τας αποφάσεις των

  5. Τελικά η δικαιοσύνη βρωμάει από τα αριστερόστροφα μασονοενταγμένα νεοταξικά σαγγελάκια που ξέρουν να τα βάζουν μόνο με Έλληνες.
    Είναι πάντως σύνηθες το φαινόμενο.

  6. Αλλο πράγμα να νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος (όπως εμείς) και άλλο να είσαι πραγματικά ελεύθερος (όπως αυτοί).

  7. Γυφτομανία…κόλλησε τα αυτοκόλλητα και κέρδισε πλούσια δώρα….

  8. Ευχομαι να παθει τα ιδια ο εισαγγελεας να δουμε τι θα κανει

  9. και συ ελληνα τολμα οχι να φτυσεις η να γδαρεις απλα να υψωσεις αναστημα να ζητησεις το δικιο σου να πεις γιατι τολμα…ο ιδιος εισαγγελεας θα σε δικασει να ξερεις παντως

    1. Εδώ (φασιστοσυμμοριτικό Ηράκλειο) που οι βρωμά κλέβουν ρεύμα από το ραντάρ του αεροδρομίου, προκαλώντας του συχνό μπλάκ άουτ, ο ντόπιος Ρομπέν, που πήγε για έλεγχο, αντί να τους χώσει μέσα, ζήτησε από τους αστυ να φύγουν με ελαφρά πηδηματάκια..
      Επομένως οι βρωμά, ακόμα (πάνε χρόνια τώρα) κλέβουν νερό και ρεύμα, ενώ έφαγαν και τα 20 εκατομμύρια δραχμές που τους χάρισαν για να μετεγκατασταθούν… λέει.

  10. Καλά να σας κάνουν. Χαΐδέψτε τους κι άλλο. Μιλάμε πρόκειται για ανείπωτη ανωμαλία.

Comments are closed.