Χαμός στον Μανταμάδο για την επίταξη και τους λ@θρο: “Tελείωσαν τα λόγια, θα πολεμήσουμε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
metanastes.original (1)

Σε λαική συνέλευση προχώρησαν οι κάτοικοι του Μανταμάδου στην Λέσβο για την επίταξη που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για να φτιάξει χοτ-σποτ και στην περιοχή τους.

Δείτε τι ειπώθηκε στην συνέλευση των κατοίκων:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εγω βλεπω οτι η επαρχια ειναι γεματη μονο με γεροντια …και οτι εγκαταλειψατε (και λεω εγκαταλειψατε γιατι δυστυχως εγω δεν εχω χωριο) τα χωρια σας και την οποια περιουσια σας εκει στη μοιρα τους ….Αυτα τα ατομα που βλεπω στο βιντεο σε καμια 20αρια χρονια το πολυ δεν θα υπαρχουν και ολοι οι κατοικοι πλεον θα ειναι μουσουλμανοι οι οποιοι εννοειται θα παρουν τη γη τα σπιτια τα παντα …Μετα θα ερθει για αυτους η μαμα τουρκια την οποια θα υποδεχτουν με τα γνωστα ισλαμικα λαβαρα … και χωρις πολεμο (οπως ειχε πει και ο τουρκουτ οζαλ) θα τελειωσει η δουλιτσα μια χαρα….Εμεις ευθυνομαστε για ολο αυτο που ζουμε και κυριως για αυτα που θα ζησουμε απο εδω και περα…Ειμαστε για πολλες ροχαλες!!!!

  2. Ακομη και τωρα δε ζητατε απελασεις αλλα αποσυμφορηση.Δηλαδη “μακρια απ’τον κ@λο μας κι ας ειναι οπου ναναι” αντι να ζητατε αμεση απελαση.Και δευτερο,με ειρηνικα μεσα και διαμαρτυριες τιποτα δε θα αποτρεψετε,απλα θα φατε ξυλο και χημικα τιποτε αλλο.Και ειστε τοσο ηλιθιοι,που ακομα και τωρα εξακολουθειτε να τους λετε προσφυγες η μεταναστες,ενω ξερετε οτι ολοι ειναι λαθρομεταναστες.Μετα απο 5 ολοκληρα χρονια τιποτε δεν εχετε καταλαβει,δεν υπαρχουν ουτε προσφυγες ουτε μεταναστες,ολοι ειναι λαθρομεταναστες.

  3. Απέλαση κύριε , όχι αποσυμφόρωση δηλ΄αυτό που θέλετε είναι να τους φορτώσετε αλλού; Οχι κύριε όταν τους υποδεχόσασταν και λέγατε και μεις πρόσφυγες είμασταν και το παίζατε φιλάνθρωποι δεν σας φταίμε εμείς. Οι βλακείες πληρώνονται.

  4. οι κυβερνησεις απο το 2010 και μετα αγαπανε οποιονδηποτε η οτιδηποτε αλλο λαο εκτος απο τους γηγενεις ελληνες , με το προσχημα φασιστες εθνικηστες ακροδεξιοι, αυτα ολα τα ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ειναι προπαγανδες για να περασει το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ για την ανταλλαγη λαων και για την παρανομη επιβηωση των ανθελληνικων Μ.Κ.Ο που και αυτοι ως νομιμοι (παρανομοι) μεταναστες σφετεριζονται εναν ολοκληρο λαο προς οφελος των λαθρομεταναστων που τους βαφτιζουν παρανομος παλι οπως θελουν αυτοι , δυστυχως αν και τωρα δεν αντιδρασουμε τοτε μας βλεπω αμυνωμενους με οπλα ανα χειρας για την προστασια της ζωης μας και των οικογενειων μας…

Comments are closed.