Χαμός στην Μύκονο λίγο πριν του Αγίου Πνεύματος! Η αστυνομία «ξήλωσε» όλες τις …

Κοινοποίηση:
mykonose-630x400

Εδώ και δύο ημέρες η αστυνομία «ξηλώνει» τον εξοπλισμό καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στις παραλίες της Μυκόνου.

Ξαπλώστρες και ομπρέλες “εξαφανίστηκαν” από όλες τις πλαζ του νησιού με τους επαγγελματίες να εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι, καθώς όπως αναφέρουν, τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν πλήγμα τόσο στην προσέλκυση τουριστών ενόψει και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος όσο και στις επιχειρήσεις που θα χάσουν πολλά έσοδα και θα βάλουν στον πάγο το προσωπικό που είχαν προσλάβει για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες.

Στην Ψαρρού, στον Ορνό και στον Πλατύ Γυαλό οι αμμουδιές είναι άδειες, στις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αφου ολα τα ξενοδοχεία είναι εποχιακά . Ποιόν περιμένουν¨? Οποιος ανοίξει πέντε μωβ

  2. σε πεντε χρονια απο σημερα ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ δεν θα ειναι προσβάσιμη στον κοσμακη… ο λαουτζίκος θα κανει μπανιο μονο σε παραλιες που δεν θα παρουσιαζουν κανενα εμπορικο ενδιαφερον για τους… γυπαετους. Για να μην πω οτι ο απλουλης κοσμακης δεν θα εχει χρονο να κανει μπανιο, γιατι οι ωρες εργασιας θα κινεζοποιηθουν…

    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΝΕΡΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΓΗ ΚΛΠ.

    2. πες τα συντροφε!

Comments are closed.