Χαμός στο ΑΡΤ με τον Κ.Πλεύρη: “Στο Άουσβιτς οι κρατούμενοι είχαν ορχήστρα και πισίνα, έπαιζαν πόλο”

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Χαμός πριν από λίγο στο κανάλι ΑΡΤ, όπως ανέφερε ο Κώστας Πλεύρης σε βιβλίο που παρουσίασε και στο οποίο περιέχονται ντοκουμέντα που συγκέντρωσε ο ίδιος, “τα πράγματα στο Άουσβιτς δεν είναι όπως μας τα έμαθαν”.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Πλεύρης ανέφερε, “στο Άουσβιτς είχαν μέχρι και ορχήστρα, είχαν και πισίνα στην οποία οι κρατούμενοι έπαιζαν κάθε Κυριακή πόλο και κάτι που έμοιαζε με μπάσκετ μέσα στο νερό.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. …θΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΛΕΥΡΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ [ΣΥΓΝΩΜΗ] ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ …ΠΡΟΣΚΥΝΙΣΕ.

  2. Εύγε μεγάλε δασκαλε.οσοι κατακρίνετε διαβάστε πρώτα το βιβλίο του…όλη η αλήθεια για τους Εβραίους….κ μετά κάντε τους μάγκες..1300 σελίδες με αποδείξεις.

  3. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται,οι Εβραίοι είναι ιερός λαός,αφού είναι και οι αγαπημένοι του Γιαχβέ, αμφισβητεί κανείς το Γιαχβέ;Θα ρίξει φωτιά να μας κάψει!

  4. Πλεύρη,μοίρασε πόνο στον “περιούσιο” λαό,έτσι,να μαδάνε τα κοτσιδάκια τους

  5. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ
    ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ
    ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    ΕΝΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

  6. Διαβαστε,αν δεν το εξαφανησαν οι περιούσιοι, το βιβλιο του Πλευρη,η αληθεια για τους εβραιους,θα μαθετε πραγματα που θα σας φυγει το μυαλο απ την προπαγανδα και την διεστρευλψση των συμβαντων απ τους εβραιους,ιδιαιτερα για το -καημενο κοριτσακι την αννα φραγκ-που τα γραμματα τα εγραφε ο πατερας της.

  7. ναι σίγουρα είχαν και πισίνα με θειικό οξύ έπαιζαν και πόλο πριν λιώσουν και η ορχήστρα έπαιζε το Wenn alle untreu werden

  8. Μιλάμε για το απόλυτο ανδρείκελο του φασισμού που η ύπαρξη του με τις βλακείες που κατά καιρούς εκφωνεί προσβάλει το ανθρώπινο είδος.

  9. “Εβραίοι όλη η αλήθεια” υπάρχουν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες, του κάνανε δικαστήριο για αντισημιτισμό και αθωώθηκε διότι παρουσίαζε μόνο στοιχεία.

  10. Μεγάλο σκουλίκι του ελληνικού πνεύματος

  11. Ο Κυριος Πλευρης δεν λεει ποτε κατι που δεν μπορει να αποδειχθει.
    Μην ξεχναμε οτι τον εσυρε στα δικαστηρια το Ισραηλινο συμβουλιο για το βιβλιο του “η αληθεια για τους εβραιους” οπου κερδισε υπερασπιζομενος μονος του τον εαυτο του απεναντι στους υπερ ειδικευμενους δικηγορους τους , και αργοτερα κερδισε και στον Αρειο Παγο , την στιγμη που εκατονταδες Ευρωπαιοι
    και μη , επιστημονες συγγραφεις και δημοσιογραφοι φυλακιζονται χανοντας τις δικες με τα ισραηλινα συμβουλια.

Comments are closed.