Χαμός στον αέρα! Η Κοραλία Καράντη «ξέσκισε» τη Ναταλία Γερμανού: “Δεν μπορείτε να με κανιβαλίζετε! Έλεος…”

Κοινοποίηση:
karanti1402-768x434

Χαμός στον «αέρα» του «Καλύτερα δε γίνεται»! Η Κοραλία Καράντη  παρενέβη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού προκειμένου να εξηγήσει τη δήλωσή της περί bullying, που έκανε στο «Πάμε Δανάη» την περασμένη Πέμπτη και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.


«Δεν είμαι από αυτούς που βγαίνουν συχνά να πουν την άποψή τους και τη γνώμη τους. Θα έπρεπε νομίζω να με έχει προειδοποιήσει ότι θα κάνετε κάτι τέτοιο, γιατί πραγματικά όλες αυτές τις ημέρες-από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή Πάμε Δανάη- προσπαθώ να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτησή μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται. Έχω γράψει διάφορες επιστολές, που δεν έχω στείλει γιατί δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Δεν έχω facebook και Instagram και δανείστηκα τη σελίδα ενός φίλου για να αναρτήσω αμέσως κάτι που αφορά τους μετανάστες.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι “ευαίσθητοι ανθρωπιστές” ενοχλήθηκαν από τις αλήθειες που εξέφρασε η Κοραλλία Καράντη …
    Ρε δεν πάτε στο διάολο, ΛΕΧΡΙΤΕΣ, που έχετε ένα δημόσιο βήμα και νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να μας επιβάλλετε τις λαθρολάγνες απόψεις σας … Ναι, ρε ψωνισμένα δίποδα, την αλήθεια είπε η Καράντη, την οποία -αλήθεια- γνωρίζετε πολύ καλά κι εσείς (όπως και όλοι μας), αλλά οι εντολές των αφεντικών που σας ρίχνουν το παραδάκι είναι σαφείς και συγκεκριμένες, προκειμένου να διαμορφώσετε την κοινή γνώμη υπέρ των λαθρομεταναστών που κατέκλυσαν ετσιθελικά την Χώρα μας … ΄Ο,τι και να πείτε, ό,τι και να κάνετε, ρε άθλιοι υποκριτές, την αληθή πραγματικότητα που ακούστηκε δια στόματος Καράντη, την γνωρίζουμε, την βιώνουμε και την “πληρώνουμε” … Πηγαίνετε στα κομμάτια, λοιπόν, και σταματήστε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας … Μας θυμώνετε, μας εξοργίζετε …

  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.
    ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΚΕΙΝΗ . ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑ, ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ και ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ . ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ…

  3. Ειπε την αληθεια και πεσανε να την φανε. Κανουν οι προοδευτικοι οτι δεν βλεπουν οτι οι αλλοδαποι στα φαναρια πανε με το ζορι στις γυναικες.
    Ρε ποσο υποκριτες ειστε. Μπραβο κοραλια που ειπες την αληθεια που δεν αντεχουν οι τσιπρομητσοτακηδες των μ.κ.ο.

Comments are closed.