06/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

«Χαμός» στην εκπομπή του Παπαδάκη – Άγριος καυγάς on air με τον Γιάννη Ραγκούση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο Γιάννης Ραγκούσης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, το πρωί της Παρασκευής, για να μιλήσει για τις καταγγελίες αστυνομικής βίας στις επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων στο Κουκάκι και τη χρήση πλαστικών σφαιρών.

Στο πλατό της εκπομπής βρισκόταν και ο Σπύρος Κρικέτος, αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττική.

Ο κ. Ραγκούσης διαμήνυσε ότι δεν θα συνομιλήσει με τον κ. Κρικέτο ούτε με κάποιον άλλο καλεσμένο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Παπαδάκη.

Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Παπαδάκης είχαν σφοδρή αντιπαράθεση η οποία κατέληξε με τον τερματισμό της τηλεφωνικής παρέμβασης του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα ο κ. Παπαδάκης τόνισε ότι ο ίδιος και το επιτελείο του είναι αρμόδιοι να καθορίσουν ποιος θα έρθει στην εκπομπή. «Εδώ το αφεντικό είμαι εγώ», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να καθορίσει ποιος θα έρθει στην εκπομπή», είπε ο κ. Παπαδάκης.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε ότι ο κ. Ραγκούσης εμφανίστηκε σε εκπομπή άλλου καναλιού κι εκεί δέχτηκε να κάνει διάλογο με εκπροσώπους της αστυνομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ραγκούσης! Κλασικό μέλος αριστερών περιττωμάτων, ογκόλιθος αριστερής μπόχας, παραδοσιακός πουθενί-δης και τιποτόπουλος μηδενικού αναστήματος. Αν εξαφανίζονταν αύριο, κανείς δεν θα έπαιρνε χαμπάρι!!! Σαλτιμπάγκος της πωλητικής που επειδή δεν υπάρχει πολιτική πρόταση ΤΣΙΡΙΖΑ, δηλώνει την ανυπαρξία του ως εμετικός προβοκάτορας μόνο και μόνο για να δηλώσει ένα σηψαιμικό παρών. Είναι κλασική περίπτωση εμφάνισης ΑΝΤΙΥΛΗΣ της πωλητικής….

  2. Του Παπαδάκη είναι η εκπομπή;;;…. Η του Αντεννα…. Ρε τον κολογερο… Έχει βιδώσει την κωλαρα του στην καρέκλα…

  3. σε κατι τετοια αληταρια οχι πλαστικες σφαιρες αλλα γνησιες θελουν αυτοι στον καταπελτη ειχαν κατοσταρες προκες δεν ειχαν πουπουλα η βαμβακι αντε κλεισε τον βοθρο σου τωρα. και μην ξεχνας και την σταση της αστυνομιας που σημερα κατηγορεις τι εκαναν στη θεσσαλονικη στις πρεσπες κλπ εκει μονοι τους το εκαναν η τους δωσατε εντολη εσσεις οι χεζοβρακηδες να το κανουν και στο φιναλε πως θα συληφθει καποιος με κερασμα στον γρηγορη η παρακαλετος αχ καθηστε σας παρακαλω να σας συλλαβουμε αντε στις τρυπες σας μιασματα

  4. Άσε ρε παπού.
    Εσύ και οι όμοιοί σου στην τηλεόραση να ταίζετε σανό τον κοσμάκη και ο Χρυσοχοίδης να κυνηγάει πιτσιρικάδες αφήνοντας ελεύθερο το σκληρό εγκλημα.

  5. βρε τι ζωάρα ήταν αυτή στο “TITANIA” κατά τη διακυβέρνηση του ΓΑΠ!!!

  6. Έκανε τα μπανάκια του ο Γιωργάκης στην Πάρο και πρέπει να λουστούμε το Ραγκούση στις τηλεοράσεις μας δέκα χρόνια τώρα.

  7. Δεν φταιει ο Ραγκουσης, φταινε αυτοι οι ανεγκεφαλοι που ψηφισαν αυτον τον γυμνοσαλιαγκα, γυρολογο, καραγκιοζη πολιτικαντη, που τον ενοχλει δηθεν η αστυνομικη…….. βια!!!!!!! Ποια αστυνομικη βια ρε καραγκιοζη;;;;;;; Ακομα με το θυμιατο τους εχει ο Χρυσοχοιδης τους απλυτους, που καταστρεφουν ξενες περιουσιες, που επρεπε να τους εχει τσακισει!!!!!!!!!! Ο γελοιος και αδιαντροπος αυτος τυπος ειχε βαλει υποψηφιοτητα για αρχηγος του ΚΙΝΑΛ, δεν εγινε αρχηγος και πηγε και τρυπωσε στον Συριζα!!!!!!!!! Αν ειχε γινει αρχηγος του ΚΙΝΑΛ θα ηταν ολα μελι- γαλα, δεν εγινε αρχηγος και το εχει ρηξει τωρα στην αρλουμπολογια, οπως ολοι που ανηκουν στην Τσιπροπαρεα!!!!!!!! Να τον χαιρεσθε!!!!!!!!
    .

Comments are closed.