Χαμός στις ΗΠΑ: Ο Τράμπ φώναξε την Μελάνια… σαν σκυλί; Δεν λέει να κωπάσει ο σάλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
trump_melania_1-768x570

Ήταν πριν κάποιες ημέρες, όταν ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις!

Το βίντεο έδειχνε τον αμερικανό πρόεδρο να βγαίνει από την προεδρική λιμουζίνα και να χτυπά το χέρι του στον μηρό του. Μια κίνηση που σε πολλούς θύμιζε… το σήμα που κάνουν κάποιοι άνθρωποι στα σκυλιά τους για να τους ακολουθήσουν!

Δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται η Μελάνια Τραμπ και τον ακολουθεί και κάπως έτσι επικράτησε… παγκόσμιο πανδαιμόνιο!

Το βίντεο ανήρτησε ο κωμικός James Felton, με μια παλαιότερη δήλωση του Πλανητάρχη στην οποία έλεγε: «Κανείς δεν σέβεται τις γυναίκες περισσότερο από μένα».

Παρά το ότι έχουν περάσει μέρες από το περιστατικό, ο χαμός στα social media δεν λέει να κωπάσει, με τους πολέμιους του αμερικανού προέδρου να τον «χτυπούν» αλύπητα!

Δείτε το βίντεο με τον Τραμπ

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Γιατί σας ενοχλει;Η κυρία ειναι εκπαιδευμένη δεν μοιάζει με κουτάβι και αν κρίνω από τον αγέρωχο βηματισμό της προς αυτόν δειχνει να απολαμβανει τον ρολο της

  2. Μακάρι να έχουμε και εμείς έναν Ντόναλντ Τραπ , έναν σαλόνι .. με τα προδοταρια που έχουμε μπλέξει…ουστ προδοτες πολιτικάντηδες..

  3. Το πώς επικοινωνεί ένα ζευγάρι είναι δικό τους θέμα. Δικό μας θέμα είναι αν υπάρχει ανεργία, πόσα και σε ποιους μοιράστηκαν δις σε επιδόματα τα προηγούμενα χρόνια, οι μσιθοί των 400 ευρώ όταν οι επιδοματούχοι παίρνουν παραπάνω και κάθονται, αν φυλάσσονται τα σύνορά μας και πώς θα αντιμετωπιστεί το κύμα “προσφύγων” που έπνιξε και πνίγει τη χώρα ελέω ΣΥΡΙΖΑ που τα κατήργησε, τα παιδιά μας που φεύγουν έξω και δεν θα ξαναγυρίσουν, η εγκληματικότητα, η εθνική περουσία που ξεπουλήθηκε για 99 χρόνια και χίλια άλλα που ταλανίζουν τον δύστυχο Έλληνα. Το αν ο κ. Τσίπρας που τον βαραίνουν χίλιες ευθύνες φέρεται γλυκά ή όχι στην κ. Περιστέρα μου είναι παντελώς αδιάφορο. Με ενδιαφέρει το τι έκανε για την χώρα. Όπως και το τι θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Για την κ. Μαρέβα ποσώς με ενδιαφέρει.

    1. Βουνό το δικιο σου φίλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. (3.7% που ειναι το δομικο μηδεν γιατι καποιοι απλα δεν θελουν να δουλεψουν)

    ΤΡΑΜΠ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ, ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.

  5. μακάρι να ΕΙΧΑΜΕ κ εμείς εναν ΤΡΑΜΠ η ΣΑΛΒΙΝΙ …
    οι δικοί μας προδοτες – πολιτικοί κάνουν πρωταθλητισμό για το ποιός θα πάρει το χρυσο μετάλλιο …
    για την καταστροφή τής ΕΛΛΔΑΣ ΜΑΣ ..κάθε μέρα ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ 600 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ απ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ..,..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ …

    1. Πάς καλά ? Γιατί να είχαμε και μεις και ένα Τράμπα ? Για να τον κάνει ότι θέλει ο κάθε Ερδοκλάν ? Για να συνέλθουμε λίγο, Τράμπας και Σκαλβίνις έχουν ένα σωρό ελαττώματα, διαπράττουν και μεγάλα σφάλματα – βλακείες.

      1. καμαρωνε χαρα εσυ τους δικους μας που σε ολα σκυβουν στα τεσσερα και σε ολα λενε ναι και ξεπουλανε την χωρα αυτους θελεις εσυ και πολλοι αλλοι ειμαστε αξιοι της καταντιας μας κοντα σε σας που ψηφιζετε συνεχεια αυτους που κατεκλεψαν την χωρα την πληρωνουμε και εμεις ψηθιζετε παντα κιναλσυριζονοδουλα δηλ τα κομματα που ξεπουλησαν την χωρα και τωρα σου λενε οτι θα σε σωσουν η χωρα θα σωθει μονο οταν λειψουν αυτοι οι προδοτες πανω στην γη μακαρι να ειχαμε σαλβινι εδω δεν θα ειχαμε αυτο το χαλι στην χωρα με τους λαθρομεταναστες

  6. Προεδράρα μην μασάς οι αριστεροί σου κάνουν πόλεμο και το ξέρουμε!!!Δεν είναι μαζί σου μόνο οι Αμερικανοί πατριώτες αλλά και οι πατριώτες απο όλο τον κόσμο!!!Τους τζούζει που βάζεις δασμούς στην Κίνα που αλώνιζε χωρίς κανένα έλεγχο.Πιο πολύ όμως τους τζούζει που χτίζεις το τείχος για να σταματήσεις την εισβολή των Λάθρο απο το Μεξικό.Προεδράρα κράτα γερά και Make America great again!!!

Comments are closed.