Χαμός στην Πράγα: «Θερμό» επεισόδιο Μητσοτάκη και Ερντογάν στο δείπνο των ηγετών

Κοινοποίηση:
κουλης ερντογαν

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο δείπνο των ηγετών στην Πράγα όταν πήρε τον λόγο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ στο τέλος της παρέμβασής του ο Τούρκος πρόεδρος απρόκλητα κατηγόρησε την Ελλάδα ότι ανεβάζει την ένταση και ότι προκαλεί.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τον λόγο αμέσως και του απάντησε ευθέως ότι πρέπει να πάψει να αμφισβητεί την κυριαρχία των νησιών.

Και επίσης ο Έλληνας πρωθυπουργός τού είπε ότι αντι να προκαλεί εντάσεις θα πρέπει να προσέλθει σε συνεννόηση και διάλογο χωρίς εντάσεις και ακραία ρητορική, όπως κάνουν οι υπέυθυνοι ηγέτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Πω ρε φίλε και έκλασε μέντες ο Ερντογάν μόλις είδε τον mr Bean. Σωθήκαμε.

  2. τι ψηφίσατε ρε ; Mr Bean ; δεν ντρέπεστε καθόλου ; τα παιδιά σας δεν τα λυπάστε ;

  3. Τι διαλογο να κανεις ρε ανεκδιηγητε με καποιον που αμφισβητει την κυριαρχια της χωρας σου και μιλαει για ” γαλαζια πατριδα” και …πρασινα αλογα και θελει τα νησια του Αιγαιου και οχι μονο;;;;;; Να πας να συζητησεις τι θα του δωσεις;;;; Εσεις λογω καλου στον εγκεφαλο διλαλητε, οτι δεν διεκδικητε τιποτα απο κανενα!!!! Αρα τι θα συζητησετε, τι θα δοσετε στον Ερντογαν;;;;; Αντε ρε να κανετε καμια αλλη δουλεια, γιατι σαν πολιτικοι αποτυχατε!!!!!

  4. Παραμυθια της Χαλιμας! Προσυμφωνημενα ολα! Η Κουλαρα πηρε το….ανδρικο της στυλ για να μας παραμυθιασει! Αλλαξε το σανο…. τα ιδια και τα ιδια δεν τρωγονται πια!

  5. ΣΑΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ πραγματι ειναι πολυ ανευθυνος.ΣΑΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΣ ΟΜΩΣ ειναι ΠΟΛΥ ΝΤΑΗΣ.ομως στο χωριο του την ΠΟΤΑΜΙΑ του ποντου φημολογουνται πολλα για την καταγωγη του!!! βρε μηπως ειναι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ?????

  6. Βλέπω ότι, ένα δίποδο σχολίασε θετικά τις ενέργειες του κ. Φασουλή. Τα δύο πόδια σε αδικούν, έπρεπε να έχεις τέσσερα…

  7. Τι “διαλογο” ρε βλακα Κουλη…οτι θελει σε κανει ο Τουρκος!
    Να συζητησεις τι; Διαλογο σε τι ρε ζωον;

    1. να συζητησει συμφωνα με τους ορους μας φυσικα, φιλε τρελοφασιστα….

  8. Όλα ήταν προσυμφωνημένα. Ο Μητσοτάκης μίλησε για διάλογο. Το ίδιο είπε και ο Μακρόν, που είχε προηγουμένως θερμή συνάντηση ο Ερντογάν. Θέλουν τώρα να παρουσιάσουν τον Μητσοτάκη ότι δίνει μάχες και αγωνίζεται για την Ελλάδα. Όλοι ξέρουν ότι αν γίνει κάτι θα φύγει, όπως και οι άλλοι. Μάλλον πριν γίνει θα έχει φύγει.

  9. τον εβαλε στη θεση του τον τουρκο , να τα λεμε και αυτα..

  10. Σιγα το παιδι μιλησε Ρε ποιους κοροιδευουνΜονο τους ηλιθιους που τους πισστευουν οτι και να κανουνΕρε χαλια

  11. Συμφωνώ, να κάνουν ..διάλογο..πως θα μοιράσουν τον πλούτο της Ελλάδας.
    Βρε ανόητο υποκείμενο, τι να συζητήσεις με κάποιον που παράνομα διεκδικεί το σπίτι σου; Εεεε;;;;

  12. Κοκορομαχίες! Δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά αυτόν τον γελοίο.

  13. Σταμάτα να γελάς και να γουρλώνεις τα μάτια γελάει όλος ο πλανήτης. Για να μην αναφέρουμε αυτό το επιτηδευμένο περπάτημα πασαρέλας. Χριστέ μου τι ζούμε πιάσε τον ένα και χτύπα τον άλλο.

  14. Πεσε Κουλα στα τεσσερα να ερθει ο σουλταν να σε φερμαρει ………αντε αληταρα ανθελληνα

  15. Εγώ λέω να έρθει αυτό στο ΣΚΑΪ από Πότε δίνει σωστές πληροφορίες του ΣΚΑΪ;;;;; γιατί εδώ και δύο χρόνια τελευταία υποσκάπτει το λάκκο των πολιτών

  16. τι λές τώρα; αμάν… αυτό θα πει απάντηση ηγέτη μιας χώρας που την αγαπά ο πρωθυπουργός τίς. Καλά μετά από αυτήν την απάντηση ο Ερντογάν παίζει να μας δώσει και την Κωνσταντινούπολη

Comments are closed.